• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler ve anne adaylari lütfen bakin.. ! :(

Hayirli olsun. Silik falan degil bence gayet gozukuyor ikinci cizgi :)
Benim doktorum evde yapilan gebelik testleri icin pozitif sonuc verirse yanilma buyuk ihtimalle olmaz, negatif sonuc verirse hata olabilir diyor.

Olabilirsin canım. Benimde çizgim silik çıkmıştı. Testi tekrarladığımda aynı görüntüyü elde etmiştim.

Bu arada bende hamileliğe dair günümün geçmesi dışında hiçbir belirti olmadı. Ne aşerme, ne mide bulantısı.

Sadece ikinci trimester de vücudumum su topladığını hissetmiştim. Gebeliğim boyunca bir kez bile kusmadım. Oğlum çok uslu olacak inşallah, annesine hiç zahmeti yok yavrumun :emir_bebek:...

Bu arada testinizi gördüm. Bence de hamilesiniz. Hayırlı olsun :emir_bebek:...

Son düzenleme:
Ya annemle konustum bugun de soyledim test yaptigimi. 38 gun oldugu icin evleneli bu kdr zamanda belirti mi olurmus psikolojiktir dedi. Biz on gun kadar beraber olamadik esimin memleketine falan gittik ondan. Yani birlikte olali 28 gun oldu sayilir

Annem hakli mi sizce

Haklı değil. Ben de balayında hamile kalmıştım. Reglim gecikmeden hamile kaldığımı hissettim, idrar testi haptım çıkmadı. Kan testi yaptırdım çıkmıştı. Henüz b,r aylık evli değilken bebeğimiz olacağını öğrenmiştik çok komikti. Yumurtlama tarihiniz denk gelmişse, benim gibi, olabilir..... Bence hemen kan testi yaptırın, idrarda böyle çıktıysa, varsa kanda çıkar.

Kizlar kanda gebelik testi sonuclarimi aldim beta hcg degerim 1556 .. hemşire 5 hafta 1 gunluk hamile olduğumu soyledi. O esnada heyecandan hesaplayamadim ama eve gelince aklima geldi. Ben 41 gunluk evliyim ama bir hafta kadar beraberligimiz olmadi. Nasil 5+1 hanile oluyorum ben.. ??
Son adet tarihim 25.06. Ama adet döngum bazen 38 gün bazen 31 bazen 33 . Standart 28 gündür diye mi hesapliyorlar donguyu acaba ondan mi yanlislik oluyor.

Canim 5+1 aslinda 3 haftalik hamilelik oluyor ama adetin ilk gununden hesaplaniyor herkesin yumurtlama tarihi degisebildigi icin. Zaten bu yuzden hamilelik 9 ay 10 gun olarak hesaplaniyor. Aslinda iliski 3 hafta once olmus 5 hafta degil :) hayirlisi olsun

Canim 5+1 aslinda 3 haftalik hamilelik oluyor ama adetin ilk gununden hesaplaniyor herkesin yumurtlama tarihi degisebildigi icin. Zaten bu yuzden hamilelik 9 ay 10 gun olarak hesaplaniyor. Aslinda iliski 3 hafta once olmus 5 hafta degil :) hayirlisi olsun

Aa öyle miymis hakikaten ?
Peki bebegin kac haftalik olduğu kesin olarak ogrenilemiyor mu ?

1-2 hafta sonra ultrasonda bakar doktor soyler ama ultrason cihazlarida hep ilk adet tarihinden hesapliyor. Kimsenin yumurtlama dollenme tarihi bilinmedigi icin. Sen yine 5 haftaliksin ama esas yumurtlama 2.5-3 hafta once gerceklesmis. Karisik bisey sen fazla takilma tarihlerin normal sonucunda daha yeni evlenmissin onceden olmasi imkansiz :)

1-2 hafta sonra ultrasonda bakar doktor soyler ama ultrason cihazlarida hep ilk adet tarihinden hesapliyor. Kimsenin yumurtlama dollenme tarihi bilinmedigi icin. Sen yine 5 haftaliksin ama esas yumurtlama 2.5-3 hafta once gerceklesmis. Karisik bisey sen fazla takilma tarihlerin normal sonucunda daha yeni evlenmissin onceden olmasi imkansiz :)

Ne zormuş bu isler yahu :)

Hamilesin canimm hayirli olsun..bundan on ay once bende bundan silik bi cizgiyle ogrenmistim..sukur ki bebegimr kavustum cok sukur..darisi sana

Yarin kadin dogum dr. Ile ilk randevum var. Oldukça heyecanliyim ve midem heyecandan agzima gelmek uzere.

Bakalim ne diyecek doktor...

Back
X