Anneler Ve Kızları Star Tv

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
Hanımın Çiftliği dizisinde Halide karakterini canlandıran Ebru Özkan yeni sezon için bir diziyle anlaştı...Ebru Özkan, yeni sezonda 'Anneler ve Kızları' adlı diziyle Star TV ekranlarında olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

NTC Medya tarafından Star TV için yeni sezona hazırlanan, başrollerinde Ebru Özkan ve Feride Çetin'in yer aldığı Anneler ve Kızları dizisinin çekimleri 10 Temmuz'da Malatya'da başlıyor. Dizi, Malatya, Bursa ve İstanbul üçgeninde çekilecek.

Ağustos ayında Star Tv ekranlarında başlayacak olan Anneler ve Kızları'nın senaryosunu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt kaleme alırken, dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan yapacak. Dizinin kesinleşen oyuncu kadrosunda Ebru Özkan ve Feride Çetin'in yanı sıra, Ergun Kuyucu, Hülya Şen, İsmail Demirci, Şerif Sezer, Özge Korkmaz, Dilşad Bozyiğit, Mehmet Polat, Hikmet
Körmükçü ve Deniz Barut yer alıyor.

Malatya'da başlayıp, ardından Bursa ve İstanbul'da devam edecek Anneler ve Kızları dizisinin başrolünde yer alan Feride Çetin'in evi olarak kullanılacak evde daha önce Kış Masalı dizisi de çekilmişti. Ayrıca, çekimlerin yapılacağı Cumalı Kızık'ta bir zamanların en çok izlenen dizilerinden Kınalı Kar da çekilmiş, bu diziden sonra köyün bolca misafiri olmuştu.

Ben onun Hanım'ın çiftliği'ndeki Halide olduğunu anlamamıştım.
Nedense Asu Emre sanıyordum hep tanıtımlarda.
Halide'ye fazlasıyla gıcık oluyordum.
Ama bu dizide iyi biri gibi sanki.

İzlemeyi düşünmüyorum ama bu diziyi.

Feride cetini cok severim..
Diziyi merak ettim izlemeyi düşünüyorum.

iftar saati sebebiyle tamamını izleyemesem de izlediğim kadarını beğendim merak ediyorum bakalım gülizar nasıl kurtulacak heralde ömer yardımcı olacak

izledim ve sevdim de fakat atv deki ''kalbim seni seçti'' yle çakışıyor yaaaa :95: ALLAH tan dizi bitti ardından tekrar ekrandaydı da izleyebildim her seferinde yaparlarsa izlerim

aaa 2. frag cikmis

ama ama kacarken ufak ogluda var, sonra kaldirim kenarinda otururken sadece kizi var yaninda :44::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…