bence kaynı yolda yakalıcak oglanı alıcak kızı ıle kacıcakanam bu dızıde burda cekılıor daha dogrusu kızın ablası burda oturyormus dızı ıcabı
evet olabilir,zati kaynana oglumda oglum diyodu gicik sey
bu dizicilerde sizin mahelleye iyi dadandilar hesende oyuncularin arkasindan bize bi el sallasana yakinda sende dizi oyuncusu olursan sasmicam:87:
kız sen ne kadannn şanslısın mahallende dizilerin haddi hesabı yokbence kaynı yolda yakalıcak oglanı alıcak kızı ıle kacıcakanam bu dızıde burda cekılıor daha dogrusu kızın ablası burda oturyormus dızı ıcabı
hakikaten yaaa yakında ekranlarda görürüzcıkmıyorum cekım zamanı ısnan bı tuhaf hısedıyor kendını dusun sımdık ben makyaj yapmasını kokos ksokos dolasmasını seven bırıyım en ufandan ekmek almaya cıkıcam kırk kere dusunuorum acaba yapsammı makyaj yapmasam bakımsı z oluyorum yaparsamda acaba bak bak fılım cekıoruz ya gelıorlar derler gıbı gelıor dun tövbeler tövbesı ekıbı vardı on dakıaka stop desın dıye bekleıdm yonetmenı markete gecebılmek ıcın en sonunda dayanamdım amele duragı gıbı bekletılıyoruz dedım yonetmen ıle goz goze geldık hahaha en guselıde kerem cemı gormekdı adamımya
canım yaaaacok pis el salıyasım varama cıkmam yonetmen sonra bas rol verırı
canım yaaaademek çok pis el sallayasın var tamam canım başrol almakta güzel ama olsun sebn bize sıcak sıcak haberler veriyorsun yaaa yeter canım benim
yahu bu dizilerde anadoludan gelen herkesi hemen taksime indiriyorlar otobüsler taksimden geçmiyorki
haremde iniolar desem karşıdan taksime nasıl beceriolar geçmeyi
esenlerde inseler taksimle alakası yok
sırf kalabalık olsun die herkesi şıp die istiklala koyuolar sonra bilmeyenler vay bee istanbul sokakalrı ne kalabalıkmış diyor
fatmagüle bile aynı sahneyi yapmışlardı
içim acıdı lan
malatya*da böyle şeyler kalmadı bi kerekeşke daha doğuya verselerdi
ben ağladım
yahu bu dizilerde anadoludan gelen herkesi hemen taksime indiriyorlar otobüsler taksimden geçmiyorki
haremde iniolar desem karşıdan taksime nasıl beceriolar geçmeyi
esenlerde inseler taksimle alakası yok
sırf kalabalık olsun die herkesi şıp die istiklala koyuolar sonra bilmeyenler vay bee istanbul sokakalrı ne kalabalıkmış diyor
fatmagüle bile aynı sahneyi yapmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?