Anneler Ve Kızları Star Tv

bence kaynı yolda yakalıcak oglanı alıcak kızı ıle kacıcak anam bu dızıde burda cekılıor daha dogrusu kızın ablası burda oturyormus dızı ıcabı

evet olabilir,zati kaynana oglumda oglum diyodu gicik sey

bu dizicilerde sizin mahelleye iyi dadandilar he sende oyuncularin arkasindan bize bi el sallasanayakinda sende dizi oyuncusu olursan sasmicam:87:

evet olabilir,zati kaynana oglumda oglum diyodu gicik sey

bu dizicilerde sizin mahelleye iyi dadandilar he sende oyuncularin arkasindan bize bi el sallasanayakinda sende dizi oyuncusu olursan sasmicam:87:

cıkmıyorum cekım zamanı ısnan bı tuhaf hısedıyor kendını dusun sımdık ben makyaj yapmasını kokos ksokos dolasmasını seven bırıyım en ufandan ekmek almaya cıkıcam kırk kere dusunuorum acaba yapsammı makyaj yapmasam bakımsı z oluyorum yaparsamda acaba bak bak fılım cekıoruz ya gelıorlar derler gıbı gelıor dun tövbeler tövbesı ekıbı vardı on dakıaka stop desın dıye bekleıdm yonetmenı markete gecebılmek ıcın en sonunda dayanamdım amele duragı gıbı bekletılıyoruz dedım yonetmen ıle goz goze geldık hahaha en guselıde kerem cemı gormekdı adamımya

bence kaynı yolda yakalıcak oglanı alıcak kızı ıle kacıcak anam bu dızıde burda cekılıor daha dogrusu kızın ablası burda oturyormus dızı ıcabı
kız sen ne kadannn şanslısın mahallende dizilerin haddi hesabı yok dizi haberleri senden bundan sonra

hakikaten yaaa yakında ekranlarda görürüz bize el sallamayı unutma

diziyi çok beğendim çokta üzüldüm aynıları başıma gelse ben ne yapardım diye düşündüm durdum ikisininde eşleri ölünce ağladım ya.offf allah yardım etsin öylelerine.
kaynanaya gıcık oldum.

içim acıdı lan
malatya*da böyle şeyler kalmadı bi kere keşke daha doğuya verselerdi
ben ağladım

çok güzel bi dizi çok ağladım ama hele çocukların babam nerde deyişleri beni perişan etti oğlumun babasına olan düşkünlüğünü düşünüp iyice kötü oldum Allah kimseye vermesin çok çok zor

Şans eseri tv de gezinirken karşılaştım diziyle ve gerçekten senaryo ve oyunculuklar mükemmel,inşallah reyting oranı yüksek olurda tv de kalır... Star tv bu sezon kendini izlettirecek gibi gözüküyor..

off bugün 2 dizim var ve biz bugün iftara davetliyiz tamam netten tekrar izleniyor ma tv deki tadı vermiyor ki bana neyse sağlık olsun ama izleyeceğim tv yana net hiç farketmez bekleyin beni anneler ve kızları

yahu bu dizilerde anadoludan gelen herkesi hemen taksime indiriyorlar otobüsler taksimden geçmiyorki

haremde iniolar desem karşıdan taksime nasıl beceriolar geçmeyi
esenlerde inseler taksimle alakası yok

sırf kalabalık olsun die herkesi şıp die istiklala koyuolar sonra bilmeyenler vay bee istanbul sokakalrı ne kalabalıkmış diyor
fatmagüle bile aynı sahneyi yapmışlardı

izliyorum ama yaz sezonu başladığından mıdır nedir bu kadar dram beni sıkıyo ya belki kışın daha keyifle izlerim böyle hep gözyaşı içimi daraltıyo bi yerden sonra

Şimdi tekrarını izliyorum da Esenler otogarında inmişti
Muavin Takim'e geçersin gibilerinden bişeyler söyledi

Tebrik ederim, tam aklımdan geçenleri yazmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…