Anneler ve Kızları

• Konu Sahibi Konu Sahibi masal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Angelica bende çok duygulandım yazını okuyunca.
Benimde annemle böyle bir bağ var.
Bende 1.5 yıllık evli olmama rağmen alışamadım annemsizliğe.
Benim babam da yok. Düşün artık halimi
Canım benim ortak bir sürü şey yakaladım o kısacık yazında.
Daima mutlu olman dileğiyle

Angelica bende çok duygulandım yazını okuyunca.
Benimde annemle böyle bir bağ var.
Bende 1.5 yıllık evli olmama rağmen alışamadım annemsizliğe.
Benim babam da yok. Düşün artık halimi
Canım benim ortak bir sürü şey yakaladım o kısacık yazında.
Daima mutlu olman dileğiyle

sağol canım umarım sende hep mutlu olursun.
benim annemle babam ayrı , annem yalnız yaşıyor belki de o yüzden bende senin gibi dayanamıyorum onun yokluğuna. hep yanında olmak istiyorum.

Mutlaka ondandır. O beni bırakmadı ben onu bıraktım diye hep kendimi suçluyorum.
Nikah için randevu alacağımız gün ağlayarak annemi aramıştım. Anne evlenme dersen evlenmeyeceğim diye. ( Yani evlenme desin diye bekliyordum herhalde :) )
O kadar zor geldiki annemsiz olmak ya da onu bensiz bırakmak.
Ama inşallah bizde onlar gibi anne oluruzda bizim çocuklarımızda bizden böyle sevgiyle bahsederler

Mutlaka ondandır. O beni bırakmadı ben onu bıraktım diye hep kendimi suçluyorum.
Nikah için randevu alacağımız gün ağlayarak annemi aramıştım. Anne evlenme dersen evlenmeyeceğim diye. ( Yani evlenme desin diye bekliyordum herhalde :) )
O kadar zor geldiki annemsiz olmak ya da onu bensiz bırakmak.
Ama inşallah bizde onlar gibi anne oluruzda bizim çocuklarımızda bizden böyle sevgiyle bahsederler

kesinlikle böyle düşünme. o beni bırakmadı ben onu bıraktım cok yanlış bir düşünce..sen onu bırakmadın.. sadece zamanı geldi yuvadan uçtun ve kendi yuvanı kurdun. bir anne için en büyük mutluluk çocuklarının kendi yuvalarını kurduklarını, mutlu olduklarını görmektir bence.
hem annesiz değiliz onlarda bizsiz değil..

angel , annenle ilgili duygularını daha şimdi okudum .insan duygularını bu kadarmı güzel anlatır... okurken herkes gibi benimde gözlerim doldu.

angelica var ya çok kötüsün...salya sümük ağlıyorum şimdi

bayan endişe, duru.. sağolun kızlar
ama yapmayın ağlamayın silicem yoksa yazıyı :(
bu kadar üzüleceğinizi bilsem koymazdım buraya valla.

Allah korusun canım.. Allah anneciğine uzun ömürler versin..

Sagol Angelica, cok ozledim annemi. Konunun disinda belki ama ben babami da cok ozledim.

Konuyu bozmus oluyorum ama benim icin annem ve babam bir butundur o yuzden kaptirdim gidiyorum. Malum yaslari geregi korkuyorum son defa bir kerecik defa daha gormeden birimizin olmesi. Insallah aklima gelen basima gelmez ve ben yine onlarla kudururum, beraber yatarim hatta annem yedirmezse yemem diye tuttururum. Annem babam ne nazimi cektiler inanamizsiniz. Bir insan bu kadar mi nazli olur anne-babaya... Dedigim dedik caldigim duduk bu mudur? Budur...

Ne dediysem kirmadilar uzmediler insallah onlara bir kerecik daha sarilabilirim... Hic kimsenin sevgisi anne baba gibi olmuyor, hele hic kimse anne gibi kucaklamiyor-kucaklayamiyor...

anne olmadan önce acaba derdim annem gibi bi anne olabilirmiyim onun kadar cesaretli onun kadar dürüst onun kadar güçlü onun kadar sevecen ve daha sayamayacağın birsürü meziyetler.onun güçünün bende olmasını çok isterim.annecim seni çok ama çok seviyorum.her başarımı sana borçluyum.Allahım sana sağlıklı uzun ömür versin inşallah.annem için yaza yaza bitiremem burda keseyim.KIZIM için se Allahım bu ne büyük mutluluk bu ne büyük bi sevgi Allah herkese evlat sevgisini tattırsın .onun için herşeyi yapmak okadar büyük bi zevk ki eğlence ki anlatamam.o benim minik kuşum yaaa canım kızım seni çok seviyorum Allahım seni ban bağışlasın

:emir_bebek: :nazar: canım benim ya annemle çoğu zaman anlaşamayız ve çokta sinirlidir ama gerçekten çok fedakar örneğin annamde göz tansiyonu var geçende gözlerinde bundan dolayı büyük bi sorun yaşandı ve kör olma olasılığı var neyse bugün randevusu vardı ve muhakkak gitmek zorundaydı ama ben sabah çok hasta oldum ve benim için kendi randevusu iptal etti beni hastaneye götürdü ve bugün kesinlikle gitmesi gerekiyordu doktora. gerçi bu çok önemli değildir belki ama sizinle paylaşmak istedim onu çok üzüyorum ama bidaha üzmücem artık canım benim o ya tatlı annecim onu çooooooooooook seviyorum:asigim: :18:

kesinlikle böyle düşünme. o beni bırakmadı ben onu bıraktım cok yanlış bir düşünce..sen onu bırakmadın.. sadece zamanı geldi yuvadan uçtun ve kendi yuvanı kurdun. bir anne için en büyük mutluluk çocuklarının kendi yuvalarını kurduklarını, mutlu olduklarını görmektir bence.
hem annesiz değiliz onlarda bizsiz değil..

ASLINDA HAKLISIN AMA İNSAN BAZEN BÖYLE DÜŞÜNÜYOR.
EVET HEPİMİZ HAYATTAYIZ AMA YİNEDE BURUK OLUYORUM BEN.
ANNEMİ ÇOOOOK SEVİYORUM.

allahım acılarını göstermesin bazen çelişkiye düşüldüğü zamanlar oluyor maalesef.

kızımı çok seviyorum... onun o tatlı yanakları, çekik gözleriyle bana bakışları, ağlarken dudaklarını büzmesi, ve her zerresine kadar eşimin izlerini taşıması...ölürüm ona ben..

benimde aram pek iyi sayılmaz annemle.bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama annem ablamı dha çok seviyor onunla daha çok ilgileniyor.bunu dile getirdiğimde tartışıyoruz.ve dün bana yaptığı davranışla yıkıldım adeta benmi yanlış anladım bilmiyorum ama.ben nişanlıyım nişanlım çalışmak için başka ile gitti.ben çok üzüldüm tabi bugun 3 gün olacak gideli, ve annem bana daha dün akşam sordu gittimi diye.evet gitti dedim.üzüldünmü dedi evet dedim.tüühhhh sana dedi ve ardından allah kavuştursun dedi alaycı bir şekilde bende oturdum ağladım.bir evleneyim arayıp sormucam.hergün annemi iş yerinden ararım.konuşurken suratıma kapatır.fakat ablama karşı öyle değil.ablam evli.onu annem kendi arar.saatlerce konuşurlar.bende evlendiğimde nişanlımın yanına gidicem.yani başka ile pek sık gelmeyi düşünmüyorum ailemin yanına.yani beni biraz özlesinler istiyorum.

annem her nekadar hakkli yada haksiz yere beni cok yargilasada üstüme cok fazla gelsede cogu zaman onun yüzünden cok üzülsemde genede allah onu basimdan eksik etmesin ve allah ondan razi olsun acisiyla tatlisiyla iyiki benim annem genede baska kimseye deyismem iyiki var ve benide iyiki dogurmus :)
kizima gelince söylicek bisey bulamiyorum cünkü ona karsi olan duygularim bambaska ne anlatabilirim nede tarif edebilirim :) ama bisey biliyorumki allah onun yoklugunu yada acisini yasatmasin onsuz ben bir hicim cünkü...
allah isteyen herkeze nasip eder insallah bu güzel duyguyu

Canım annem benim,hayattaki en iyi arkadaşım...

Yaşı ilerledikçe daha hassas ve duygusal olanım...

Allah anneme ve tüm annlere sağlıklı,huzurlu uzun ömürler versin,evlatarıyla birlikte...

Back
X