Bebek Beslenmesi anneler yardım lütfen..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

58esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
46
15
28
36
sevgili anneler öncelikle hepinize iyi günler dilerim..benim 21 aylık bir oğlum var anne sütü almıyor yemekle besleniyor fakat gecen ay gittiğimiz çocuk doktoru boyunun akranlarına göre kısa ve kilosunun da az olduğunu söyledi..nasıl beslemeliyim ne yedirmeliyim bilmiyorum..haftada 1 gün köfte yiyor onun dışında yemeklerine de kıyma koyuyor veya kemik suyu ile yemeklerini yapmaya çalışıyorum..haftada bir gün tavuk yiyor..bir gün balık yiyor..onun dışında da sebze yiyor..öğünlerine yoğurt ekliyorum..ve ara öğünlerde meyveli yoğurt yediriyoruz..acaba beslenmesinde mi eksiklikler var bilmiyorum..lütfen bana bir yol gösterin yardımınıza ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…