Anneler yardım lütfen :(

birde söylemeyi unuttum..yemeklerini sizinle beraber oturacağı bir sofrada yesin ...benim birde kızım var iştahlı bir çocuk ama kendi başına önüne bir tabak koy asla yemez..bebekken bizimle kahvaltı yapmaya alıştı her yemeğin tadına bakmak istiyordu..bende ona uygun pişirmeye başlamıştım yemeklerimizi

Bu iş sabır işi.
Bebeğinizin birden inanılmaz vitaminli, sağlıklı şeyleri hapur küpür yemesini beklemeyin.
Sevdikleriyle bir süre devam edin.
Makarna mı, patates mi, meyve mi umursamadan verin.
Diş dönemlerinde de katı gıdayı reddediyorlar zaten.
Oğlumun önüne 6 aylıktan beri yiyecek koyarım mıncıklar, kulağına sokar kafasından aşağı döker derken son 2 aydır yeme arzusu gelişti.
Ağzına verdiğim her şeyi çıkarıp eliyle bakıp ezip öyle yiyiyor artık.
Melesa yemeğini yemediği gün hemen çok az yağda uzun çubuk patates çeviriyorum, yanına çiğ semizotu koyuyorum.
Mıncıklasın, yarısını yesin diye bekliyorum.
Köfte benimkine de kuru geliyor, ya çorbanın içine minik minik hazırlıyorum ya da parçalara bölüp yoğurtla yediriyorum.
Kaşar peyniri ilgisini çekiyor, onu çubuk çubuk kesip koyuyorum.
Karışık tariflerden önce, tek olarak sevdiği şeylere devam edip, onunla oyalanırken sizin hazırladıklarınızı yedirmeniz daha faydalı olacaktır.

Denicem bende bunları canım inşallah bende de faydalı olur çok teşekkürler

Onuda denidim canım ama gene olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…