Blw canım dimi onu da denedim. Zaten yola çıkış amacım ilk oydu sonra kendimde veriyorum onüne de koyuyorum. Sonuç elinde yuvarlayip ve yere fırlatıyor.Kendi kendine mi yiyor siz mi yediriyorsunuz?
Benim kız da 1 yaşına girecek önümüzdeki ay. Hiçbir şeyi benim elimden yemez. Her şeyi ufak parçalara bölüp önüne koyuyoruz, kendi yiyor. Tavsiye ederim.
Makarna yiyor canim az da olsa.Makarna da mı yemiyor
Yani bazı şeyler vardır ki oyun gibi yerler alın düdük makarna hem öttürün hem yiyin
Hatta ona yedirmeyin siz yiyin
Yok canim her gün tek çeşit hazırlıyorum. Bugün sadece yeter ki yesin bişey 4 farklı çeşit hazırladım da olmadiOyle uc cesit hazirlarsaniz yemek secer cocuk. Bunu begenmedim be de olsa sirada yenisi vardir diye dusunur. Doktorumuz soyledi bize de. Yemezse yemesin. Benim oglum 20 aylik hala meme seviyoryapacak bir sey yok zorlamiyorum
Canim yaa çok teşekkür ederim. Biraz moral oldun bana çok sağolIstahsiz çocuk çok zor inanılmaz sabır istiyor. Tahlillerinde bir sıkıntı yoksa çok endişelenmeyin. Yemek düzenini yavas yavaş olusturacaksiniz vazgeçmeden sürekli deneyerek. Bir süre sonra alisacak. Diş çıkarıyor olabilir. Belki o yüzden istahsizdir. Irmikli meyve pureleri deneyebilirsin. Yoğurt sevmiyorsa başta meyveli yapıp sevdirebilirsin sonra azaltırsin meyveyi. Yumurta yemiyorsa yani asla yemiyorsa bulamaç yapabilirsin bu belki çok iyi bi fikir değil ama bulamacla da olsa yumurta yemesi hiç yememesinden iyidir. Inş düzelir. Vitamin surubu deneyebilirsin doktoru na danışarak. Allah bağışlasın.
İste o dusunce yapisinin degismesi lazim,yeter ki yesin degil,cani isterse yesin deyin. Umursamayin,aldirmayin. Ben cozumu oyle buldum. Bir de multivitaminle balik yagi aldik doktorumuza danisarak onlari kullaniyoruz,ise yariyor. Aciksin kendi gelsin mama diye,mutlaka acikir ve yemek ister ne de olsa,dert etmeyinYok canim her gün tek çeşit hazırlıyorum. Bugün sadece yeter ki yesin bişey 4 farklı çeşit hazırladım da olmadi
Balık yağı iştah acıyor dimi canım. Söyliyim bi doktora da bizde alalım. Haftaya kontrol var zaten.İste o dusunce yapisinin degismesi lazim,yeter ki yesin degil,cani isterse yesin deyin. Umursamayin,aldirmayin. Ben cozumu oyle buldum. Bir de multivitaminle balik yagi aldik doktorumuza danisarak onlari kullaniyoruz,ise yariyor. Aciksin kendi gelsin mama diye,mutlaka acikir ve yemek ister ne de olsa,dert etmeyin
Evet hem de kilo kontrolu sagliyor, saglikli beslenmeye takviye. Balik yemeyen cocuklar icin birebir. Mutlaka danisin doktorunuza. Gececek hep bu gunler kendinizi yipratmayinBalık yağı iştah acıyor dimi canım. Söyliyim bi doktora da bizde alalım. Haftaya kontrol var zaten.
Ay aynı işte canım. Deliriyorum beb bi bosveremedim. Hemen tukuruyor diliyle dışarı atıyor.Benimkide 1 yaşında bende yemek konusunda zorlanıyorum.Yumurta azda olsa yiyen çocuk şimdi ağzından çıkarıyor.kahvaltisi hala muhallebi.seklinde yiyor.Sabah pankek yaptım yemedi.Sadece çorba içiyor.Artik sinirlenmiyorum ne yerse onu vericem.Sonucta onunda ağzının tadı var.
Canimm çok teşekkür ederim ya moral oldunuz bana. Allah razı olsunEvet hem de kilo kontrolu sagliyor, saglikli beslenmeye takviye. Balik yemeyen cocuklar icin birebir. Mutlaka danisin doktorunuza. Gececek hep bu gunler kendinizi yipratmayin
Ben ekmeğin içinden küçük lokmalar yaparak tabağa koyup önüne veriyorum.Arada bir gelip yiyor.Kendi yiyince mutlu oluyor.Ama uğraşıp yaptığım pankeki yemedi .Demekki caninin istediğini yiyor.Bende isterim her şeyde azda olsa yesin ama bazı çocuklar daha bu yaşta seçmeye başlıyor.Zorlayincada oguruyor artık zorlamıyorum .Ay aynı işte canım. Deliriyorum beb bi bosveremedim. Hemen tukuruyor diliyle dışarı atıyor.
Kızlar kafayı yicem ya. Kızım 1 yaşına girdi bu ay. Ek gıdaya başladığımız zaman herşey çok güzeldi herseyden tadiyordu yiyordu. Ama sonra bişey oldu yaklaşık bi 4 aydır kızım kesinlikle ek gıdaya karşı. Hala daha mama ağırlıklı besleniyor. Bu sabah 3 farklı kahvaltı hazırladım üçünde yemek istemiyor. Cildiricam yemin ederim. Mama sevdiği kadar hiç bişeyi sevmiyor. Millet diyor benim çocuğum atıyorum peynir çok sever yumurta çok sever ama benim cocugumun sevdiği hoc bişey yok. Ben napicam kizlar. Kemik sulu çorbalar yapıyorum çorbayı bi derece içiyor nadirde olsa. Ama mesela köfte yapıyorum asla ama asla açmıyor azini. Yasitlarina bakiyorum mamayi birakmislar normal kahvaltilik yiyorlar benimki sadece mama içiyor. Sağlıksız besleniyor diye çok üzülüyorum. Aşırı ishahsiz.
Kızlar çok uzun oldu farkındayım ama biri bişey desin gecicek pes etme desin. Bişey desin ağlıyorum artık sinirimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?