• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler yüzyüze görüşmeye ne dersiniz

eeee sadece 4-5 kişimi ilgilendi
İSTANBUL ses ver yaaaaaaaaaa nerdesiniz
sevhancım hala kararlısın dimi görüşmekte,dilersen inciboncuktan önce senle görüşelim agustosta inciboncukta katılır aramızaa:)

canlarım fikirlerinizi söyleyin sizlere en uygun yeri ortak bi paydada karar kılarız
benim için farketmez çok uzak olmadıgı takdirde heryer bana uyar:)

canlarım fikirlerinizi söyleyin sizlere en uygun yeri ortak bi paydada karar kılarız
benim için farketmez çok uzak olmadıgı takdirde heryer bana uyar:)
Canım aynı mahallede oturuyor sayılırız ben akşamları bebeğimi gezdiriyorum uygun olursan beraber gezdirelim.Diğer arkadaşlarlada uygun olan herhangi bir yerde görüşe biliriz bende araba var istedikleri yera gidebiliriz.Siz sadece zamanı ve yeri söyleyin yeter bana.

bizde gelmek isteriz kizimla ama daha canim kizim teşrif etmedi hanimefendi,biraz büyüyelim sizlerde görüşmek isteriz bizde,kartalda oturuyoruz,

Canım aynı mahallede oturuyor sayılırız ben akşamları bebeğimi gezdiriyorum uygun olursan beraber gezdirelim.Diğer arkadaşlarlada uygun olan herhangi bir yerde görüşe biliriz bende araba var istedikleri yera gidebiliriz.Siz sadece zamanı ve yeri söyleyin yeter bana.

canım benim bana uyar,doguş üniv.sana nekadar uzaklıkta bilmiyorum ama eger yakın sayılırsa burda bulaşalım acıbademe dogru gezeriz,fakat doguş sana uzak kalırsa başka biryer söyle acıbadem mc donalds veya başka biryer ,akşamüstü 5-6 gibi buluşuruz bebişlerde hava almış olur bizde tanışmış:) gün olarak çarşamba hariç herzaman müsait olurum:):1hug:

kızlar yeterki siz gelmek isteyin kadıköy olur,üsküdar olur,eminönü olur,beşiktaş olur farketmez
siz buluşmak istediiniz günü ve yeri sçyleyin çogunluga göre ben ayarlama yapıp sonuca varayım

Back
X