• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler!

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
idam bu suç (cocuk istismari) için gelmeli gelmeli gelmeli. kanım dondu haber gitmiyor aklımdan. içimden gitmiyor bu aci. habere bile dayanamazken o anları yaşayan bir çocuk varsa o anları yaşatan bir şeytan varsa yok olsun insanlık. yok olsun bu şeytanlar. doğurmasın analar bunları doğmamış olsun bu yaratıklar. Allah onları o an taş etmiyorsa var demek ki Rabbimin bir bildiği. yok olasicalar.
Koruyun evlatlarinizi cocuklarinizi Allah askina ayirmayin gozunuzun onunden. birakmayin kimseye yabanci yere. goturdugunuz yerde basinda dikilin. koruyun koruyabildiginiz kadar. guvenmeyin kimseye. belki bunu okuyan tek bir anne yarin önlem alir kendince. belki o annenin cocugu aglamaz yarin hic. Allah korusun tum yavrularimizi.

Benim aklım almıyor ya almıyor Allah belalarını versin bunlatın Soyları kurumadı gitti, lanet olasıcalılar. Bitmiyorlar ya Bitmiyorlar kahretsin. İDAM GELSİN:kızgın:

Çocuğum yok buna rağmen herkese potansiyel sapık olarak bakıyorum...
Resmen paranoyak oldum..
Markette ,parkta,cafede ,yolda yolakta gözüm cocuklarda.
Biri yaklaşıcak olsa atliycam tepesine !!!
Allah belasını versin bunların

Bu arada geçen bir markete gittim taş çatlasa kız çocuğu 10 yaşında en fazla 11 olsun siyah bir tayt giymiş çocuk
Arkasındaki adam babam kadar (50+)
Nasıl bakıyordu kizin poposuna !!!
Yeminle kanım çekildi
Adamın önüne durup gözünün içine baktım
Utandı anladı hayvanoglu hayvan !!!
Tiksiniyorum artık ya

Aldigi nefes zarar bu yaratiklarin. Idam edilmeli. Veya cezası ömür boyu hapisten aşağı olmamalı

Ömür boyu ağırlaştırılmış hapis gerek bunlara.idama karşıyım ben insanlık dışı bir uygulama ve eğer iftira gibi bir durum varsa geri dönüşü yok.

Benimde aklımdan çıkmıyor. Allah belasını versin pislik yaratık. Yavrum kim bilir canı nasıl acıdı. Nasıl dayandı minicik masum bedeni kıyamam. öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum. Rabbim fırsat vermesin böyle cani sapık ruhlu şeytanlara. Rabbim bütün çocuklarımızı korusun kötülüklerden.

Back
X