İnşallah kapanmıştır. Keşke ceza alsalar missblue, ciddi ciddi hayattan soğudum
Ya ben şok oldum bildiğin taş çatlasa 10 yaşında olan kızlara yalarım, yutarım bilmem ne yazmışlar tövbe tövbe
Ufacik cocuklari yazin mini kiyafetlerle giydirenlerede sinir oluyorum!
Ne var yani o cocugu internette gösterecek?
Allahim vardir bir sebebi benim gibi evlat hasreti cekenlerin olmasi ve kendini anne baba sanarak ortada dolasanlarla bir taktirin.
Allah cezalarını versin yaa, nasıl bir midedir arkadaş, kökleri kurusun inş
Paylaşımınız için teşekkürler, ben bu tür uyarıların çok değerli olduğuna inanıyorum
Burası büyük bir platform, çok faydalı bir iş yaptınız, teşekkürler
evet az önce baktım midem kalktı resmen sokağa çıkınca kızımı masumane bile olsa sevmek dokunmak isteyenlere bile potansiyel sapık gözüyle bakmaya başlıycam korkarım şu sayfada gördüklerimden sonra pislikler nasıl bir şey bu ya çıldırcam
Ben de uyarıyorum arkadaşları. Birinin kızı var özellikle her halini koyuyor inst.a ve açık olarak etiketlerle paylaşıyor. Benim de bebeğim var ama sadece çorabını koydum ilk doğduğunda falan. Kimse yüzünü görmedi görmek isteyen gelir ev burda çocuk burda. Kıymetli benim evladım, bakalım o ister miydi her halini ifşa etmemizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konu sahibi duyarlılığın için teşekkürler.baktım ama görmediğim için sevindim umarım kapanmıştır.ahlaktan en çok bahseden erkek,en sapıkça şeyleri yapan da erkek.bir toplumu kadın adam eder.o yüzden biz kadınlara çok iş düşüyor.ben bilmiyorum olanları birbirimize haber verelim başka varsa onlar da kapansın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şikayet etmek için baktım erişilemiyor demek ki kapanmış şikayetlerden dolayı.
Bunu duyunca şok geçirdimvay adi sapıklar , insan zannettiklerimizin çoğunun içinde sapık var demek ki.
şimdiye kadar nasıl kapanmamış ta bin küsür kişi beğenmiş.
herkesten şüphe etmeye başladım çevremde, çocuğumu kimselere emanet etmem 1dk bile gözümden ayırmam zaten ama bu olaylardan sonra
iki kat daha dikkatliyim.
lütfen çocuklarını sokaklara salan ,tek başına bakkala yollayan anneler yolmasın bir yerlere giderken yanlarında mutlaka yetişkin birileri olsun,
o kadar çok görüyorum ki 3 -4 yaşlarındaki küçücük çocuklar sokaklarda geziyor tek başına yada biraz daha büyük çocuklarla bide istanbul gibi bir
yerde
hayretler içerisinde kalıyorum.
Yazdıklarınızi okurken bile kanım dondu kalbim sıkıştı
Ne pislik insanlar var
Zaten bu facebook tamamen sacmalik. Insanlar saatlerce zaman geciriyor.
Ne icin? Acaba beni like'ladi mi? Yok ne yorum yazdi? Bilmem ne.
Abuk sabuk bir site yuzunden intihar eden gencler var.
Burda bile facebook yuzunden kavga eden sevgililer dert yaniyor, yardim istiyor.
Biri bana mantikli bir sebep soylesin su gavur icadini kullanmak icin.
Ay tam benlik olmuş bu konu eşimle ortak face hesabımız vardı bebeğimiz doğdugunda akrabalar görmek istedi fotoğrafı ayarlarını yaptığımız halde tüm eş dost fotoğrafı yazıcıdan çıkarmış eşimde bende karar aldık kapattık hesabı güvenlik kesinlikle yok ama şimdi etrafımızdaki insanlar ne cahil teknoloji kullanmayı bilmiyorlar demeyen kalmadı geçenlerde bi arkadaşın 6 yaşında kızının var anne ayrı hava takip eden kim bide beni aşşağıladı ayyy benim kızın var senin yok seksenlerden kalma dedi benim güvenliğim olmayan birşeyi ben niye yapayımki kim ne derse desin umrumda bile değil
Ne alaka seksenlerden kalma diye herkesin kendi tercihi...
Benim de küçük kız kardeşimin var ama fotoğraf koymak istediğinde bile beraber seçiyoruz, birini sormadan ne ekler ne bi'şey.
Tam büyüyorum heveslerinde olduklarından kızarkadaşlarıyla konuşmalarını da okuyorum gizliden sonra lafın arasında abla kardeş konuşurken sanki hiç bilmiyomuş gibi öğüt veriyorum. 11 yaşına yeni bastı küçücük daha ne bilsin ortalık böyle sapık dolu:26:
Kullanmak istemiyosanız cidden kullanmayın internet sadece facebook demek değil ki seksenlerden kalma olasınız.
Konuyu acan kardes soktayim.hayatimda facebook kullanmadim eksiklikte hisdetmedim ama bu olayi okudum sinirden delircem.arkadas bunlar potansiyel tecavuzcu bu devletin polisi gax sikmaktan baska ne yapiyor yaziklar olsun
İnanın ben de bilmiyorum. Allah'tan ulaşılamıyor sayfaya çok fazla kişi yüklendik bugün şikayet tuşuna. İnşallah yenileri açılmaz diyeceğim ama adamların beynine ne yapabiliriz onu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?