Kızım bir aylık olacak ve aşımız var bazen ateşlenip rahatsız olurmuş bebişler aşı tutarmış.. ne yabilirim deneyimli anneler.. ağrı kesici içirince fazla tutmazmış doğrumu yada başka yöntm
Kesinlikle asi oncesi herhangi birsey kullanmayin lutfen hatta ates yokken ates olcak rahatsiz olcak diye bisey kullanmayin sadece biraz huzursuz olur ates sonrasi o kadar o kadar da olur yani lutfen asinin etkisini azaltirsiniz boyle yaparak
Kesinlikle asi oncesi herhangi birsey kullanmayin lutfen hatta ates yokken ates olcak rahatsiz olcak diye bisey kullanmayin sadece biraz huzursuz olur ates sonrasi o kadar o kadar da olur yani lutfen asinin etkisini azaltirsiniz boyle yaparak
son 6-7 yildir saglik ocaklari dahil her yerde son nesil asilar kullaniliyor diye biliyorum.yani bu asilar ates pek yapmiyor.ama cocukta huzursuzluk ve asi yerinde hassasiyet olabiliyor.asi yaptirdiginiz yere danisarak gerek olursa ilac kullanirsiniz .
Son zamandaki asilar nadir ates yapiyolar yapsalar bile uzun sureli olmuyorlar kucuk mudahelerle ustunu inceltmek gibi geciyolar sadece biraz daha fazla emmek isticek o kadar minnacik bedenine gereksiz antibiyotikler ilaclar vermeyin
canim 45 gunluk kizim var hemsiremiz ilk ay asisinin ates yapmayacagini söyledi gercektende bizde yapmadi 2. ay asisi ates yaparmis onun oncesinde ates dusurucu verilebilir ben ilk.kizimda vermedim cunku merkezi biryerde oturuyorduk simdi tayinimiz ilceye cikti hastaneye 1 saat uzakliktayim ve atesin ne kadar ciddi birsey oldugunu biliyorum heleki kucuk bebekte o yuzden 2. ay asisinda verecem ates düşürücü kendimde okul oncesi ogretmeniyim ates sirasinda beyin kilcal damarlari yanipta engelli olan ogrencilerim vardi kaderde varsa onune gecemeyuz Rabbim esirgesin ama korkuyorum o yuzden vericem ben