- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ondan şimdiye kadar asla hiçbişey istemedim ki zaten. Düğünümu eşimle yaptım. Çoğu işine yardım ettim.Cok yogun bir calisma saatleriniz yok bence idare edebilirsiniz ben gelinimle aram iyi degilse beni cocuk bakimi icin kullanmasini istemezdim ama isin icinde de kendi torunum var yalnizca 3 ay idare etmem gerekicekse eger kendi evimde kimse magdur olmucaksa yardimci olurdum kayinvalidenizle aranizdaki sorunlari cozup o dan size bu konuda destek olmasi icin ricada bulunun bebek cok kucuk olucagi icin yabanciya birakmak sizi huzursuz edebikir kayinvalidenizjmin yeterince iyi bakamayacagindan suphenoz varda hem bakici tutun hemde kayinvalideniz basinda bulunsun
Ondan şimdiye kadar asla hiçbişey istemedim ki zaten. Düğünümu eşimle yaptım. Çoğu işine yardım ettim.
Hayatımda ilk defa bir talebim oldu. .
Bunda da mecbur kaldım. .
İyi bakacağına eminim. Çok tecrübeli çünkü. Tüm torunlarına baktı.[/QUO
Bence yaparsın 40 dan sonra bakıcı ablaya güvenmezsen yanında götürürsün orda bakar ortam müsait olursa
Getirip götürürken sorun olur mu sizce ?40 çıkınca biraz büyümüş olur . .
Tam gün de değil . .
Yarım gün bakıcı fikri mantıklı . .
Bana çok yakın araba ile 5 dk. Onun evinden benim okul da 5 dk araba ile.O sözünü ettiğin abla ne kadarlık mesafede bir de bırakıp alacağın saatler ne ?
Guveniyorsaniz cok sanslisiniz ben o kadar kucuk bebegimi babaanneye daha guvenle birakirdim cunki neticede onunda caninin parcasi sayilir bakici isi biraz sans isi en dogru karari sartlariniza gore siz verirsinizOndan şimdiye kadar asla hiçbişey istemedim ki zaten. Düğünümu eşimle yaptım. Çoğu işine yardım ettim.
Hayatımda ilk defa bir talebim oldu. .
Bunda da mecbur kaldım. .
İyi bakacağına eminim. Çok tecrübeli çünkü. Tüm torunlarına baktı.
Getirip götürürken sorun olur mu sizce ?
İyice sarsam battaniye ye filan. Usuyup hasta olmaz dimi ? Bakıcı kendi evinde bakıyor. Onun evi de bana 5 dk araba ile. Ona bırakıp okula geçip dönüşte almam gerekecek. O da iyi bir abla. Tecrübeli.
Olur mu sizce bırakılır mi 40 günlük bebek. Arada gelip emzirip gidebilirim. Yarım günde olsa. Herşeyinden birer tane oraya bırakacağım. Üstü pijama bez vs.
Gerçekten mi ?3 ay kisa bir süre yapilabilir
benim kizinda maet syinda dogdu ve hergün 3 kez disardaydik hic biseyde olmadi..
O zaman bence sıkıntı olmaz zaten onu yaza çıkıyor kırkı çıkınca etkilenmez o kadarcık mesafeden hem bünyeside ufak ufak alışmış olur bu arada bende pimpirikli bir anneyim ama bana bile gayet oluru var gibi geldi ablaya da güveniyorsan başka sıkıntı yok gibiBana çok yakın araba ile 5 dk. Onun evinden benim okul da 5 dk araba ile.
Mesela sabah 8 de bırakıp saat 11 -12gibi alacağım.
Bana çok yakın araba ile 5 dk. Onun evinden benim okul da 5 dk araba ile.
Mesela sabah 8 de bırakıp saat 11 -12gibi alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?