- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
bunlarıda biri demişti kk dan dersinİÇİN RAHAT OLSUN BEBEKLERİN KIRKI cıkınca gayet rahat olur merak etme.ben yavrumun herseyiyle ilgilendim 1.5 yaşında çok iyi bir iş buldum girdim işe 2 ay calıştım dayanamadım aglaya zırlaya işe gidiyordum eve gitsem diye gözüm düşüyordu.bakıcıya vermiştim yan binadan bir bayan bakıyordu.neyse 2 ay sonra işten cıktım ve o dönem iyi bir para alıyordum.ihtiyacımda vardı cok.simdi it gibi pişmanım kızım 6 yasında okula başladı onun yanındaydım ne oldu.tamam manevi herseyini karsıladım ben baktım büyüttüm hiç bir ignemiz yok elimizde.kızımın ihtiyaclarını zor alıyorduk bile .şimdi 6 ay oluyor ise başladım kızımın herseyini hiç cekinmeden alıyorm.keske keske daha önce calısıp o işimdende ayrılmasaydım.sende korkma işine gücüne bak aklını dersıne ver hersey oluyor merak etme büyür o bebek
Bana kalirsa bebek 1 haftadan sonra da dışarıya çıkabilir. Boyle bi yasak olduğunu bilmiyodumÇıkamadım işin içinden . Düşün düşün düşün. . Size sormak istiyorum.
16 haftalik hamileyim. Mart ortasi gibi inşallah doğumum olacak. Ancak devam etmek zorunda olduğum bir okulum var. Bu son 3 ayı bebekle Çakışıyor. Martta doğum olacak haziran da benim okul bitiyor. Haftada 3 gün , sabahtan ogleden kadar okula gitmem gerekiyor. 40 im çıkana kadar kayinvalidem gelecek. Ancak daha sonra ne yapacağım bilmiyorum. . Eşim çocuğa bakamaz o saatlerde işte olacak. Elektrikli sut pompası vs şimdiden herseyi aldım. Süt sagip yarım gün gideceğim. Ama arada emzirme için gelebilirim okulum yakın.
Burada bu yıl görev süremiz doluyor eğer okulu bitirmezsem yıllarım çöpe gidecek. 3 ay nasıl idare ederim ?
40 gün kayın Valide gelirim dedi oflaya puflaya. Aramızda çok ii değil ama mecbur idare edicem artık. 40 günden sonra bebek sokağa çıkabilir mi ?
Bakıcı olmak isteyen bi abla var , o ben bakarım diyor ama aklıma takılan şu : ya ben araba ile getirip götürürken hasta filan olursa ??
Anne seçeneği hiç yok benim için
O gelirse temelli evliliğim biter onu biliyorum. . Kaynana dan beter bi anneye sahibim..
Çıkamadım işin içinden . Düşün düşün düşün. . Size sormak istiyorum.
16 haftalik hamileyim. Mart ortasi gibi inşallah doğumum olacak. Ancak devam etmek zorunda olduğum bir okulum var. Bu son 3 ayı bebekle Çakışıyor. Martta doğum olacak haziran da benim okul bitiyor. Haftada 3 gün , sabahtan ogleden kadar okula gitmem gerekiyor. 40 im çıkana kadar kayinvalidem gelecek. Ancak daha sonra ne yapacağım bilmiyorum. . Eşim çocuğa bakamaz o saatlerde işte olacak. Elektrikli sut pompası vs şimdiden herseyi aldım. Süt sagip yarım gün gideceğim. Ama arada emzirme için gelebilirim okulum yakın.
Burada bu yıl görev süremiz doluyor eğer okulu bitirmezsem yıllarım çöpe gidecek. 3 ay nasıl idare ederim ?
40 gün kayın Valide gelirim dedi oflaya puflaya. Aramızda çok ii değil ama mecbur idare edicem artık. 40 günden sonra bebek sokağa çıkabilir mi ?
Bakıcı olmak isteyen bi abla var , o ben bakarım diyor ama aklıma takılan şu : ya ben araba ile getirip götürürken hasta filan olursa ??
Anne seçeneği hiç yok benim için
O gelirse temelli evliliğim biter onu biliyorum. . Kaynana dan beter bi anneye sahibim..
İnşallah dediğiniz gibi olur içim rahatladıKorkma bebeğine hiçbir şey olmaz Allah in izniyle. Bakıcı çok yakin ve saatlerin çok kısa bebek küçük olduğu için 5 saatin 4 u uykuyla geçecek ve ayrıca bahar mevsimi :) Rahat olabilir sin
Benim oğlum mart doğumlu kırk beklemeden hep dışarı çıktık çok şükür birşey olmadı güzelce sarıp sarmala hic sorun olmaz. Çok uysaldı ve hep uyurdu umarım sizin bebiste öyle olur.İnşallah dediğiniz gibi olur içim rahatladı
Kimisi 2 3 aylık bebek uyur çoğu zaman diyor kimisi uyumaz diyor anlamadım ki kafam çok karıştı
İnşallah canım. Bu arkadaşım bebeği 4 aylık olana kadar dışarı çıkarma pek falan dedi onunda 2 yaşında çocuğu var. Öyle deyince benimde tecrübe yok o yüzden kafam karıştı size sormak istedim.O zaman bence sıkıntı olmaz zaten onu yaza çıkıyor kırkı çıkınca etkilenmez o kadarcık mesafeden hem bünyeside ufak ufak alışmış olur bu arada bende pimpirikli bir anneyim ama bana bile gayet oluru var gibi geldi ablaya da güveniyorsan başka sıkıntı yok gibi
annem niye beter..Anneniz niye beter
Evet güveniyorum. Arkadaşımın annesi. Zaten tanıdığım bildiğim insanlar. İnşallah olur.O zaman bence sıkıntı olmaz zaten onu yaza çıkıyor kırkı çıkınca etkilenmez o kadarcık mesafeden hem bünyeside ufak ufak alışmış olur bu arada bende pimpirikli bir anneyim ama bana bile gayet oluru var gibi geldi ablaya da güveniyorsan başka sıkıntı yok gibi
Yok maalesef. .Allah yardımcınız olsun bu arada şimdi bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın o kadar kıx kardeş falan damı yok yardım edecek
canım anlıyorum seni Allah yardimcimiz olsun.. üzülme sende biz onları geleceği için yapıyoruz bunuSaatler bence çok müsait. Arabayla götürüp getirince bir şey olmaz merak etme. O zamana havalar biraz ısınmış olur.
Ben 15 gün sonra 2 buçuk aylık bebeğimi 10 saat kayınvalideme bırakıp işe gideceğim. O yüzden yarım gün çalışma hakkımı deneyeceğim. Senin öyle aman aman bir zorluğun yok bence idare edilir.
Bende aynen öyle düşünüyorum canım. Dediğin gibi sütü bırakıcam zaten. Herseyini bırakırım.Alt tarafi 3 ay canim
Halledersin nolacak. Bir defa emzirir birakirsin,2saat sonra sagdigin sutu verir bakici, 2saat sonra gelir emzirirsin, sonra tekrar sagilma sut icer. Bir sonraki emzirmeye kadar gelmis olursun bile
Kolayliklar diliyorum
İnşallah buyur :) doğunca çok zor diyorlar umarım öyle olmaz..İÇİN RAHAT OLSUN BEBEKLERİN KIRKI cıkınca gayet rahat olur merak etme.ben yavrumun herseyiyle ilgilendim 1.5 yaşında çok iyi bir iş buldum girdim işe 2 ay calıştım dayanamadım aglaya zırlaya işe gidiyordum eve gitsem diye gözüm düşüyordu.bakıcıya vermiştim yan binadan bir bayan bakıyordu.neyse 2 ay sonra işten cıktım ve o dönem iyi bir para alıyordum.ihtiyacımda vardı cok.simdi it gibi pişmanım kızım 6 yasında okula başladı onun yanındaydım ne oldu.tamam manevi herseyini karsıladım ben baktım büyüttüm hiç bir ignemiz yok elimizde.kızımın ihtiyaclarını zor alıyorduk bile .şimdi 6 ay oluyor ise başladım kızımın herseyini hiç cekinmeden alıyorm.keske keske daha önce calısıp o işimdende ayrılmasaydım.sende korkma işine gücüne bak aklını dersıne ver hersey oluyor merak etme büyür o bebek
Zaten Allah izin verirse devam edicem mutlaka. 2 ay idare EDİCEM işte.Canim zaten 40 gun kayinvalide bakicak. Geriye 2 ay kalır. O 2 ayda da o dediğin bakici ablaya bırak bence zaten yarım gün. Çok uzun saatler değil. Bana sorarsan kesinlikle devam et okula. 3 ay için heba etme okulunu
Ayy inşallah inşallah40 ı çıktığında nerdeyse nisan sonu olacak, her gün hava almak iyi bile gelir, hatta çıkarın pusetle de gezdirin o yaştaki çocuğu. hiçbir sorun olmaz.
Oo maşallah size o zamanMerhaba anne degilim fakat bir bebek ne kadar cabuk disaridaki havaya alisirsa o kadar iyi olur diye biliyorum
Annemiz bizi soguk bi ulkede buyuttu kisin karda sarmış sarmalamıs disari cikarmis bizi anlatir hep
Hepimiz turp gibiyiz masallah
Saglikla buyutun insallah
Temiz hava illa ki fark eder evet bu hiç aklıma gelmemisti . Haklısınızbenim ilk kızım nisan da doğdu. bir haftalıkken dışarı çıkmaya başladım. iki günde bir hep dışarıdaydık. mevsimsel soğuk algınlığı yaşadı bir kez, hastayken de mutlaka dışarı çıkarım ki temiz hava çabuk iyileştiriyor diye.
Bitirmek için elimden geleni yapacağım canım. . İnşallah bitiririm. .. adagım var.. kurban kesicem.Usumez, sar sarmala birak bakiciya. Disari çıkacağı gunler yikama, zaten 40 gunluk bebek hareket etmez fazla üstünü vs acamaz.
40 gun beklemene bile gerek yok, o eskidendi eve kapanmalar falan...
Kayinvalide hic gelmesin. Sen bebegi bakiciya birak. Abla dedigine gore tanıdık. Alt tarafi bir kac saat degil mi? Olmaz birsey Allah in izniyle. Uyku saatini sabaha gore alistir, sen yokken uyur zaten.
Okul önemli, ihmal etme bitir mutlaka.
Tabiki :) maşallah bebeğinizeBenim oğlum mart doğumlu kırk beklemeden hep dışarı çıktık çok şükür birşey olmadı güzelce sarıp sarmala hic sorun olmaz. Çok uysaldı ve hep uyurdu umarım sizin bebiste öyle olur.
Okuluna odaklan ve bitir inşallah sonuçta bebegin geleceği önemli
Tanıdığım insanlar. Böyle bi ihtimal hiç yok kafamda.Anlamadım ki. Ilk 3 ay (dı sanırım) annelik izni varya? Kendi evinde değilde sizin evinizde bakacak biri olmalı. Ve de haberli şekilde kamera sistemi. İnternetten baksanız bunun gibi hizmet sağlayan sitelere. o soğuklarda bence getir götür sıkıntı. Bir de ne kadar tanıyor olursanız olun. Geçen bir konu vardı. Annesi kızina siddet uygulamis. Bir de evde parayla baktıgı kücuk cocuk vrken.
hic bir sorun yasamadik cok sükürGerçekten mi ?
Kızınız bi sorun yaşamadi dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?