annelerin ihtiyaçları???

• Konu Sahibi Konu Sahibi STY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
arkadaşlar kendiniz için neler aldınız?? gecelik takımı ve pijama takımı kaç akım aldınız ne kadar gerekli oluyor??? havalar sıcak olunca sürekli değiştirmemiz lazım çünkü karar veremedim..

hastane, sezaryen olacağım için gecelik almamı söyledi. üç penye gecelikle gittim, önü çıtçıtlı ya da düğmeli olmalı tabii. yetmedi.sadece bir gece kaldım orada ama süt verirken, özellikle de ilk inerken çok fazla terledim. evdeki yeeklerden getirdiler. şık, ziyaretçiler için bir-iki takım alsan da gece için birkaç tane penye gecelik al. sezaryen olacaksan pijama işleri zorlaştırır.çünkü tuvalete gittiğinde onu indirip kaldırmak bile bir dert olur.iç çamaşırının da lastiği sert olmasın ve yüksel bel olsun.karın bölgesinde baskı olsun istemiyorlar.
pazardan 10 liraya alabileceğin penye anneanne gecelikleri, şıklardan daha rahat oluyor, en azından evde kimse yokken onlarla rahat rahat serin serin oturursun.

Son düzenleme:
çok tesekkür ederim çok yardımcı oldun bende sezeryan olmayı düşünüyorum ..2 tane şık gecelik gerisi penye rahat gecelikler alayım. yazın sıcakta çok lazım olur çünkü..

ben 7 gun yattim hastanede
sezeryan oldum inan bebekden cok kendine doldur kiyafet
sut cok geliyor 3 gunden sonra, surekli tasiyor degistiriyorsun .. asiri terliyorsun .. kanama oluyo baya bi
yani bol bol pjamaya ihtiyacin var
skliktan cok rahat olmasina onem ver canim
onden acilanlar cok guzel yada gogus kisimlari citcitli olanlardan al cok isine yarar ..

Back
X