Annelerin prens oğulları

Abinizin versiyonundan bende kardes vardi. Ikimizde calisiyoruz. Aksam eve geliyoruz. Abla bana su ver. Ee be kuzum benimde canim cikti butun gun. Al kendi suyunu. Annem hemen aman aman verme kardesine bir bardak su ben veririm. Tabii bu durum gecmia zaman. Kardeaim simdi evli. Hafta sonlari kardesim esine soruyor. Evde yapilacak ne is var diye. Diyelim ki ev supurulecek. Kardesim pasa pasa ust katta ev supururken esi asagida annemle cay keyfi yapiyor. Bu arada gelin hanim evkadini
Hihi etme bulma dünyası :KK53:

Valla iki oglum var sofra kurar toplarlar beraber benimle evi toplarken yardim ederler bazen elektrik supurgesini bile onlar acar evi supurur nitekim benim gelinler yasadi :)

Hah ayni benim Annem , 2 erkek kardesim var bide bi kiz kardesim var , cay doldur , su getir .
Cay bitti diger odadan cagirirlar kizi doldur diye , her seferinde bende sinir olurum...

Gidin kendiniz alin diyorum , eliniz yokmu , hemen Annem atlar onlar erkek nerden bilsin felan :mad:

sonra evlenince eşlerine çektiriyor bu erkekler işte, ironik olan zaten annelerinin böyle yetiştirmesi. yani şimdi sizin eşiniz de kendi oğlu gibi olsa herhalde anneniz üzülür sizin için ama kendi de öyle yetiştiriyor.

Klasik Türk anne tipi mevcut bende. Oğullarına prens gibi hiçbir şey yaptırmazlar. Kızlara da hizmetçi gibi davranırlar. Benden 3 yaş büyük bir abim var evde. Annem bir dediğini iki etmiyor. Çay,su anında önüne geliyor. Sinir oluyorum. Kalksın kendi alsın çok mu zor. Akşamları çayı yapıp getiriyorum,koyuyorum yanına. Bitince doldur iç ama yoookkk öbür odadan beni çağırıyor gel çayımı doldur diye. Kendin dolduramıyor musun deyince annem hemen savunmaya geçiyor.Bunun aynı versiyonundan eşim olur diye korkuyorum.
İleride oğlum olur da böyle yetiştirirsem yüzüme tükürsünler.
Aman hanımlar siz de böyle yapmayın,kendi işlerini kendileri görmeyi öğrensinler. :110:
yanlış anlama ama abinin eşide çok çekicek abinden gibime geliyor :KK51:

Back
X