• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelerin yardımına ihtiyacım var

Olduuuu ... kim alınırsa alınsın .. Bebeğin sağlığından önemli mi yaaaa . O size muhtaç onu korumak da anne olarak sen iin görevin ... kimse kusura bakmasın

Başka emziği de tutar, gazı da olur ama istedikçe vereceksin memeni süt bebeği daha o. 6 ay boyunca ne zaman meme isterse alacak. Bu dönem diğer büyüme evrelerine göre daha çok yoracak seni maalesef. 4 saat emziren arkadaşım var benim.
Bak benim dana 1 yaşına geldi gittim uykusu arasında meme istedi verdim. Duygusal beklenti onunki de açlıktan değil. Akşam yemeğinde bir beni yemedi çünkü oradan biliyorum.

Bal verme bu arada. Bebeklerin vücudu baldaki bir maddeyi sindiremediği için sonuçlar ölümcül olabiliyor. Annen kırılsın sana, çocuğuna bir şey olacağına.

Başka emziği de tutar, gazı da olur ama istedikçe vereceksin memeni süt bebeği daha o. 6 ay boyunca ne zaman meme isterse alacak. Bu dönem diğer büyüme evrelerine göre daha çok yoracak seni maalesef. 4 saat emziren arkadaşım var benim.
Bak benim dana 1 yaşına geldi gittim uykusu arasında meme istedi verdim. Duygusal beklenti onunki de açlıktan değil. Akşam yemeğinde bir beni yemedi çünkü oradan biliyorum.

Bal verme bu arada. Bebeklerin vücudu baldaki bir maddeyi sindiremediği için sonuçlar ölümcül olabiliyor. Annem kırılsın sana çocuğuna bir şey olacağına.
Ya emzirme sknti değil ama çok yiyincede ağlıyo rahatszlaniyo

yahu deli misiniz 1 yasindan kucuk cocuga bal mi verilir
tey allam yaa saka gibisiniz gercekten
ne emzigi arkadasim cocugun ölebilir bile

Yemin ederim kalbim sıkışıyor artik boyle seyler gordukce. Annene okut balin bebege zararlarini o da anlar umarim. Bebegi de emzir daha cok kucuk. Normal olan surekli meme istemesi zaten.

Ya emzirme sknti değil ama çok yiyincede ağlıyo rahatszlaniyo
Az da emzirsen gazı olur. Gazını her seferinde sırtına pıt pıt yaparak çıkarsan da yine gazı olur yine olur. İlk 3 ay bu dert olacak. Kusma, reflü olmasın yeter ki.
Bağırsakları 40 günlük ve oraya yabancı cisimler giriyor. Bir müddet sonra bağırsakları gelişecek gaz derdi bitecek. Sırf gazı olmasın diye memeden uzak tutma.

Ya farkında mısınız birşey demedim ama emziği kaldırdım tutmuyo diyip

Bal vermeyin diye herkes yazmış zaten zararli. Olmasaydı bile sürekli bal yeseniz içiniz yanmaz mı. Minicik bebek. 40 günlük bebek tabi sürekli emmek ister acıkınca korkunca uykuşu gelince vs vs normal yani. Farklı markalar alın belki birini tutar. Zorlamayın çocuğu sürekli emmek istese de mecbur emzireceksiniz sabredin

Bal vermeyin diye herkes yazmış zaten zararli. Olmasaydı bile sürekli bal yeseniz içiniz yanmaz mı. Minicik bebek. 40 günlük bebek tabi sürekli emmek ister acıkınca korkunca uykuşu gelince vs vs normal yani. Farklı markalar alın belki birini tutar. Zorlamayın çocuğu sürekli emmek istese de mecbur emzireceksiniz sabredin
Teşekkürederim

Back
X