- 30 Mayıs 2015
- 1.032
- 3.158
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kızmayın ama anneniz sizi belliki tesadüfen büyütmüş. Bırakın alınsın. Bebeğiniz söz konusuBen yapmıyorum birseyde diyemiyrm alınıyo
Ben yapmıyorum birseyde diyemiyrm alınıyo
Alınıyo diye bebeğinizi ödürmesine müsaade mi edeceksiniz? Pess
Ya emzirme sknti değil ama çok yiyincede ağlıyo rahatszlaniyoBaşka emziği de tutar, gazı da olur ama istedikçe vereceksin memeni süt bebeği daha o. 6 ay boyunca ne zaman meme isterse alacak. Bu dönem diğer büyüme evrelerine göre daha çok yoracak seni maalesef. 4 saat emziren arkadaşım var benim.
Bak benim dana 1 yaşına geldi gittim uykusu arasında meme istedi verdim. Duygusal beklenti onunki de açlıktan değil. Akşam yemeğinde bir beni yemedi çünkü oradan biliyorum.
Bal verme bu arada. Bebeklerin vücudu baldaki bir maddeyi sindiremediği için sonuçlar ölümcül olabiliyor. Annem kırılsın sana çocuğuna bir şey olacağına.
Atmyrm emziği kaldırdım kırmak yerine tutmuyo zaten diyipAlınıyorlar-söyleyemem diye bebeğinizin hayatını riske atmak?
Bravo.
24Kaç yaşındasın
bebeginin hayati mi onemli annenin alinmasi mi?Ben yapmıyorum birseyde diyemiyrm alınıyo
Az da emzirsen gazı olur. Gazını her seferinde sırtına pıt pıt yaparak çıkarsan da yine gazı olur yine olur. İlk 3 ay bu dert olacak. Kusma, reflü olmasın yeter ki.Ya emzirme sknti değil ama çok yiyincede ağlıyo rahatszlaniyo
Atmyrm emziği kaldırdım kırmak yerine tutmuyo zaten diyip
Evet emzik olmadığı sürece emzirdigimi biliyoEmziksizken de bebeğinizin ağzına bal çalmayacaklarını garanti edebilecek misiniz?
TeşekkürederimBal vermeyin diye herkes yazmış zaten zararli. Olmasaydı bile sürekli bal yeseniz içiniz yanmaz mı. Minicik bebek. 40 günlük bebek tabi sürekli emmek ister acıkınca korkunca uykuşu gelince vs vs normal yani. Farklı markalar alın belki birini tutar. Zorlamayın çocuğu sürekli emmek istese de mecbur emzireceksiniz sabredin