Annelerini çok düşünen(!) erkekler...

Bakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldi
Siz sevgilinize anneme yardım et dermisiniz?
Ben hiç bir kadının bir erkeğe böyle dediğini görmedim

o zaman aklıma evet sen kadınsın olayıgeliyor
Benn cokkk ozurdilerimm. Ben sizi bayan😑 benim hatam dikkate almadim ne nick ne profil ozurdilerim🙏 kendime guldum suan cok cok ozur 🙈

Şimdi normalde senin bunu dedirttirmeden yapman lazımdı derim ama aferim vallahi doğru yoldasın. Çünki tam olarak senin gibilerin kıymeti biliniyor.
Senin gibiler derken iğnelemiyorum.
Ha benim gibiler her şeye koşar aman onlar yaşlı aman onlar el değil derken bak şekerim kadir kıymet bilinmiyor.
Aferim ben seni taktir ettim vallahi :D

Ayyy kayınvalidemi bir daha sevdim senin yüzünden şuan hadi kalk demedi hiç bir zaman dedirtmedim aksine hep gelir elimden alır yapacağım işi canım annemm😂😂

Ben misafirliğe gittiğimde de yardım ederim bugüne kadar -yardim edeyim mi deyip
- hiç yok canım sağol diyeni görmedim. Severekte yardim ederim.
Ama aynı bayanlar bana gelince hop kociskolarinin yaninda oturan piremsese dönüşüyor ya da tek gelse bile elini surmuyor o halde bende canım ya sen şunu hallet ben sunu yapayim vs diyorum.
Yardıma okey diyen yardimda etmeli buna sinir oluyordum yazayım dedim. 😀
Sizde koskoca kadın iş yaparken nasıl otururken utanip sıkılmadiniz hayret.

Şimdi normalde senin bunu dedirttirmeden yapman lazımdı derim ama aferim vallahi doğru yoldasın. Çünki tam olarak senin gibilerin kıymeti biliniyor.
Senin gibiler derken iğnelemiyorum.
Ha benim gibiler her şeye koşar aman onlar yaşlı aman onlar el değil derken bak şekerim kadir kıymet bilinmiyor.
Aferim ben seni taktir ettim vallahi :KK70:
Benim gibi görgü yoksunları açıkçası ben buyum yani...
Ha diyecekseniz ben başka konularda yardım ediyorum

ama kadık olduğum için reva görülmesini anlamıyorum

Ayyy kayınvalidemi bir daha sevdim senin yüzünden şuan hadi kalk demedi hiç bir zaman dedirtmedim aksine hep gelir elimden alır yapacağım işi canım annemm😂😂
Benim sevgilim dedi zaten hahaha
Yoksa kv cidden şeker bana yogurt yapıp göndermiş mesela

Bakın mesela düşünün sevgiliniz sizin evinize geldi
Siz sevgilinize anneme yardım et dermisiniz?
Ben hiç bir kadının bir erkeğe böyle dediğini görmedim

o zaman aklıma evet sen kadınsın olayıgeliyor
👏🏻👏🏻👏🏻 Harika bir yaklaşım. Hayatım anneme yardım et salata yap ya da babam musluğu tamir edecekti neden sen de el atmıyorsun hahahahah😂 heryerde ezilen kadın ama bunları isteyenler de kadın. Değiştirin artık zihniyetinizi ey mübarek kadınlar 😂

Kendisi de anlamıyor ki mutfaktan onun da ailesi onu öyle yetiştirmiş
Benim evime gelse demem yani anneme yardım et diye
Kadın olduğumdan kaynaklanıyor o zaman bu
Kadın olduğunuzdan değil kayınvalide adayınızın oğlunu bebek gibi yetiştirmesinden kaynaklı.
Bak ben ev düzerken annem eşime kapının önünde biriken karton kutuları çöpe indirmesini rica etti binadaki diğer daireler rahatsız olmasın diye. Kayınvalidem ben yaparım dedi 60 küsür yaşındaki kadın dört kat merdiven inip çıktı oğlu yorulmasın diye. Ayağına çorap filan giydiriyor. Bana da acayip geldi keşke o zaman uyanık olsaymışım diyorum çünkü şuan dünyanın yükü benim üzerimde. Ama tepem atınca da aç bırakıyorum dolap orda eli ayağı var yapsın yesin banane. Şikayetçiyse gitsin annesine.
Her kurban bayramımız olaylı geçiyor memlekete ailesinin kurbanını kesmeye parçalamaya gidiyoruz temizliğine bayram hazırlığına filanda koşuyorum 10.5 saatlik yoldan birde. Sonuç olarak evlenirseniz bu kişiyle zor olur sizin için.

Kadın olduğunuzdan değil kayınvalide adayınızın oğlunu bebek gibi yetiştirmesinden kaynaklı.
Bak ben ev düzerken annem eşime kapının önünde biriken karton kutuları çöpe indirmesini rica etti binadaki diğer daireler rahatsız olmasın diye. Kayınvalidem ben yaparım dedi 60 küsür yaşındaki kadın dört kat merdiven inip çıktı oğlu yorulmasın diye. Ayağına çorap filan giydiriyor. Bana da acayip geldi keşke o zaman uyanık olsaymışım diyorum çünkü şuan dünyanın yükü benim üzerimde. Ama tepem atınca da aç bırakıyorum dolap orda eli ayağı var yapsın yesin banane. Şikayetçiyse gitsin annesine.
Her kurban bayramımız olaylı geçiyor memlekete ailesinin kurbanını kesmeye parçalamaya gidiyoruz temizliğine bayram hazırlığına filanda koşuyorum 10.5 saatlik yoldan birde. Sonuç olarak evlenirseniz bu kişiyle zor olur sizin için.
Zaten şu yaşta evlilik falan düşünmüyorum..
Sadece hala var şu kv gelin meseleleri

Evet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz

Aferin iyi yapıyorsun falan mi demeliyiz?
Bu kafayı da anlamakta zorluk çekiyorum.
Kadın/erkek fark etmez, kendi başınızın çaresine bakacak kadar, kahvaltı sofrası kurup, bir seyler doğrayacak kadar ev işi yapın yahu o kadar da değil..
Hiç bir şey yapmamak/bilmemek övünülecek bir sey değil.
5 yaşındaki oğlum sofra düzenini biliyor da sofra kuruyor. Yaşı ilerlesin Bir şeyler doğramayı da, yemek yapmayı da bilecek.

Konuya gelince, haklısınız. Ama davranışınız yersiz.
Erkek arkadaşınızın da 2 eli 2 kolu var, kalkıp o da yardim etmeli
Ailesinin yanında da size iş buyurması hoş değil
Sizin de misafir gittiğiniz evde anneniz yaşındaki insan iş yaparken oturmanız, ve erkek arkadaşınıza ağzının payini ulu orta vermeniz hoş değil.. adama görgü öğreteceğim derken başkalarının önünde tuhaf bir duruma düşmüşsünüz .

Ben zaten bayanım kadınlar kulubu ya
Erkeklere denmiyorsa kadınlara neden deniyor bana o saçma geliyor
Pardon uyeligim cok yeni ben hala cozemedim uyelik.olustururkende soruyor ya bay bayan diye.
Neyse evli olmadiginiz icin kalkip yardim etmemeniz normal ama sevgilinizin o tavri evet hic hos olmamis heleki simdiden hic olmamis emir vermesi

Zaten şu yaşta evlilik falan düşünmüyorum..
Sadece hala var şu kv gelin meseleleri
Yaş kaç?
Bu kv gelin meselesi bitmez bu memlekette. Bu kişi değil başkası da olsa bu böyle olacak. Yada çöpsüz üzüm bulacaksınız. Samanlıkta iğne aramak gibi

Back
X