- 8 Ekim 2019
- 689
- 1.645
- 43
O daha iyiymisHayır karakteri öyle ben yapsam da yaparbabası da öyle. Bana gerek kalmıyor yoksa ben yaparım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O daha iyiymisHayır karakteri öyle ben yapsam da yaparbabası da öyle. Bana gerek kalmıyor yoksa ben yaparım.
Ay bunları da dert etmeyin ya artıkGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Ben restoranda bile tabakları toplarlarken yardım ediyorumRestoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.
Bundan sonra da o kadar değer görürsünüz.
katılıyorum tek doğru yorum bu. kimsenin bir şey demesini beklemeden kalkmalıydınız yardıma nezaket diye bir şey var.Restoran a gider gibi oturup yemek yeyip, gerçekten hicbirsey e el sürmeden kalktiysaniz, zaten sizin notunuzu vermiştir sevgiliniz de kayınvalide arayınız da.
Bundan sonra da o kadar değer görürsünüz.
Çay tabak onları taşıdım zaten o kadar değil ama dediğim gibi hazırlık aşamaları kesmeli doğramalı işler ki ben hiç anlamam
Geçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
Çok mu tepki vermişim
Sevdiği oğlanın gözünde yükselmek nedir yahu? Kendisi yardım etmeliydi bana göre ama aman sevgilimin gözünde yükseleyim diye annesine yardım etme düşüncesi de çok çiğ. Bu oğlanlar kızların gözünde yükselmek için ne yapıyor acaba?
Eşinize söylediğiniz şeyde haklisiniz ama yardım etmemekte haksız,eşinizle beraber kalkıp yardımcı olsaydınız keşke,yabancı ev değil sonuçtaGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
bunu da geçtim...
Çok mu tepki vermişim