- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
Soyamıyor musunuzBir şeyleri soy dendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyamıyor musunuzBir şeyleri soy dendi
Evett dediğim gibi anlamam ben soymaya çalışsam 10 saat sürerSoyamıyor musunuz
Bana da bu sizin ki garip geldi desem ?
Misafir ağırlamayı çok severim, elbette kendim hallettiğım için misafir ağırlıyorum ama evime gelen insanlar zaten yakın bulduklarım. Her gelen yardımcı olur, bende gittiğim her evde aynı şeyi yaparım. Buda bana samimiyetin göstergesi geliyor. Diğer türlüsü de beni rahatsız ederdi. Herkes kendi çerçevesinden bakıyor konuya.
Size demedim zaten. Cevap veren bazı üyelere dedim... Siz henüz gelin değilsiniz. Orada yardım edersiniz etmezsiniz. Ben sizin yerinizde olsam gitmem. Şimdiden yüz göz olmaya gerek yok. Tabi benim tercihim.Benim kvm değil sevgilimin annesi sadece
Elin kızı üzerinden hayırlı evlatçılık oynayan erkekler var.Ben ev gezmesi pek sevmem. Zorunluluktan gittiysem de samimiyet derecesine göre yardım ederim.
Yani bir arkadaşımla beraber yemek hazırlayabilirim ama çok samimiyetim yoksa sadece sofra toplamaya yardım ederim.
Sevgili annesi ne kadar büyük de olsa o samimiyet grubunun içinde değil bence.
Ben olsam ben de sadece sofra toplamaya yardım ederdim. Ama oğlu yayıldığı yerden bik bik konuşmuyorsa:)
Sevgiliniz anasını çok düşünüyorsa totosunu kaldırıp yardım etseydi.
Elin kızı üzerinden hayırlı evlatçılık oynayan erkekler var.
Bugün "kalk sofraya yardım et" der, yarın "git bayram temizliğine yardım et" der, diğer gün "anneme anneler günü hediyesi al" der, öbür gün "annemi hastaneye götür" der. Der de der yani.
Bunların hepsi samimiyete göre yeri gelince yapılabilir ama bunların hepsini eşinin omuzuna yükleyip kendisi bir bk yapmadan hayırlı evlat övgüsü alan bir dünya erkek var.
O yüzden sevgilinizi iyi gözlemleyin. Sonra bütün ömrünüz bir anasının oğluşunun sağ kolu olarak geçmesin.
İşte bundan korkuyorumBen ev gezmesi pek sevmem. Zorunluluktan gittiysem de samimiyet derecesine göre yardım ederim.
Yani bir arkadaşımla beraber yemek hazırlayabilirim ama çok samimiyetim yoksa sadece sofra toplamaya yardım ederim.
Sevgili annesi ne kadar büyük de olsa o samimiyet grubunun içinde değil bence.
Ben olsam ben de sadece sofra toplamaya yardım ederdim. Ama oğlu yayıldığı yerden bik bik konuşmuyorsa:)
Sevgiliniz anasını çok düşünüyorsa totosunu kaldırıp yardım etseydi.
Elin kızı üzerinden hayırlı evlatçılık oynayan erkekler var.
Bugün "kalk sofraya yardım et" der, yarın "git bayram temizliğine yardım et" der, diğer gün "anneme anneler günü hediyesi al" der, öbür gün "annemi hastaneye götür" der. Der de der yani.
Bunların hepsi samimiyete göre yeri gelince yapılabilir ama bunların hepsini eşinin omuzuna yükleyip kendisi bir bk yapmadan hayırlı evlat övgüsü alan bir dünya erkek var.
O yüzden sevgilinizi iyi gözlemleyin. Sonra bütün ömrünüz bir anasının oğluşunun sağ kolu olarak geçmesin.
asil sorunlardan biride bu benceEvet öyle aslında ben hiç ev işi yapmadım öyle annem bana yaptırmaz hala da yaptırmaz
Başımın çaresine bakıyorum çok sağolunasil sorunlardan biride bu bence
iyi bir şey değil çocuk buyuturken dr lar bile ozellikle soyler erkek kiz cocuk farketmez hayatini devam ettirmesi gereken seyleri ogrenmesi gerekir diye
yani bir peynir domates bile kesmekten anlamiyorsaniz sizdede bir problem var bana göre
Yaşın kaç ?Evett dediğim gibi anlamam ben soymaya çalışsam 10 saat sürer
biraz yukaridaki mesajda kesmeli dogramali isler ben hic anlamam yazmişsiniz da insan buradan yola cikinca bir acaba mi diyorBaşımın çaresine bakıyorum çok sağolun
Bu kabuk soyma falan ve zaten orantılı da yapamambiraz yukaridaki mesajda kesmeli dogramali isler ben hic anlamam yazmişsiniz da insan buradan yola cikinca bir acaba mi diyor
e bizde zaten şaheserler yaratmiyoruz soyarkenBu kabuk soyma falan ve zaten orantılı da yapamam
İşte bundan korkuyorum
Ya ben sırf biri benim hakkımda iyi konuşacak diye sevmediğim şeyi de yapmak istemiyorum...
annesine yaranmak da istemiyorum
Az yesin de annesine uşak tutsun.Vallaha kendisi çağırdı gelırken de bir şeyler aldım yapacak bir şey yok