Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvaliden olacak kadin sana kızım şöle böle yap güzelce öğretmeye çalıştığında çok kinleneceksin hemen konu açarsin konu kayinvalide...Ki ben mutfağa girsem hahaha kadın istemezdi bence cidden anlamıyorum bu işlerden
Şurada ne demek istediniz? Anlayamadım.Nekadar ayip esten yada sevgiliden beklemek sacma zaten
Adı üstünde misafir, hizmetli değil.Bahane bulmayin duzenini bilmiyorum diye kadin biseyler hazirlarken ister kv olsun iater baska biri siz oylece seyredip yiyip icip aonra oturacakmisiniz? Nekadar ayip esten yada sevgiliden beklemek sacma zaten usulen yardim ediceksin yanina gidip iki tabak koyucaksin sofraya ortadan kafana gore is yap demiyor kimse. Sizin kafada birisi evime gelse birdaha asla cagirmam en nefret ettigim misafir tipi hicbirseye elini surmeyendir
Adı üstünde misafir, hizmetli değil.
Misafir çağırırken kendisinden yardım/hizmet bekliyorsanız çağırmayın zaten.
Yardımsız ikram etmeyi başarana kadar kimseyi davet etmeyin.
Benim eşim de hep işleri yapar kv e gidince![]()
O zaman bu kafada biriyle sevgili olmamanız gerekirdi baştan. Belli ki klasik Türk erkeği işte.Zaten misafirim ki
Ki ben ev işinden hiç anlamam
Erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum sevgilisiyim diye bana emir verecek hali yok kendisi yapmıyorsa
Aay bazi yorumlara şok oldum resmen.
Birini yemege ya da kahvaltiya neyse artik davet ediyorsan hazirlamasini da yaparsin, yok yapamiyorsan cagirma yani bu kadar basit. Yok yemesini biliyorsun ama oturuyorsun filan demişlerkimse siz kahvaltiya, yemege cagirmasaniz açlıktan ölmeyecek zorunuza gidiyorsa davet etmeyiniz.
Evime davet ettigim hiç ama hiçkimseye asla iş yaptirmadim herseyi eşimle hallederiz her zaman, kimseye bir bardak taşitmisligim yoktur evimde.
Kvye gittigimde de en fazla yedigim ictigim bulasigi mutfaga gotururum ki 5 yildan fazla evliyim, tanismaya gittigimde de gayet misafir gibi oturdum, misafirdim cunku.
Hayat nasıl geçecek bu adamlaEvli değiliz sevgilim ama aileler falan tanıştı...
Ama ben hiç bir şekilde böyle bir emrivaki görmedim...
Sadece bu olay de değil...
kendisi uyuşuktur biraz onla çıkmak isterim odadan yok sen git annem kızıyor...
Benim yuzumden mi kızıyor kendi uyuşukluğun yüzünden deli oluyorum
Doğrusu da bu zaten. Kimseye yaranmak zorunda değilsiniz.
Siz henüz evli değilsiniz. Evli bile olsanız eşiniz "kalk şunu yap" diyemez. Ama daha sevgiliyken o mutfağa girip domates doğramak sınırları aşmaktır bence.
"Yav sen de çok abarttın" diyenler olabilir ama bir bakın, daha evli bile değilken kayınvalide adayının totosunda gezip gelincilik oynayanların hiçbiri şu an mutlu değil.
Yapılan her şey beklentileri arttırır ve sınırları kaldırır.
Şu aşamada, herkesin evinde davrandığınız gibi, hatta ondan bile bir adım geride durmanız gerekir bence.
Yarın evlenirseniz ve o samimiyet oluşursa oturup sarma da sararsınız birlikte, sizin bileceğiniz iş. Ama şu an evine gitmek bile fazlayken kalkıp domates doğramayın.
Sevgiliniz de sizi olduğunuz gibi kabullenmeyi öğrensin yoksa bu işin olmayacağını bilsin.
Siz onun emir eri değilsiniz.
Ailesinin yorulmasını istemiyorsa yapması gereken totosunu kaldırmak; iş yapacak birini bulup getirmek değil.
Evlenince herşeyi yaptıracak emin olZaten misafirim ki
Ki ben ev işinden hiç anlamam
Erkeklerin bu huyuna sinir oluyorum sevgilisiyim diye bana emir verecek hali yok kendisi yapmıyorsa
Sevgilinizin dediğini es geçiyorum iyi laf söylemişsiniz.Yalnız annesi size bir şey yaptırmıcak bile olsa yardım etmenızı beklemiştir.Öyle bir durumda ben katıyen duramamGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Hayır karakteri öyle ben yapsam da yaparOnu siz yapmadığınız için yapıyor olmasın. Benim kide yapar annesinde de o yüzden dedim hahaha![]()
sevgiliyken demesi garip olmuş evet ama evlenmeyi düşünüyosanız onlarda sizin aileniz olacak nasıl kendi annenize yardım ediyorsanız bence eşimizin annesine yardım etmektende gocunmamak lazım iki tabak kaldırmak elimize yapışmaz ( tabi evlenince) ben de nişanlıyken dahi birşey yapmazdım kaynanamın evinde onlarda talep etmezdi zaten ama şuan kendi evim gibi yapıyorum gocunmadan, bulaşıkta yıkıyorum yeri geliyor temizliğede yardım ediyorum,yemekte yapıyorum ama tabi bunları gocunmadan yapmamda eşimin ve ailesinin rolü büyük asla kimse eşim, kaynanam, görümcem ben yapmak istemediğim sürece kalk yap, yardım et demedi hiçbir zaman.Geçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim