• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneliğime laf etti

yazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?

oke nedir ya? liseli ergen gibi, kimlerle muhatap oluyoruz te allahim...
hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...
Sigara içmeli miyim bırakamıyorum gibi bişey yazmadım ben daha okuduğunu anlamıyorsun tıp okumuş uzman olmuş insan mı bilecek senin gibi kapasitesiz cahil mi bilecek hadi oradan

[QUOTkış tarzınızıE="gizem4191, post: 50733711, member: 321746"]yazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?

hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...[/QUOTE]
süper anneler diye kendisini eleştiren kadınlara taş atmış.
arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
öz teyzem ise sigarayı bırakmadı ve bebeğinin kalbi aniden durdu.
bende bir tiryakiydim ve sinirli stresli zamanları sigara içmeden atlattım.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...

işin şakası bir yana artık içmemek için kendini motive etmelisin. sen evladının sigara içmesini ister misin? sen içersen o da içecek ileride. evladının kanser olmasını ister misin? veya astım? içmeye devam edersen olma ihtimali o kadar yüksek ki.. daha da kötüsü evladının büyüdüğünü görmeden ölmek ister misin? bu da büyük ihtimal. bunları düşün ve lütfen bırak sigarayı.. acı sözler ama gerçekliğini sen de biliyorsun.
Toplu olarak herkesin anlamadığı şu ben hamileliğimi öğrendiğim gün sigara bıraktım arada bi içtim 4 ay bitti yarım paket içmemişimdir
Sigarayı bırakamıyorum ne yapmalıyım konusu değil bu herkesin anlamadığı konu burada sorun

Sigara içmeli miyim bırakamıyorum gibi bişey yazmadım ben daha okuduğunu anlamıyorsun tıp okumuş uzman olmuş insan mı bilecek senin gibi kapasitesiz cahil mi bilecek hadi oradan

Tabi bende 4 yillik lisans diplomasi olan bir cahilim zaten nereden bilicem :KK70:

Dön şu mesajlarini bir tek tek oku sonra kendine gel ve insanlara da seviyeli yorumlar yap , cahilin kim oldugunu da bu kadar belli etme cunku kendini rezil ediyorsun...

Bir anne olarak kocanla aranizdaki sorunun acısını cocugundan cikarma demek istiyorum.
Ben de hamileyim eşimle tartissak da sirf bebegime yansitmamak icin moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ki bebegim etkilenmesin diye. Hele sigara icmen kocanin yuzunden bebege ceza vermek gibi olmus.

arkadaşım altı aylık hamileyken annesini kaybetti ve kendisi bir tiryakiydi. buna rağmen ağzına sürmedi.
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...
İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTkış tarzınızıE="gizem4191, post: 50733711, member: 321746"]yazdigim yorumumu oku ondan sonra bu sekilde konus, esin ANNELİGİNE LAF ETMEKTE HAKLİ!!!... oldu mu?

hamile kalacak kapasiteye gelmissin ama kelime kapasiten yerlerde...
burada kendisine gelen bir iki olumlu yorumla gaz almış yürüyor. Allah ım o güzel meleği kendi annesinden korusun ne diyelim arkadaşım...[/QUOTE]

Kendisi cahil hadi tamam olabilir kendini gelistirememis ne yapalim...
Ama o diplomalarina cok guvendigi doktoru kendisinden daha cahil...

hamilelikte 2-3 sigara icebilirsin ne demek? ben hala oradayim...

İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla[/QUOTE]
siz ne kadar kötü kalpli bir kadınsınız. inanın şok oldum bu yorumu okuyunca. siz belliki sevgisizlikten bu hale gelmişsiniz. bir insanın karnındaki bebeğe bile inşallah kalbi dursun diye beddua edecek kadar şeytani duygulara sahipsiniz. İnşallah bebeğiniz kişiliğini sizden almaz ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hem kötü kalplisiniz hem de gerçekten İYİ BİR ANNE,İYİ BİR İNSAN DEĞİLSİNİZ. Rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa iki katını versin herkese.

Gerçekten burada okuduğunu anlamayan çok kapasitesiz insanlar varmış bilsem hiç konu açmazdım konum eşimle tartışmaktı herkes uzman doktor olmuş içtiğim bir sigaranın lafını ediyor doktorum izin veriyor ki izin verdiği halde içmedim
Yazdıklarımı anlayanlara teşekkür ederim olumlu ve olumsuz yorumlar için
Anlamayanlar umarım benim için istediğiniz evlat Acısı sizi bulsun hamile halimle duam bu siz süper annesiniz ya Allah bu konuda versin belanızı
Bu son mesajımdır

[/QUOTE]
İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla[/QUOTE]

Rabbim bu bedduani döner dolastirir başına verir haberin olsun , agzindan cikanlara dikkat et insanlara beddua etme hakkini sana kim veriyor??
o agzini topla sabrimin son sinirlarindayim...

Biraz sakin olur musun? Yorumlar sert geliyor ama sonuç olarak senin bebeğini düşündükleri için yazıyorlar. Haklısın bazı doktorlar izin veriyor E sen de düzenli olarak içmiyormuşsun, eşinle tartışmanı başlatan senin eşine bağırman olduğu için ben eşini haklı buldum, Tabi anneliğe laf edeceği derecede de değil.

Vaktim olsa soru cevap gidicem ama kabaca özetleyeyim

Eşin sana senden anne olmaz dedi

Peki neden dedi, sen yemiyosan ben de yemek bebek de ben de aç kalırız diyip üstüne bir de sigara içtiğin için dedi değil mi

Peki bu durumda sigaradan nasıl bağımsız oluyo konu, madem bağımsız neden konuya sigarayı da dahil ettin, sorun olayı büyüteyim mi alttan mı alayım, elbette alttan alttan zira eşin haklı, haklı olmak sebebi de şu: durduk yere değil bebeği öne sürerek aç kalırız demen ve sigara içmen

Hopppssss :duduk:Orda dur canım. Böyle beddua olmaz . Sen evlat acısının ne demek olduğunu biliyor musun da böyle beduua ediyorsun. Sakın!!!!
Mune Mune abla polemik çıkıyor gel bi bak

Bende bir kaç doktordan duydum hamilelikte 5 tane içilebilir diyorlar
Tabii içilmemesi daha iyi Bebek için
Emzirme döneminde bile sigara içmeyin diyorlar bende hamilelikte içmedim Doğumdan sonra başladım hemen emziriyorum azda olsa içiyorum içmesem daha iyi aslında.
Konuya gelince hamilelik çoğu kadına sinir yapıyor normal 1 senede salgılanan östrojen hormonu hamilelikte bir günde salgılanıyormuş buda kadınlarda hassaslık yaratıyor doğal olarak hamile halinizle eşinize yemek yapmışsınız beğenmemisi sinir bozucu
Sizde bağırarak fazla tepki vermişsiniz sakinliğinizi koruyun oturun yiyin yemeğinizi bugün yemekte bu var yarın senin istediğin yemeği yaparız hayatım diyin mesela
Eşinizi gergin görürseniz çok muhaddap olmayın kavga etmeyin derim ben öyle yaparım :KK70:
Eskiden bende eşimle kavga ediyordum artık enerjimi düşürmüyorum sakin davranıyorum
Ayrıca aç karınla sigara yakmayın hamilesiniz tansiyonunuz düşer baygınlık geçirirsiniz dikkat edin
Sizin aç kalmamanız lazım iki üç saatte bir ağzınıza birşeyler atın

Eşinizle bir yemek yüzünden tartışmışsınız değer mi? Deseydiniz yarın yaparım hayatım belki o sigarayı inat olsun diye yakmamış olacakrınız? Doktorların bu konuda biraz töelranslı olduğunu biliyorum çok tiryakiyseniz belki haftada bir sigara içersiniz ben de içiyorum ama hamileyken 9 ayda sadece toplasan 2 kere içmişimdir ve pişman olmuşumdur zaten bir daha da asla içmedim yapmayın yazık bebişinize. Hamileyken sigara içildiğinde bebeğin nasıl bunaldığını gösteren bir video var onu izleyin asla içmezsiniz yapmayın..

İnşallah seninkinin de kalbi dursun da orada burada dalga geçip yargılandıklarını anla
Hopppssss :duduk:Orda dur canım. Böyle beddua olmaz . Sen evlat acısının ne demek olduğunu biliyor musun da böyle beduua ediyorsun. Sakın!!!!
@Mune abla polemik çıkıyor gel bi bak[/QUOTE]
ben yaşının 18 falan olduğunu düşünüyorum. zira aklı başında bir insan kendisine ne denilirse denilsin ki ben örnekler vererek kendisininde bırakabilceğini anlatmaya çalışıyorum, bu şekilde beddua etmez. belliki sevgisizlik var bu işin temelinde. benim yavrumu RABBİM koruyor. kötü kalpli bir kulunun bedduasıyla olacak iş değil bu... Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Back
X