Anneliğimi yargılamayın çok çaresizim

Sizin durumunuzu bildiği halde bu kadar bencil davranması çok çirkin. Yapabiliyorsa yapsın kendi düğününü.

Öncelikle her anne baba kızının güzel bir düğünle evlenmesini ister, bence sizin tek derdiniz para değil kızıda istemiyorsunuz. Çünkü(kürt kızı) yok kızın ailesi şatafatlı düğün istiyor, yok 9 ay içinde olsun istiyor, yok efendim siyaha beyaz diyen CAHİL İNSANLARA NASIL LAF ANLATABİLİRİMLER, filan varsayalımki kızdan vazgeçti eninde sonunda bu evlenmek isteyecek ozaman ne yapacaksınız? Eşim 23 yaşındaydı biz evlendiğimizde, artık bankalar şeker gibi kredi veriyo düğünümüzü krediyle yaptık asgari ücretle hemde, kısacası demek istediğim ister hoşunuza gitsin ister gitmesin oğlunuzu kızdan vazgeçirmek yerine önce kafanızdaki önyargılardan kurtulun bence,sonra konuya daha çözüm odaklı bakabilirsiniz :işsiz:

Kızın ailesine söleyin ben tek başıma hiç birşey yapamam çalışmıyorum ne eşya alabılırım ne altın nede düğün yapabilirim kredinin altınada giremem diyin ozamn belki kızın babası vazgeçer. Oğlunuzada Allah akıl fikir versin. Oğlunuz hadi eşyayı borç bela aldı ya askeri ücretle nasıl geçinmeyi düşünüyor. Sizi zora sokucak 2 ay sonra kız boşayıp gidicek oğlunuzu ozamn sizin yüzünüze nasıl bakıcak

Tesekkur ederim oncelikle oglum su zihniyette onu bana alda nasil alirsan al kafasında

Acaba kızla bişeyler yaşamış olabilirler mi? Kızın ailesi anlattığınız bakılırsa bu duruma büyük tepki gösterir buna dayanarak mı nasıl alırsan al diyo acaba kıza bişey yapmasınlar diye mi

Ya aileler bence iş bulduktan sonra destek olmak zorunda değil. Heleki düğün için ev için hiç zorunda değiller. Oğlunuz şımarık. Yapmak istiyorsa kendisi yapsın. Bir de doğulusu batılısı yok kafalar uymuyorsa evlilik yürümez

Öncelikle merhaba. Nasıl ve nerden baslicagimi bilmiyorum 3 tane evladım var babalarını 8 yıl önce toprağa verdim 5 yıl tek başıma direndim çok iyi olmasada bakmaya çalıştım.ve biriyle tanisip evlendim.yillar geçti oğlum askerliğini yaptı döndü birini aldı hayatına 1 ay içinde evlenme kararı aldılar lütfen burda ayrımcılık yaptığımı düsünmeyin.kiz kürt kültürleri yaşam tarzları çok farklı bizden.neyse oğlum ısrarı yüzünden istemeye gittik onlar doğulu ya akraba sordular amca dayi vs kimsemiz yok tabi neden derseniz eşim hastalanınca tek allahın kulu sormadı bizi ölünce de kimse olmadi yanımızda bende herkesle bağlarımı kopardım bu nedenle ama oglum amcalarinida dayilarinida aradi hepsi lafta tm dediler asil konuya geleyim maddi durumum hic yok diyebilicegim derecede kotu oglum bunları biliyor bırak evlendirmeyi söz yapicâk dahi durumum yok ama oğlum ısrarla evlenmek istiyoŕ 2 defa gittik istemeye oğlumun zoruyla oldu bütün bunlar 9 ay içinde düğün istiyorlar yapamam imkansız birşey bu bunları oğlum bildiği halde yanımda olmuyorsun babam yok sende olmuyorsun yanımda sürekli bir baskı sürekli bir laf sokmalar evden gidip sokâklarda yatmalar simdide intihar edicem almazzsaniz onu bana ďiye tehdit ediyor napicagimi sasiŕdim elimde olsa neden yapmim anneyiz onlaŕin mutluluğu bizim mutluluğumuz şunu diyebilirsiniz bana neden çalışmıyorsun diye bende isterim ama ol élimde sakatlık olduğu için ve yaşta artık 40 olďu malum. Napabilirim oğlumu bu kızdan vazgécirmek için
Sizin durumunuz ortada, kendine guvenen evlensin. Isini gucunu kursun eli ekmek tutsun. Karisina kendi bakmak zorunda siz degil. Ne demek bana onu al, hayat birlestirecek esyami aliyomus annesiyle beraber??

Okuma anlama problemi var herhalde bu forumun. Kadın anlatmış derdini, karşı taraf kabul etmemiş. Kabul edecek biri ile evlendirmek istiyor haliyle ve bu kızdan vazgeçirmek istiyor.
Devlet Hastanesindeki psikoloğa götürün, intihar vs diyor diyin. O size yol gösterir ama ben intihar falan edeceğini düşünmüyorum, blöf yapıyor gibi. Banka soyacak haliniz yok, elinizden gelmiyorsa başka bir kızla evlenecek mecburen.

oglunuza söyleyin isten gelip baska bir ise daha girsin - belki akli basina gelir
veya türkiye gibi bir yerde kafasini calistirip okusun.
istanbulda asgari ücretle nasil bakacakmis evine.

Back
X