- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 35
- Konu Sahibi denizz2013
-
Buraya yazdıklarını ona anlatmalısın ve kırgınlığını dile getirmelisin.Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyimçok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
Konuşmak istemiyorum onunlaBuraya yazdıklarını ona anlatmalısın ve kırgınlığını dile getirmelisin.
O zaman önce kırgınlığını hissettri.Yeri geldiğinde lafı gediğine koyarsın.Konuşmak istemiyorum onunlaçünkü bir defa daha söylemişti o zaman konusmustum tekrarlayinca çok kirildim yüzüne bakmak istemiyorum inanin su an
Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyimçok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
Böyle babalık değil anca kabalık olurSelam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Valla dilimin ucuna kadar geldi ama la havle dedimO zaman erkek ol da evi gecindir. Karını çalıştırma diye yapıştırırdım cavabı.. (çalışan ve 2 yaş erkek çocuğu olan bir anne olarak )
Çocuk bazen yüzünü görmüyor yoğun calistgi zamanlar BN laf etmiyorsun amaartik söyleyeceğim her şeyi çok zoruna gitti cunkusen de onun babalığını kıyasla birileriyle, yoksa da uydur.. mesela arkadaşımın kocası çocuğunu alıp parka gidiyor, markete gidiyor, oyunlar oynuyorlar bir sen böyle kozalak çıktın de..
Odunluk eseklik de boyle oluyorBöyle babalık değil anca kabalık olur
Oğluna kiyabilsem yapcam da bi gün baksa ikinci gün hasta olur cocuk"takdir etmen gereken yerde bir de anneliğimi mi sorguluyorsun, sen benim anneliğimi bu şartlar altında sorgularsan , ben senin babalığını hayli hayli sorgularım, esas sen ne biçim babasın" der , çeker gider yatarım.
3 gün de elimi bir şeye sürmem, o zaman anlasın kıymetimi.
Aynen öyle hadi normalde sadece sevip birakir bisey demem ama bari bu durumda ilgilen dmiBaba çocuğa bakamaz diye kural var sanki..
İlli hastalanmanız da gerekmiyor üstelik babasının çocuğa bakması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?