anneligin sorgulanması:(

Aynen öyle hadi normalde sadece sevip birakir bisey demem ama bari bu durumda ilgilen dmi

Ben çözemiyorum bu mantığı.
Eşit şartlardasınız üstelik.
İkiniz de çalışıyorsunuz.
Çocuk bakımı da birlikte olur. Görev gibi değil.
Bunun adı sorumluluk.
Sorumluluğu paylaşmak..

Okuzlugun dik alasi

hay ağzına sağlık (ağzını öpeyim dicem erkek sanırlar filan ondan diyemedim)

Sen böyle susup ağladıkta paşam kendini bişi zanneder.Dişini göster ki bi daha laflarına dikkat etsin. Yeri geldiğinde lafını esirgeme, ezik olma, sen görevim diye her şeyi üstlenme,onunda görevi olduğunu ara sıra hatırlat. Benimde. Iki küçük bebeğim var ben çalışmıyorum (çocuklar küçük olduğu için) Ondan yinele yardım istiyorum. Çocuk bakmak gerçekten zor iş. Keşke deseydin evet güzel bakmışlar senin gibi odun yetiştirmişler diye

Onu yapcam zaten ben yemeğini okulda yiyorum oglumunkini de hazirliyorum ona yemek filan yapmicam ev isi de yapmicam çok zoruma gitti çok

kendi madem çok iyi bir baba bir kaç saat bakıversin kendileri altlarından bezini almaya tiksinir lafa gelince maşallah annemin bir lafı var eli olmayanın dili olurmuş takma kafana

Sadece dedim ki sen sorumluluklar ini yerine getir de ben de iyi anne olayim dedim ama hala agliyrm çok kötüyüm cok

kendi madem çok iyi bir baba bir kaç saat bakıversin kendileri altlarından bezini almaya tiksinir lafa gelince maşallah annemin bir lafı var eli olmayanın dili olurmuş takma kafana
Aynen öyle inan var ya evde bir is yapmaz oglani ayda yolda bir cikarir oda bin bir zorlukla herşeyi benden bekler sonra da laf eder

Aynen öyle KV sürekli oğlumun çok dagitmasindan şikayet eder o zamanda Esim yine bana suç buluyor ben çocuğun her dediğini yaptgm için boyle oluyormus

Çocuğa annesi daha iyi bakıyormuş ya madem bu konuda da annesi versin o zaman eğitimi.
Netice de çalışıyorsan kv daha çok zaman geçiriyor oğlunla,
Böyle basit bi konuda bile çocuğu eğitemiyorsa senden daha mı iyi bakmış oluyor?
tövbe ya!

Bende çalışan bir bayanım 2 tane de çocuğum var. Aynen sizin gibi evde her şeye yetişmeye çalıştım bunca yıl. Sabah 6'da kalkıp akşam yemeğini yapardım geldiğimde yemek hazır olsun diye. Eşim sadece dışarıdaki alışveriş işlerini halleder, masayı kurarken 3-5 tabak taşır, yemekten sonra masadan kalkar koltuğa uzanır eline kumandayı alır televizyon izlerdi. Allah var anneliğime hiç laf etmedi ama ben hem ev işi, hem dışarı işi, hem iki çocuk, hem ev çok yıprandım. Ben fedakarlık yaptıkça beyefendi bunlar benim görevimmiş gibi bir hal almaya başladı. Akıllandım ama geç oldu bu sene hiçç kendimi yormuyorum. Öyle sürekli evi toplayayım derdinde değilim. Hafta içi bir kez hafta sonu da bir kez olmak şartıyla evi silip, toz alıp, sürüpüyorum. Ayda 1 kez kadın alıyorum dip köşe temizliyor, öyle yemek yapıcam diye kendimi paralamıyorum, çocuklar okuldan babaanesine gidiyor, kayınvalidemde yemeği hazırlamış oluyor orada yiyoruz bazen, evde yediğimiz günler çok yorgun değilsem yapıyorum yemek, yorgunsam dışarıda yiyoruz. Çok yorgunum yemek yapamam diyorum. Kızım 5. sınıfa gidiyor ders yaparken takıldığı yerde bana soruyor bir kez ben anlatıyorsam 3 kez babasından yardım alıyor. Ahhh be ne çekmişim bunca zaman geçte olsa rahata erdim.

Darisi basima

Aynen öyle inan var ya evde bir is yapmaz oglani ayda yolda bir cikarir oda bin bir zorlukla herşeyi benden bekler sonra da laf eder
klasik erkek benim eşimde söylemeden asla yapmaz bende bıkmadan usanmadan söylüyorum sen çalışıyorsan bende çalışıyorum diyorum bazende dalga geçiyorum ben işe değil gezmeye gidiyorum yorulur muyum hiç falan diyorum sende kendini geri falan çekme tavırlarını değişir gerekirse bir kaç bir şeyi eksik yap her şeye yetişemem ki de

bu konuda kocama ne kadar sukretsem azdir
bebekliginden beri o evdeyse kizim baba diye gezer
birde zorlu gecen hamileligim baba kiz askini dogurdu

fakat bunu zamanla basardim
surekli cocuklarin babalariyla ozel ve basbasa vakit gecirmelerini anlattim

disarida aciktiginda neler yedirebilecegini
disarda babasiyla birlikteyken cisini nasil yaptirmasini vs vs...

esimide hep ovdum hep tesekkur ettim
sen olmasan ben basaramam dedim kimsem yok cunku
yani surekli baba kizi birbirine alistirmak icin cirpindim ve iyikide yapmisim

mesela bebekken ben tirnagini kesemem askim sen daha beceriklisin dedim
hala babasi keser cogu zaman 2.5 yasinda

boyle boyle bazi seylerin ustesinden geliyoruz

yoksa eminim butun erkekler sadece sevmek icin alir cocuklarini

esinize zit gitmektense yavas yavas isleyin derim
o zaman anlar annelik neymis
yoksa ne soylense bos olur

nacizane tavsiyem insaallah birdaha boyle bir cumleyle muhatap olmazsiniz

ne yaparsan yap erkek milletine yaranamassın cnm zaten hep anneleri en iyisini bilir yapar çcugada iyi bakar aynı benim eşimde öle dedi çok zoruma gitti agladım günlerce allaha havale ettm sen kendinden eminsen takma eşini

Koca en buyuk dusman olabiliyor yeri geldiginde. Ustelik "en" dost olabilecek potansiyeli tasirken. Uzuldum adiniza. Resmen caninizi acitmak icin kurdugu cumleler... Cok acimasizca.

ssenin kayınbaban anneline laf etmiş benim kayınbaba hem hakaret etti hem çocuklarımı elimden almakla tehtit etti ve ogün bugündür grşmüyorum 4 ay oldu gitmiyorum çokta mutuyum kafam rahat sanki kendiler dünyanın dört dörtlük insanı kendini begenmiş yaratıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…