anneligin sorgulanması:(

he yaa evet annesi çok iyi bakmış da onun gibi bi evlat yetiştirmiş
bravo vallahi
kalkıp yarım saat çocuğuyla ilgilenemiyosa asıl sen onun babalığını sorgula bence
beğenmiyosa temizliğini yemeğini çocuğa bakmanı
az daha çalışsın da eve bi hizmetçi tutsun
edepsiz yaa hangi hakla senin anneliğini sorgular
onun anası hem çalışıp hem çocuk mu büyütmüş acaba

Reactions: anu
büyük ihtimal çocuğuyla o an oynamak canı istemedi hırçınlığını siz laf söyleyerek attı. mutlaka çok iyi bir annesiniz.hiçbir çocuğu annesinden daha fazla düşünen biri yoktur babada dahil...

annelik nasıl bişey kocanın bundan haberi var mı acaba! başlığı görünce elim ayağım titredi yemin ederim. ağzını burnunu kırıp vericeksin ellerine bunların ya!!! insan olsalar bi anneyi ANNELİĞNDEN VURMAZLAR! konuşma bence kendine gelsin. ay ben çok sınırlendım

Ona göreyse o çok düşünüyor ben dusunmyrm dedigne baksana

Bir de beni düşün sinirden ağlamaktan basima agri girdi

Çalıştığınız için kv niz bakıyormuş yani siz keyfi olarak onun annesine baktırmıyorsunuz çocuğu,

öyle konuşmak kolay sizin yerinizde o olsa anlardı pabucun pahalı olduğunu.

O sadece işte çalışıyor eve gelince etliye sütlüye elini sürmüyordur eminim.

evlilikte erkek vitrindeki gereksiz süs gibi.arada tozunu alıp koy yerine.herşeyi ben yapıyorsam ona ne gerek var evde .bana ekstra iş çıkarmaktan başka ne işe yarar.hiçbir şeye karışmasın ,göbeğini kaşıya kaşıya TV karşında otursun yediği önünde yemediği arkasında olsun.sen koştur koştur yıpran sonra da kendine bakmıyorsun deyip elin kadınlarına baksın ohhhh ne rahat erkek olmak.
silkeleyin güzelce önce adam olsun sonra baba olsun.

Onun annesi calismiyor ama evi benmkinden kotu durumda cocugn yemeğini filan hazirlayip vermeden acindan ölecek ne meyve verir aklina gelmez hani kistigindan değil de

Ona göreyse o çok düşünüyor ben dusunmyrm dedigne baksana

hiç düşünüp üzülme ağzının ayarı yok belli ki. madem ben çocuğuma yetişemiyorum sende ev işlerinde yardım ediceksin diye yığ önüne bütün işleri sen oyna çocuğunla ...

başlığı görünce bende yazmak istedim bikaç ay evvel benim mükemmel kayınpederim bir yakınımızın nikahında oğlumun susadığını ve bunu anlayamadığım için nasıl bir anne olduğumu söyledi onca insan içinde yerin dibine girsem daha iyiydi o günden beri yakın davranamıyorum kendisine Allah büyük emeklerimizi görüyo elbet sende sıkma canını böyle öküzlükler mevcut bu erkek milletinde

Bir de beni düşün sinirden ağlamaktan basima agri girdi
kimse kusura bakmasın sen harıka bır annesın. hayatın butun yukunu almışsın sırtına. yapımda emeği geçmiş bitek konuşmaya gelence dil papuçç litfennn ona bu konuda sakın kendini ağlayarak ezdirme litfennn

Aynen öyle o kadar yoruluyorum ki

Beyler çocuk bakımının sadece anneye ait olduğuyla alakalı sıkı bir eğitim ve tecrübeden geçtiklerinden eşlerinden (çalışan bile olsa) aynı şeyi bekliyorlar.
Kadın çalışır, evine kendine yetişir, eşini hoş tutar.. yetmez fedakarlığın dibine vurur çocuğu için fedakarlık yapar.
Yapamıyorsa, yardım istiyorsa yetemiyordur.
Halbu ki anneleri kaç kere yardım istemiştir onlardan? Ama eşleri..
"Sofrayı toplamama yardım eder misin?".. "çocukla biraz ilgilenir misin?" .. "çayı demler misin?"...
Baksana istekler bitmiyor, yetişemiyor işte bu kadın beceremiyor, halbuki annem öylemiydi, suyumu bile ayağıma getirirdi..
Şimdiki kadınlarda iş yok annemin gözünü seveyim..

Hay sevemez ol inşallah,
Rabbim içlerine biraz ya biraz merhamet versin.

Soruna gelince tavır falan takınma, kendini de geri çekme..
Tavrı sert oldu diye yardım istemekten de çekinme, eşşek gibi yapacak afedersin.

Agladim çünkü çok zoruma gitti yaptiginin kıymetinin bilinmemesi çok can yakiciymis

Yine kadında bitiyor iş. Doğduğundan itibaren bebeğin sorumluluğunu paylaşsaydınız bunun sadece sizin göreviniz olmadığını anlayacaktı. Her işe koş, çocuğa bak, yemeği yap, bulaşık-çamaşır yıka, evi temizle üstüne bir de çalış. Sonre bunlardan birini yapmadın diye kötü anne kötü kadın ol.
Evde yemek falan yapmayın, çocuğu eksik bırakmayın yine ama eşinizin hiç bir ihtiyacını karşılamayın. Söylediği zaman da yetişemiyorum, ya iyi anne olucam ya da iyi ev kadını ya da iyi çalışan kadın hepsi bir arada olmuyor tek başıma deyin.

ay Allah'ım yaa

sanırım kv. oğluna biraz alttan alta gaz vermiş gibi de, onun da nasıl bir evlat yetiştirdiği ortada.

Aynen öyle KV sürekli oğlumun çok dagitmasindan şikayet eder o zamanda Esim yine bana suç buluyor ben çocuğun her dediğini yaptgm için boyle oluyormus

Agladim çünkü çok zoruma gitti yaptiginin kıymetinin bilinmemesi çok can yakiciymis
seni çok iyi anlıyorum Allah bılıyor üzülme sen canım benim. Anneyiz biz. o önce kendini sorgulasın. iş güç birde çocuk yüküne 15 dkkan fazla dayana bilicek mi bakalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…