• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik çok zor 😔?

Manifest1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-27
Puanlar
46
Kızlar 50 gün önce doğum yaptım annelik çok zormuş psikolojim bozulucak gece uyku yok tuvalete bile gidemiyorum yemek yiyemiyorum başından ayrilamiyorum bebeğin bu nezamana kadar böyle surucek ya nezaman düzene oturacak kaç aylık olana kadar böyle devam edecek çok kötüyüm 😭

Uyku konusunda katılıyorum ama diğerleri için destek alsanız. Mesela siz tuvalete gideceğinizde, yemek yiyeceğinizde eşiniz ilgilensin böylece biraz rahat edersiniz yoksa bu süreç çok uzun sürüyor ay değil yılı buluyor. Diğer çözümler tuvalete bebekle gitmek bebek kucakta yemek yemek vs.

Kızlar 50 gün önce doğum yaptım annelik çok zormuş psikolojim bozulucak gece uyku yok tuvalete bile gidemiyorum yemek yiyemiyorum başından ayrilamiyorum bebeğin bu nezamana kadar böyle surucek ya nezaman düzene oturacak kaç aylık olana kadar böyle devam edecek çok kötüyüm 😭
Aynısını yaşıyorum inan ama herşey bebeğimiz için bebek uyurken karnını doyur sonra uyu illaki uyuyor eşin de elinden geldiğince destek versin he bu arada yeni doğan bebeği akşam saat 7 den sonra uyutma gece uyur bir dene bakalım sonra bana yanıt ver bebekle tuvalet hariç mutfağa gidebilirsin ama tuvalete gitme enfeksiyon kapar ALLAH büyük herşey düzelir elbette bir gün iyi düşün iyi olsun güzel anne

2 yaşında düzelen tek şey uykusuzluğa alışmış olmam birde emmeyi neredeyse bırakmış olmamız

Bu duruma alışmanız gerekiyor maalesef. Kızım yürüyor ve lavaboya birlikte gidiyoruz 😌 Ben kahvaltımı öğle uykusunu yatırdığımda ediyorum, akşam yemeğimizi birlikte yiyoruz.

zamanla alışıyorsunuz. bazen düzeliyor, bazen bızuluyor ama her sabah yine gülen yüzünü görüp şarj oluyorsunuz 😂😂 ilk zamanlar ben de esim işten gelene kadar tuvalete gidemezdim. kendi kendine oynamaya başlayınca en azından oyun alanına bırakıp 2 dk tuvalete gidebiliyorum 😂

Back
X