Annelik nasil bir duygu bana söyleyin

siyah ve beyazxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
39
2
86
İçel Mersin
bütün annelerin yorumlarını bekliyorum.ben dört senelik evliyim,sadece flimlerde yaşanabilir böyle evlilikler diyebilceğim bir evliliğim var çok şükür.ama benim sorunum çocuk istemiyorum ama eşim çok istiyor.halbuki çocukları çok severim ama anlamıyorum kendimdeki sorun nedir iş kendime geldimi istemiyorum.belkide çevrenin etkisi çocuk olunca evlilikler eskisi gibi olmuyor belki ondan korkuyorum,sanki çocuk olunca eskisi gibi olamayız.annelik nasıl bir duygu bana söylermisiniz

arkadasım bence hiç korkma........eşin yıne senı sever bence......anne olmanı oda cok ıstıyor bak.......
annelik bambaşka bırsey.......herseyıyle bambaşka anlatılmaz yaşanır... bence en önemlisi ANNE dıye gelıyor ya bitiyorum ben........

Henüz anne adayıyım,ama bebişimin içimdeki kıpırtıları bile bugüne kadar yaşadığım en büyük mutluluk.Allahın izniyle kucağıma alınca kimbilir nasıl muhteşem olacak.Arkadaşların çocuklarıyla gezerken onlarla gurur duyarken çok özenirsin ama.Bende 4 yıl düşünmedim ama nereye kadar dedim sonra.İkinizin aşkınızın bi parçası olacak düşünsene.Nereye kadar ediyle büdü.Evlilikler çocuk olunca bozulsaydı kimse çocuk yapmazdı.Bir süre sonra herşey monotonlaşınca çok geç kalmış olabilirsin.Bayramlarda herkezin evlatları gelir dahada ilerde torun severler sen otur eşinle evinde.Millete bakma sen onlar konuşur boş boş.Bana dediklerinin hiçbiri çıkmadı milletin.Diyenler pişmanlarmıymış çocuk yaptıklarına.Tam tersi hayata yaşama çocukları için tutunan insanlar var.

bırde su var dogdugunda kucagına verıyorlar o an cok kötü oldum ben herkes nasıl bılmıyorum ama ben kendı yaşadıklarımı anlatıyorum aglaması falan var ama en güzeli onunla gecırdıgın vakıt ....
gülmesi hareketleri oynaması aglaması bile cok guzel oluyor.....
dün dogum günüydü 3yasını doldurdu ALLAHın izniyle inşallah ........
yoruldu hemen uyuyup kaldı uyrken bıle seyretmesı cok güzel ........
özellikle ilk dogum yaptıgımda devamlı uyudugu için uyandırıp sevesim geliyordu.......
veee kızımla gezerken cok mutlu oluyorum buyumuste anne kız gezıyoruz dıyorum kendı kendıme .......
YAP YAP ÇOK GÜZEL OLUYOR....

Son düzenleme:
evlendikten 2.5 sene sonra kizim dogdu.
onceleri bende esimde gezelim tozamim ilerde diyoduk :))
kizimizi kucagimiza aldigimizd esimde bende keske daha once tatsaymisiz dedik :))
herkesin iliskisi nasildir bilemem ama ben ve esim eskisinden dahada farkli bakar olduk birbirimize cocuktan sonra:))
buyuduk belkide:)))
siddetle tavsiye ederim
arkadasin da dedigi gibi anlatilmaz yasanilir.
baska hic birsey bu kadar mutlu edemez insani

inşallah ama 6. hissim kuvvetliii vee bekliyorummm olmadııı ama asla isyan filan etmiyorum ben çok sabırlıyımdır insan herşeye alışırrrrrr

inşallah ama 6. hissim kuvvetliii vee bekliyorummm olmadııı ama asla isyan filan etmiyorum ben çok sabırlıyımdır insan herşeye alışırrrrrr

inşallah olur arkadasım üzülme dualarımız sen ve anne olmak isteyenlerle inşallah yarabbim......:1hug:

bırde su var dogdugunda kucagına verıyorlar o an cok kötü oldum ben herkes nasıl bılmıyorum ama ben kendı yaşadıklarımı anlatıyorum aglaması falan var ama en güzeli onunla gecırdıgın vakıt ....
gülmesi hareketleri oynaması aglaması bile cok guzel oluyor.....
dün dogum günüydü 3yasını doldurdu ALLAHın izniyle inşallah ........
yoruldu hemen uyuyup kaldı uyrken bıle seyretmesı cok güzel ........
özellikle ilk dogum yaptıgımda devamlı uyudugu için uyandırıp sevesim geliyordu.......
veee kızımla gezerken cok mutlu oluyorum buyumuste anne kız gezıyoruz dıyorum kendı kendıme .......
YAP YAP ÇOK GÜZEL OLUYOR....[/QUOT

ne kadar güzel,allah sağlıklı sıhhatli çoookkk uzun ömürler versin bebeğiniz ve size.

Henüz anne adayıyım,ama bebişimin içimdeki kıpırtıları bile bugüne kadar yaşadığım en büyük mutluluk.Allahın izniyle kucağıma alınca kimbilir nasıl muhteşem olacak.Arkadaşların çocuklarıyla gezerken onlarla gurur duyarken çok özenirsin ama.Bende 4 yıl düşünmedim ama nereye kadar dedim sonra.İkinizin aşkınızın bi parçası olacak düşünsene.Nereye kadar ediyle büdü.Evlilikler çocuk olunca bozulsaydı kimse çocuk yapmazdı.Bir süre sonra herşey monotonlaşınca çok geç kalmış olabilirsin.Bayramlarda herkezin evlatları gelir dahada ilerde torun severler sen otur eşinle evinde.Millete bakma sen onlar konuşur boş boş.Bana dediklerinin hiçbiri çıkmadı milletin.Diyenler pişmanlarmıymış çocuk yaptıklarına.Tam tersi hayata yaşama çocukları için tutunan insanlar var.

çok haklısın arkadaşım allah sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Allah isteyen herkese çocuk versin inşallah.
Ben 7 senelik evliyim kendimi anne olarak düşünemiyordum çocuk çok büyük bi sorumluluk bahanesinin altında aslında kafana göre yaşayamamak korkusu var. En sonunda kaza eseri hamile olduğumu onuda 2 aylıkken öğrendim. Şimdi kızım 4.5 aylık. Keşke evlendiğim gibi çocuk yapsaydım diyorum.
Hiç çocuk yapmayacaksanız tamam ama günün birinde eşin yada sen isteyip çocuk yapacaksanız hiç vakit geçirme. Ben 7 senenin pişmanlığıyla söylüyorum canım. Evliliğin de sorunlar olsa bekle derim ama bana güven evinizin mutluluğu %100 artacak

Annelik anlatılmaz ki yaşanır ...hamile olduğunuzu ilk öğrendiğiniz anda başlar anneliği yaşamak...
ama siz çocuğu sadce evliliğiniz bozulacak diye istemiyorsanız yanlış düşünüyorsunuz...
evliliği çocuk bozmaz,yetişkinler bozar,karı-koca bozar...
çocuk aileyi daha da birleştiricidir...
çevrenizde duyduğunuz şeyleri kendi evliliğinize göre biçmeyin...
Annelik dünyanın en güzel duygusu,ben bunu anlatacak kelime bulamam ki....
sevgiler...

Annelik;

Hayatta kendinizden gerçek anlamda daha fazla değer verdiğiniz,
kendinizden gerçek anlamda daha fazla sevdiğiniz,
onun için yaşadığınız,
hayatınıza ona göre yön verdiğiniz bir varlığa,
canınızdan bir parçaya sahip olmaktır..

Aşkların en güzeli onun aşkıdır..

Ona baktığınızda içiniz eriyorsa,
Onun canı yandığında sizinde yanıyorsa
O gülerken dünyalar sizin oluyorsa,
size sarıldığında en büyük mutluluk bu diyorsanız
Ona gelen bana gelsin diyebiliyorsanız

Annesiniz demektir.

Anne

Anne rengarenk bir çiçek demeti
Gönülde ılık bir duygudur anne
Anne yaradanın eşsiz nimeti
İhtirassız aşka doygudur anne

Anne güldürürken ağlar kendisi
Şefkatte titreyen kaygıdır anne
Anne gönlümüzün tek efendisi
İbadet misali saygıdır anne

Anne canın ruha kavuştuğu köşk
Sevgi beşiğinde uykudur anne
Anne sinemizde tükenmeyen aşk
Hayatı anlatan öyküdür anne

Sevginin en güzel tanımı Anne
Hiç karşılık beklemeden
Çocuğunu sevip, saklayan gönlünde

Fedakârlığın adı Anne
Uykusuz gecelerde
Sabaha kadar yavrusunun başında

Mutluluğun tadı Anne
İyi günde, kötü günde
Yuvamızda hep güler yüzle

Dünyanın en güzel kokusu Anne
Sarılınca boynuna, yatınca göğsüne
Misler kokar onun teninde

Hayatın anlamı Anne
Yokluğunu düşünemediğimiz
O hep var geleceğimizde

Çocuğun tek varlığı Anne
Canı, cananı, dayanağı
Kötü günde sığındığı limanı

Gönlümün bir tek sultanı Anne
O başımızın tacı Dünyada ve Ahrette
Hakkını helal et gireyim cennete
Elleri doya doya öpülesi Anne.

bu duyguyu anlaman için yaşaman lazım ama kısaca açıklıyımm
* annelik görmediğin birine aşık olmak
*rüyalarını süsleyen melek
* karnımda olmasına rağmen onun için korkmak demek
*rüyalarında onu gördüğünde en büyük sevinç emin ol rüyayı gördüğün gün en zinde insan sensin
*her ay doktora gidip onu görmek için can atmak demek
* onu gördüğünde doktoru eşini umursamadan kurban olurum sana demek o bağı kurmak
*her test yapıldığında bebeğinin gelişimi için ona birşey olmasın diye dua etmek
hiç birşey bu duygunun yerini alamaz emin ol. rüyamda bir kere bebeğim ölüyodu inan hala o psikoloji altındayım karnımı seve seve bir hal oldumki ona bişey olmasın diye YAŞA BU DUYGUYU SAKIN ERTELEME :nazar:

bütün annelerin yorumlarını bekliyorum.ben dört senelik evliyim,sadece flimlerde yaşanabilir böyle evlilikler diyebilceğim bir evliliğim var çok şükür.ama benim sorunum çocuk istemiyorum ama eşim çok istiyor.halbuki çocukları çok severim ama anlamıyorum kendimdeki sorun nedir iş kendime geldimi istemiyorum.belkide çevrenin etkisi çocuk olunca evlilikler eskisi gibi olmuyor belki ondan korkuyorum,sanki çocuk olunca eskisi gibi olamayız.annelik nasıl bir duygu bana söylermisiniz

dünyanın en güzel şeyi bence ALLAH herkese nasip etsin önceden bende senin gibi düşünüyordum ama keşke hemen hamile kalsaymışım diye onun bir bakışı gülüşü herşeye bedel inan hem eşinde istiyormuş bence hiç düşünme yine sen bilirsin hayırlısı olsun

Back
X