- 17 Aralık 2015
- 27.122
- 49.578
- 598
seni ozellikle bekliyordum bu konuya :))33 yaşımda 3 aylık anneyim.
Berbat bir şey annelik, yedir, içir, temizle, yetiştir, öğret, sabret, acı çek, ağla, gül, gurur duy, kork, yeteme, ödün ver, ...karman çorman.
1-2 sene sonra tekrar değerlendirmek isterim :)seni ozellikle bekliyordum bu konuya :))
33 yaşımda 3 aylık anneyim.
Berbat bir şey annelik, yedir, içir, temizle, yetiştir, öğret, sabret, acı çek, ağla, gül, gurur duy, kork, yeteme, ödün ver, ...karman çorman.
sabret 12 ay sonra şebekliklerini izler gulersin :)1-2 sene sonra tekrar değerlendirmek isterim :)
Biraz daha iyi diyebilirim ama çok yavaş yol alıyorum.Konunuzu hatırladım da siz hala adapte olamadınız mı? :/
bunada sonuna kadar katiliyorum kendine ayirabilecek 1 saat bile bulabilecek durumdaysan guzel evet ama benim gibi wc ye bile 2 kisi gidersen sıkinti yani :))Tek basina bakmayacaksan gayet guzel bir duygu
Biraz daha iyi diyebilirim ama çok yavaş yol alıyorum.
Az once esime bundan yakiniyordum ben de. Kendi kendime 1 saat bile kalamiyorum, uykum geliyor uyuyamiyorum. Birkac saatligine sorumluluklarimdan kacmak istiyorum. Duşu birlikte aliyoruz biz benimkiyle, ayakta duramazken de banyonun icine oturtup dusakabinden arada bir cee yapardimbunada sonuna kadar katiliyorum kendine ayirabilecek 1 saat bile bulabilecek durumdaysan guzel evet ama benim gibi wc ye bile 2 kisi gidersen sıkinti yani :))
sen beni wc de gorsen haline sukredersin tuvalet fircasini almasin diye bir ayagim fircanin ustunde bazen kiz kucagimdaAz once esime bundan yakiniyordum ben de. Kendi kendime 1 saat bile kalamiyorum, uykum geliyor uyuyamiyorum. Birkac saatligine sorumluluklarimdan kacmak istiyorum. Duşu birlikte aliyoruz biz benimkiyle, ayakta duramazken de banyonun icine oturtup dusakabinden arada bir cee yapardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?