Annelik nasil bir duygu?😊

33 yaşımda 3 aylık anneyim.
Berbat bir şey annelik, yedir, içir, temizle, yetiştir, öğret, sabret, acı çek, ağla, gül, gurur duy, kork, yeteme, ödün ver, ...karman çorman.
seni ozellikle bekliyordum bu konuya :))

Tek basina bakmayacaksan gayet guzel bir duygu
bunada sonuna kadar katiliyorum kendine ayirabilecek 1 saat bile bulabilecek durumdaysan guzel evet ama benim gibi wc ye bile 2 kisi gidersen sıkinti yani :))

26 yaşındayım nasip olursa 28 yaşımda anne olmayı istiyorum.

18 yaşında annem oldum ilk presesimi kucağıma aldım tarifi yok anlatılamaz rabbim olmak isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zaman nasip etsin inşallah

annelik dünyadaki en gerilimli korkutucu olaydır
21 ve 24 yaşlarımda anne oldum
18 15 yaşlarındalar bazen çok yorulduğumu hissediyorum
onlar adına çok korkuyorum
nasıl bir dünya bekliyor onları
nasıl insanlarla karşılaşacaklar
işleri aşları nasıl olacak
hayattaki zorlukların nasıl üstesinden gelecekler
birileri onlara zarar verecek mi
gece gece ne gerek vardı şimdi hatırlatmana

Annelik popodan çıkacak minik bir pırt için dakikalarca uğraşıp sonra o pırtın seni dünyanın en mutlu insanı yapması gibi bir şey. Birde o popoyu ısırma isteği var tabi:) yani böyle garip haller içinde oluyor insan sürekli.

28 yaşında anne oldum.
Bambaşka bir aşk. Hamileligimi öğrendiğim andan itibaren her zorluğuna bin kere değer bir gülüşü..
Hani cennet annelerin ayakları altındadır derler ya.
Kutsal olan sensin, cennet senin ayaklarının altına serilsin dedirten bir melek benim için.
5 dk fazla uyusa nefesini kontrol ettiğim, boğazı agrisa benim üzüntüden öldüğüm..
İnsanın dünyaya bakışını, hayatını, önceliklerini, sabrını her anını değiştiren..
Sevene kıymet bilene nimet, istemeyene eziyet..
Anlatmaya kelime yetmeyen bir aşk işte :)

bunada sonuna kadar katiliyorum kendine ayirabilecek 1 saat bile bulabilecek durumdaysan guzel evet ama benim gibi wc ye bile 2 kisi gidersen sıkinti yani :))
Az once esime bundan yakiniyordum ben de. Kendi kendime 1 saat bile kalamiyorum, uykum geliyor uyuyamiyorum. Birkac saatligine sorumluluklarimdan kacmak istiyorum. Duşu birlikte aliyoruz biz benimkiyle, ayakta duramazken de banyonun icine oturtup dusakabinden arada bir cee yapardim

sen beni wc de gorsen haline sukredersin tuvalet fircasini almasin diye bir ayagim fircanin ustunde bazen kiz kucagimda duş falan hak getire evde esim varken bile dus almak kabus kapilari acabiliyor ikide bir kapiyi acip cee diyor esim surukleyerek zorla goturuyor birdaha cok sefer banyoya kiyafetleriyle yanima girdi

24 yasimda ilk defa anne oldum ...
annelik cok yogun bir duygu cok baskin bir duygu ... aslinda nasil anlatirim bilmem ... anlatilmaz yasanir annelik :)

Erken anne oldum bende buyuyorum buyutuyorum
O bana biseyler katiyor ogretiyor,ben ona ogretiyorum
Evet cok zor bir bebeklik gecirdik ilk bebegimde kolik demek bile hafif kalirdi yaninda ve ben 40 kiloya dustum dusunun yeni dogum yapmis bi anne bu kiloda nasil olur 60 la doguma girdim
ama yinede iyiki diyorum evladim ,arkadasim,minik sirdasim ,herseyim benim
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin ve isteyen herkese nasip etsin

Herhalde güzeldir kim istemez ki mis kokan yavrusunu koynunda uyutmayı.Ben göğüsten meme vermek nasıl bir duygu en çok onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…