Annelik nasil bir duygu?😊

27 yaşında anne oldum. 5 yaşındaki oğlum diyor ki sana sarılmaya doyamıyorum gül gibisin annecim . Öpüyorum öpüyorum doyamıyorum. Ben senin kuzunumm sen de beni seviyoymusuuun.? Böyle güzel aşk yaşıyoruz oğullarımla. Ama bir o kadar da sorumluluk dolu bir duygu. Bazen diyorum anne olmayaydım hayat bana güzeldi valla. Nedir bu rezillik. Ama 1 saat görmesek te deli gibi özlenen varlıklar işte bu sıpalar.

Ne kadar güzel Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende yeni evliyim. Bazen çok istiyorum olmasını, bazen çok korkuyorum sorumluluk duygusundan dolayı. Ama herşeye rağmen mükemmel bir duygu olduğu kesin.

26 yaşında anne oldum. Fedakarlık isteyen bir şey, geçmişe dönüp dönüp bebegine istemeden yaptıgın ufacık bir ihmal için bile vicdan azabı duyup aglamandır ve artık anın kıymetini bilip daha çok koklaman, kucaklayıp sarılman, Allah a olan devamlı şükür sebebindir.

:) Geçmişte yaşadıgın annesizliği, ilgisizliği evladına yaşatmayıp kendini onda bulmandır(benim için)

Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah. Zor ama güzel bir duygu.

29 yasinda anne oldum.

Annelik bambaşka bi serüven..
Hayatının en yorgun,en uykusuz en asosyal yillarini yasiyorsun ilk yillar ama onsuz olan hayati asla istemiyorsun.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bir canliya hayat vermek guzel bir lutuf..

23 yaşında anne oldum.
Anne olmak tam bir delilik.uykusuz geçen geceler,harcadığın ve harcamayı plan yaptığın paralar,hayatının tümüyle değişmesi,yeri gelip gaz çıkarsın,kakasini yapsin diye gözüne baktığın,vs vs,ama hepsini seve seve yaptığın.ona birşey olma ihtimalinde bile aklını oynattigin,karşılıksız sevdiğin en büyük aşktır evlat.
Rabbim iyi anne baba olabilecek herkese nasip etsin.ve kimseyi evladıyla sınamasın.

Annelik.. Çok güzel ama çok zor.. Bazıları gerçekten haketmiyor, yavrusunu wcde doğurup bırakanlar mı dersin, kendi elleriyle öldürenler mi... Velhasıl herkes doğurabilir ama herkes anne olamaz.. O fedakarlik bambaşka bir şey.
Annelik sorgulanır oldu bu devirde. Çok üzücü maalesef. Allah hakedip de layıkıyla evlatlarımıza güzel bir ömür bırakmayı nasip etsin.

Hiç istemem derken kendimi bu uğurda uğraşırken buldum.düşükler,tüp bebek derken iyice soğumuştum olmasını istememeye başladım.hem istemeyip hem tekrar tüp bebek yaptırmak nasıl bir ruh halidir bilmiyorum ama son denememde tuttu.ilk başlarda yine birşey hissetmiyordum ama şuan bunları yazarken bile ağlayacak durumdayım.meğer içinde büyüttükçe insan bağlanıyormuş.her gün,her dakika aklımda iyi mi diye.bir sonraki kontrole kadar içim içimi yer oldu.şimdiden anne oldum.Allah öncelikle yıllardır uğraşan herkese,sonra dileyen herkese bu günleri görmeyi,anne olmayı nasip etsin inşallah.Umarım ben de sağlıkla kucağıma alırım.

Merhaba hanımlar Kaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤

Normalde doğru kategoriye konu açmadığınız için size ceza vermeliydim ama....

Elim varmadı bakalım sana ne cevap verecekler....

Bu arada babalık süper bir duygu, bu sebeple anneliği hayal bile edemiyorum...

Kim bilir belki 2. kez baba olurum ? O zaman daha detayı yazarım

Allah ızın verırse 30yasımda anne olacagım.ve suan harıka bı duygu gıbı gelıyor gormek ıcın sabırsızlanıyorum ama bır yandanda hamılelıgı cok sevdım ya ilgi alaka had saffada inşallah dogumdan sonrada aynı devam eder

Merhaba hanımlar Kaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤
26 yaşımda anne oldum. Annelik bitmeyen bi vicdan azabı bence. Hep o mutlu olsun istiyosun. Sabah 8 den gece 1e kadar sürekli aktif haldeyim. Ama onun bi bakışı bi gülüşü herşeye yetiyo uyutunca fotolarını açıp seviyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.

30yasindayim 3 aylik anneyim.
Allah herkese nasip etsin...
Bebegin disinda herkes ve hersey önemsiz...diger insanlar figuran sanki...
Korkularinizi yendiren bir duygu ama yeni korkular ögreten...

Vee tabi böyle seyler okuyunca gözlerinin doldugu bir duygu...

Bazen kucagimda uyuyo bi telefona bakayim diyorum bir bakmisim onun fotograflarini seviyorum kendimden gecmis bir halde..
Allaha sükürler olsun..

27 yaşında anne olacağım ben de nasipse.. henüz çok yeni gebeligim..ama nasıl bişeydir daha ben hissedemedim ne sevinç ne hüzün.. İnşallah en hayırlısı olur şu mübarek Cuma günü..

32 yaşında anne oldum. Hamileliğim bebeğimin sakat doğma riski nedeni ile çok sıkıntılı geçti, eşimlede sıkıntılarımız eklenince hamilelik yaşadığımı anlamadım zaten. Apar topar sezaryana alındım, bebeğimin kapı süsü bile yoktu. Herşeyimiz eksikti diyebilirim. Yaşadığım sıkıntılı dönemlerdendir sanırım, bebeğimi kabullenemedim bir süre, sanki başkasının bebeğini aldıkta eve getirdik gibi geliyordu. Şimdi oğlum 1 yaşına giriyor ve herşey geçti çok şükür. Yaşama sebebim diyorum onun için... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…