Merhaba hanımlarKaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤
26 yaşımda anne oldum. Annelik bitmeyen bi vicdan azabı bence. Hep o mutlu olsun istiyosun. Sabah 8 den gece 1e kadar sürekli aktif haldeyim. Ama onun bi bakışı bi gülüşü herşeye yetiyoMerhaba hanımlarKaç yaşınızda anne oldunuz ve annelik nasil bir duygu anlatır mısınız bir kaç cümle ile. ☺ Şimdiden teşekkürler ❤
Vee tabi böyle seyler okuyunca gözlerinin doldugu bir duygu...28 yaşında anne oldum.
Bambaşka bir aşk. Hamileligimi öğrendiğim andan itibaren her zorluğuna bin kere değer bir gülüşü..
Hani cennet annelerin ayakları altındadır derler ya.
Kutsal olan sensin, cennet senin ayaklarının altına serilsin dedirten bir melek benim için.
5 dk fazla uyusa nefesini kontrol ettiğim, boğazı agrisa benim üzüntüden öldüğüm..
İnsanın dünyaya bakışını, hayatını, önceliklerini, sabrını her anını değiştiren..
Sevene kıymet bilene nimet, istemeyene eziyet..
Anlatmaya kelime yetmeyen bir aşk işte :)
Bazen kucagimda uyuyo bi telefona bakayim diyorum bir bakmisim onun fotograflarini seviyorum kendimden gecmis bir halde..26 yaşımda anne oldum. Annelik bitmeyen bi vicdan azabı bence. Hep o mutlu olsun istiyosun. Sabah 8 den gece 1e kadar sürekli aktif haldeyim. Ama onun bi bakışı bi gülüşü herşeye yetiyouyutunca fotolarını açıp seviyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?