Bazen gece eşimle videolarını izliyoruz uyandırıp sevsek mi diyoruzBazen kucagimda uyuyo bi telefona bakayim diyorum bir bakmisim onun fotograflarini seviyorum kendimden gecmis bir halde..
Allaha sükürler olsun..
Umarım sizi incitecek birşey yazmadımVee tabi böyle seyler okuyunca gözlerinin doldugu bir duygu...
Anne değilim ama içimden anne olmak gelmiyor(30 yaşındayım).33 yaşımda 3 aylık anneyim.
Berbat bir şey annelik, yedir, içir, temizle, yetiştir, öğret, sabret, acı çek, ağla, gül, gurur duy, kork, yeteme, ödün ver, ...karman çorman.
Demek sizin cocuk aksam erken yatiyorBazen gece eşimle videolarını izliyoruz uyandırıp sevsek mi diyoruzminnoşum ya yine özledim
Yok hayir. Anne olunca ben herseyi daha bi yürekteb hissetmeye basladim cok cabuk duygulanabiliyorum:)Umarım sizi incitecek birşey yazmadım
Allah isteyen herkese sağlıkla nasıl etsin inşallah.
Hayatımda öyle bir anneanne babaanne dede teyze hala ve türevleri yok.Ben bir de başka bir bakış açısı yazacağım. Burada çok karşılaştığım için...
Annelik ölene kadar çocuk bakmaktır. Kendi çocuğuna bakacaksın, evini barkını alacaksın, evlendireceksin, geçimine yardım edeceksin, yarın torunların olunca onlara da bakacaksın, ihtiyaçlarını gidereceksin. Asla " ama benim hayatım..." demeyeceksin. Sen bir kere anne olmaya karar verdin ya, artık hayatının sonuna kadar çocuğun ne isterse yapacaksın, yapmak zorundasın. Ne de olsa torununa bakmayacaksan, anne olmasaydın! Elden ayaktan düşene kadar çocuğunun etrafında dönmek zorundasın. Elden ayaktan düşünce, sonrası kerim. Belki o zaman kendi haline bırakılırsın hayatını yaşa diye.
Allah size ve isteyen herkese nasip eder insallahYazıları tek tek okudum. Herkes çok güzel bir anne uykusuzluk gazlar onlar bunlar olsada hep sonunda mutlu olduğunuzu hatta aşık olduğunuzu anladım. Rabbim hepinizi yavrulariniela bir ömür yaşamayı nasip etsin. Bana gelince ben anne değilim. Malesef 4 yıllık mükemmel bir evliliğim var. Geçen ay tüp bebek yaptırmak için bir serüven başladık ve şuan dinlenme aşamasındayım nasıpse Nisan ayında transferim olacak. Belki ne bilim diğer ay bende ınsallah aranıza katılırım. 4 yıldır ve bekarliktan bu zamana kadar anne olma isteğim hep vardı Rabbım herkese nasip etsin sağlıklı akıllı fikirli vatana millete hayırlı. Bu arada 26 yaşındayım güzel anneler miniklerin izi benim yerime koklaya koklaya öpün❤
Amin hayırlıca insallahAllah size ve isteyen herkese nasip eder insallah
Ne erkeni 12-1 arası uyuyoDemek sizin cocuk aksam erken yatiyorYoksa cesaret ister onu dusunmek bile
Al benden de okadar.Hiç haya
Hayatımda öyle bir anneanne babaanne dede teyze hala ve türevleri yok.
Hatta çok da söylenirim millet neler yapıyor, ben şöyle gezmek için ayda 1 bile birkaç saat çocuğumu bırakamıyorum diye.
Ancak elzem durumlarda, ev temizliği, dışarıda hastane ziyareti, yakın düğünü vs gibi.
Bu da senede, bakın senede diyorum 10 u geçmez.
Saçlarımın beyazları uzaydan görünüyor, ha şöyle bir kuaföre gideyim 2 saat çocuklarımı bırakıp diyemedim.
Herkesin daima işi var!
O sebeple yorumunuza katılmamakla beraber, hayatımda gördüğüm kendini torunlarına adamış anneanne - babaannelere şaşkınlık, imrenme ve hayretle bakıyorum.
Gıpta etmiyorum, doğru bir şey değil.
Ama benimki kadar da zul olmaması gerekir durumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?