- Emoji Skoru
- 737
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi yagmursirasi
Daha önce açtığım konularda var isteyen bakabilir ailem eşimi ve beni bir konuda kandırarak büyük zarara uğrattı ama bunu istemeyerek yaptıklarını söyledi.kardeisme siz geçirmemisler
İsteyenler bakabilir.
Asıl konum babam ani bir şekilde vefat etti vefat etmeden önce bu durumda benim mağdur olmamam icin ölmeden önce bir vasiyet bıraktı vasiyet resmi değil yani noter onaylı değil yazılı bir şekilde anneme verdi.
Babam son hastane sürecinde eşim herşey ile ilgilendi ben daha yoğun çalışıyorum o benden biraz daha müsait babamı çok iyi bir hastaneye naklini yaptırdı. Hastaneye gelip gitme konusunda anneme yardımcı oldu birlikte gittiler. Cenaze işleri ile ilgili koşturdu bu süreçte kız kardeşimin eşi gelmedi bir kere bile arayıp birşeye ihtiyacıniz var mı diye sormadı . Cenaze de ona tavır aldığımız için kavga çıkardı.
Babamın vefatından 3 hafta sonra annem vasiyeti kabul etmediğini herşeyin devletin verdiği gibi olmasını istedi. Mecburi olarak kabul ettim. Ama önceki yatirimdaki zararimi karşılamasını istedim bunun için benle kavga etti herkese babası öldü mal davasına düştü dedi aslında kendisi açmıştı konuyu
Miras aldigim için eşimi suçladı sen ısrar ettigin için aldı yoksa benim kızım almazdı dedi. Beni bir yudum suya muhtaç ettiler diye herkese ağlamış suyunu doldurmamışiz suyu bitmiş ki söylemedi. Evinin karşısında market var.esimin o kadar çabasını görmezden geldi
Eşimi annesine şikayet etmiş miras aldığımız için para göz olmakla suçlamış oda tartışma çıkmaması için tamam haklısın demiş sonra annen bile bana hak verdi diye ortalığı ayağa kaldırdı.
Kısacası tüm huzurmu bozmak için elinden geleni yaptı bu süreçte erken doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda kaldı. Onda bile mal davasına düştün bebeğini düşünmedin dedi
Bu arada annemin maddi durumu çok iyi maaşı ve evi var 4 yerden kira getirisi var ve tek yaşıyor yani bunları ihtiyaçtan yapmıyor
Bende çalışıyorum bana ben seni okuttum başka birşey almaya hakkin yok ben varken diyor.
Şimdi herşeyden çok pişman olduğunu söylüyor ama ne bende. Ne de eşimden samimi bir özür dilemiyor. Eşim asla pişman olmadığını tek amacının bizim ayrilmamiz olduğunu oyuzden bana yakın davrandığını görüşmek istemediğini söylüyor
Asıl meselem su eşim kendi gitmiyor çocuklarımi da yollamam sürekli beni heryerde kotuluyor çocuklarıma da beni kotuleyecek diyor ki yapmaz diyemiyorum senin annen sen istediğin gibi gidip gel bizim evde çocukları görebilir ama onda da misafir gibi olacak ve yerini bilecek bana saygısızlık yapmayacak diyor.
Duygularımı çıkardığimda eşim haklı diyorum ama karşı karşıya geldikleri zaman anneme merhametim ağır basıyor ve eşimle sürekli kavga haline giriyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Son not: eşim mükemmel bir babadır kızım 9 yaşında ona aşırı düşkün herkesin sahipnolmak isteyeceği bir babadır. Kızım da bazı şeylere şahit oldu bu durumlarda oda artık beni. Suçlamaya başladı annem için babası ile kavga ediyorum diye düşünüyor önemli olan bizim ailemiz anneannem babama hep kötü davranıyor diyor.
Şimdi annem bize gelmek istiyor sürekli arada kalmaktan yoruldum siz olsanız nasıl bir yol izlerdinz
İyi günler fikirlerinize çok ihtiyacım var cikmazdayim nasıl dusunecegimi şaşırdım kaldım. Babam çiftçi büyük arazileri var ve büyük çiftçilik yapıyor. 5 yaşında kızım var kızım ilk doğduğu zaman onun için ceviz ekelim dedik küçük bir bahçe almaya karar verdik. Babamın daha önce incir ve zeytin ekili ancak hiç meyve yapmayan ağaçların bulunduğu bir bahçesi vardı. Kepçe tutun o ağaçları sökün yerine ekin zaten yapmıyorlar dedi. Bir kız kardeşim var ona da ver dedik ona da küçük bir bahçe alacağını söyledi bizde ektik.yaklasik 150 ağaç. Ağaçlar büyüdü meyve vermeye başladı artık ama ailemin...
- yagmursirasi
- Yorumlar: 203
- Forum: Bir derdim var
Bu arada annemin maddi durumu çok iyi maaşı ve evi var 4 yerden kira getirisi var ve tek yaşıyor yani bunları ihtiyaçtan yapmıyor
Şimdi herşeyden çok pişman olduğunu söylüyor ama ne bende. Ne de eşimden samimi bir özür dilemiyor. Eşim asla pişman olmadığını tek amacının bizim ayrilmamiz olduğunu oyuzden bana yakın davrandığını görüşmek istemediğini söylüyor
Asıl meselem su eşim kendi gitmiyor çocuklarımi da yollamam sürekli beni heryerde kotuluyor çocuklarıma da beni kotuleyecek diyor ki yapmaz diyemiyorum senin annen sen istediğin gibi gidip gel bizim evde çocukları görebilir ama onda da misafir gibi olacak ve yerini bilecek bana saygısızlık yapmayacak diyor.
Duygularımı çıkardığimda eşim haklı diyorum ama karşı karşıya geldikleri zaman anneme merhametim ağır basıyor ve eşimle sürekli kavga haline giriyorum. Siz olsanız ne yapardınız
Son not: eşim mükemmel bir babadır kızım 9 yaşında ona aşırı düşkün herkesin sahipnolmak isteyeceği bir babadır. Kızım da bazı şeylere şahit oldu bu durumlarda oda artık beni. Suçlamaya başladı annem için babası ile kavga ediyorum diye düşünüyor önemli olan bizim ailemiz anneannem babama hep kötü davranıyor diyor.
Şimdi annem bize gelmek istiyor sürekli arada kalmaktan yoruldum siz olsanız nasıl bir yol izlerdinz