- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Canım ben çalışıyorum belki bu yük ağır geliyor iş hayatı ev hayatı birde bebek beni göremediği için surekli benimle olmak istiyor haklı olarak bende etkinlik yapıyorum onunla oynuyorum ama iş yapmak istediğimde surekli kazalar çıkıyor bu sabahki bana göre çok ciddiydi.Cocuk bu duse kalka buyuyecek tabi. Ciddi kazalar icin tabiki onleminizi alin ama evliliginizi, esinizi, kizinizi horpalamayin detim ben
Arada birakabileceginiz kimse yok mu ?? Cikip kendinize esinizle zaman ayirsaniz iyi olur.
Ah ah zor ki ne zor hele bide yaramazsaİlk anneligim de değil bir sekiz yaşında bir kızım daha var onda bu kadar zorlanmadim. 17 aylık bir bebeğim var on yedi aydır yüzüm gulmedi. Çok hareketli surekli düşüyor 2.5 aydır yürüyor ama yürüme değil koşuyor bugün de düştü mutfağa gitmemle bir gürültü kostüm ağlıyor büyük kızım anne kafasının ustune dustu dedi sinirimden ona bağırdım oda ağladı bende hala da iyi değilim anneligimi sorguluyorum devamlı. Eşimle surekli kavga halindeyiz evham yapiyosun abartiyosun diyip duruyo. Çok fazla koruyormusum artık psikolojim bozuldu evliligim hiç iyi gitmiyor. Benden soğudu eşim hareketlerimle uzaklastirdim onu.sizden o güzel dusuncelerinize ihtiyacım var
bisiklet kaskı tak çocuğaİlk anneligim de değil bir sekiz yaşında bir kızım daha var onda bu kadar zorlanmadim. 17 aylık bir bebeğim var on yedi aydır yüzüm gulmedi. Çok hareketli surekli düşüyor 2.5 aydır yürüyor ama yürüme değil koşuyor bugün de düştü mutfağa gitmemle bir gürültü kostüm ağlıyor büyük kızım anne kafasının ustune dustu dedi sinirimden ona bağırdım oda ağladı bende hala da iyi değilim anneligimi sorguluyorum devamlı. Eşimle surekli kavga halindeyiz evham yapiyosun abartiyosun diyip duruyo. Çok fazla koruyormusum artık psikolojim bozuldu evliligim hiç iyi gitmiyor. Benden soğudu eşim hareketlerimle uzaklastirdim onu.sizden o güzel dusuncelerinize ihtiyacım var
İlk anneligim de değil bir sekiz yaşında bir kızım daha var onda bu kadar zorlanmadim. 17 aylık bir bebeğim var on yedi aydır yüzüm gulmedi. Çok hareketli surekli düşüyor 2.5 aydır yürüyor ama yürüme değil koşuyor bugün de düştü mutfağa gitmemle bir gürültü kostüm ağlıyor büyük kızım anne kafasının ustune dustu dedi sinirimden ona bağırdım oda ağladı bende hala da iyi değilim anneligimi sorguluyorum devamlı. Eşimle surekli kavga halindeyiz evham yapiyosun abartiyosun diyip duruyo. Çok fazla koruyormusum artık psikolojim bozuldu evliligim hiç iyi gitmiyor. Benden soğudu eşim hareketlerimle uzaklastirdim onu.sizden o güzel dusuncelerinize ihtiyacım var
Belki bir muddet ise ara vermelisiniz o zaman. Yada eve yardimci alin. Herseye siz yetisemezsiniz. Ediniz sizden soguyacagina birseylerin ucundan tutsun. Siz temizlik yaparken cocuklari parka goturmek vs gibi. Bence bu kadar sorumlulugu paylasmadan bu zor donemi atlatmaniz zorCanım ben çalışıyorum belki bu yük ağır geliyor iş hayatı ev hayatı birde bebek beni göremediği için surekli benimle olmak istiyor haklı olarak bende etkinlik yapıyorum onunla oynuyorum ama iş yapmak istediğimde surekli kazalar çıkıyor bu sabahki bana göre çok ciddiydi.
kardeşİlk anneligim de değil bir sekiz yaşında bir kızım daha var onda bu kadar zorlanmadim. 17 aylık bir bebeğim var on yedi aydır yüzüm gulmedi. Çok hareketli surekli düşüyor 2.5 aydır yürüyor ama yürüme değil koşuyor bugün de düştü mutfağa gitmemle bir gürültü kostüm ağlıyor büyük kızım anne kafasının ustune dustu dedi sinirimden ona bağırdım oda ağladı bende hala da iyi değilim anneligimi sorguluyorum devamlı. Eşimle surekli kavga halindeyiz evham yapiyosun abartiyosun diyip duruyo. Çok fazla koruyormusum artık psikolojim bozuldu evliligim hiç iyi gitmiyor. Benden soğudu eşim hareketlerimle uzaklastirdim onu.sizden o güzel dusuncelerinize ihtiyacım var
illa ki.dusuyorlar . basi.bos birakmiyoruz ya . :) ne yapalim . olur o kadar.bugun yani dun aksam yer sofrasi hazirladim.babasi ben yemek yiyoruz kizimda babasinin yaninda oturuyor elinde ekmek var onunla oyalaniyor.gozum hep kizimda.esim dedi sen bu yemege kirmizi toz biber katmiyormusun dedi sanki cok lazimdi bu soru bende tam kattim derken kafa ustune dustu kut diye oyle bir sestiki hala kulagimda.hemen kucagima aldim bende aglamaya baslicam tuttum kendimi..kafasini hafif suyla islattim su icirdim boncuk boncuk gozyaslari.doktora gidelim dedim babasi gerek yok bisey olmaz dedi.bende yanima oturtturdum bundan sonra benim yanimda oturcaksin hep dedim.gercekten evlat baska bisey ya onun acisi beni deldi gecti.sonra misafirlerin cocuklariyla oynadi gulup durdu yavrum..daha 9.5 aylik.Allah koruyor gercekten bebisleri..
aldim canim buraya seminere geldi guvenli baglanma ve annelik sanatini aldim ve okudum dogumdan once tekrar okumaliyimilla ki.dusuyorlar . basi.bos birakmiyoruz ya . :) ne yapalim . olur o kadar.
ben size de adem gunesi tavsiye edeyim . eger takip edip kitaplarini okursaniz . gerçekten bana tesekkur edeceksiniz . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?