Sorun sadece yemek yememeside deil.Hic bisey yemiyo cok uzuluyorum yavruma.Onun kadarlik bebeklere bakiyorum herseyi yiyorlar annelerini emiyolarYemek yemiyor diye ağlanır mı be güzelim.Bırak yediği kadar yesin.Böyle ufakken mız mız olanlar büyüyünce öyle bir yiyor ki aklı almıyor insanın.Doyacak kadar yiyordur zaten strese sokma kendini.
Kizim 6.5 aylik .Sanki cok zor bi bebek sanki normal bi bebek deil.Hep zorluk cikartiyo.Uyku meme ek gida konusunda Cok sukur saglik problemi yok ama onun disindada aman ne versem yer oturur durur bi cocuk deil.Zaten ne yaptiysam emmedi geceleri ya uyumaz ya zirtta bir uyanir. Ek gida debiyorum bi aydir yemez eliyle iter agzini kilitler surekli aglar.Yada zorla bi iki kasim veririm fazlasiyla kusar. O kadar bunaldimki surekli agliyorum .Sanki hic bisey artik iyi olmiycak hep zor bi hayatim olcak bebegim hic duzelmiycek yemek yemiycek.Oyle bi kalbim daraliyoki kimseylede gorusemiyorum cok uzak olmasada kendi ortamima gayet uzak bi yere evlendim kimse yok.Kv. deler elti assagida ama yeterli olmuyo.Derdimi anlaticagim bi RABBim var.Icim cok kotu cok karanlik.Napcam ben boyle.Daha yasim 22.Ne umutlarla anne olmayi bekliyodum.Hamdolsun onu bana verene.Ama her Anne Boyle duygulara giriyormu.Sadece icimi dokmek istedim suan.
Nasıl hiçbir şey yemiyor? Aç mı duruyor bütün gün?Sorun sadece yemek yememeside deil.Hic bisey yemiyo cok uzuluyorum yavruma.Onun kadarlik bebeklere bakiyorum herseyi yiyorlar annelerini emiyolar
En cokta onu dusunuyorum.Ilk evlendigimde 4 cocuk yapcam diyodum simdi ise 1bir gün bütün bunları unutacak ve acaba 2. çocuğu yapsam mı diyeceksiniz..
Sadece anne sutu ve davam sutu aliyorNasıl hiçbir şey yemiyor? Aç mı duruyor bütün gün?
Aynen oyleyim.Ruh sagligim bozuldu resmenSanki kendi kizimi anlatmissin cok zor gunler biz suan 14 aylik olduk hala yemegini zorla yediririm bilgisayara dalacak anca oyle yer yoksa cook zor kandirarak bak kus uctu bak kopek uykuya gelince simdilerde geceleri 2-3 sefer kalkar ayakta sallamadan uyumaz bol bol sabir zor ben cok bagirip cagirdim
yermi sizce ileride.Heo boyle reddetcek gibi sanki6.5 aylık Bebek herşeyi yiyemez yememeli
Herşeyi baştan al emzir aradan 1 saat geçsin yoğurt dene sade yoğurt 1-2 kaşık ver yeter ona
Sonra akşam üstü sebze çorbası dene
Önemli olan ısrarcı değil kararlı olmak yani zorlama ama sürekli teklif et
Büyüdükçe yiyorlar sonra yediklerini yemiyorlar sonra yemediklerine aş eriyorlar öyle yuvarlanıp gidiliyor
Zaten cok tatli herseyi yeni yeni anliyo kesfediyo emeklemeye calisiyo.Ama ben rahat bi anne deilim gamsiz deilim.Cnm her bebek farklıdır ama inan kolay annelik yoktur kimisi yemez kimisi hiç uyumaz kimisi sik-sik hastalanır devamlı huzursuz da olabilir inan bunlar geçecek büyüyünce sen bu günleri ariyacaksin emin olabilirsin büyüdüğünde ki sorunlar seni daha çok yoracak inan bana uzulmeyi bırak sukret annesin ve bebisin sağlıklı daha ne olsun şimdi çok tatlıdır ya tam sevmelik
Yani yemek yemediği için ölen hiç Bebek duymadık tabiki de yiyecekyermi sizce ileride.Heo boyle reddetcek gibi sanki
Cnm seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da sorunluydu ben oyuzden ikinci ne zaman dediklerine ikinciyi düşünmüyorum derdim esim de hiç istemezdi sonra oğlum büyüdü anne benim kardeşim niye yok dediğinde sustum cevap veremedim sonra kardeşi dusundugumuzde sağlık sebeblerimden yıllar geçti uç yıldır ikinci için uğraşıyorum şimdi diyorum ki keşke ozaman arka arkaya yapsaydim şuan en büyük pismanligim bu cnm onun için diyorum inss büyüyünce bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız inanın ve kendinizi yipratmayinZaten cok tatli herseyi yeni yeni anliyo kesfediyo emeklemeye calisiyo.Ama ben rahat bi anne deilim gamsiz deilim.
Ayni benim verdigim cevap bende ne yazikki gamsiz degilim ama bana hep denilen sen rahat olmazsan bebekte olmaz sendeki negatof enerji ona geciyor haklilar belkide ama yemeyen gece uyumayan surekli alti ay agladi kolikti gelde rahat ol.....illa yicek ogunlerini asla atlamam zorda olsa yedirdim hep simdiye kadar bir saat yemek yedirmeye calistigim zamanlarda oldu...kasik mamalari varya tahilli gece yatmadan onlardan yedir aksam ustu yogurt sabah yumurta sarisi kasik mamasiylada yapabilirsin oglen meyve puresi bol bol emzirmeye calis bide acken ek gidalari ver emzirmeden once reklamlarla falan dalip yer belki baska cagre olmayinca maalesef bunlara basvurdun ben telefondan bilgisayardanZaten cok tatli herseyi yeni yeni anliyo kesfediyo emeklemeye calisiyo.Ama ben rahat bi anne deilim gamsiz deilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?