- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Hayır,herkes sizin gibi değil. Çalışma hayatının içinde pek çok anne var.Anne olduğumdan beri çalışamıyorum
Seneler geçti cocuklarımda ilkokul çağlarında
Onlara bakan olmadıgı icin calısamadım hep
Herkes mi benim gibi ?
Büyük 10 aylıkken başladım çalışmaya küçük de bir yaşına gelince işe dönmeyi düşünüyorum. Devamlı evde olunca daha çok yorulduğumu çocuğuma daha az faydalı olduğumu fark etmiştim. Çalışmak bana çok iyi gelmişti. Mutlu anne, mutlu bebek demek..Anne olduğumdan beri çalışamıyorum
Herkes mi benim gibi ?
Asgari ucrete calısabilirim ancakÜcretsiz izin aldım. İznim bitince kreşe verdim. İkincisi için de aynı şeyi düşünüyorum. Yanımda bakacak kimsem yoktu bir şekilde halloluyor. Binlerce çocuklu çalışan kadın var aynı şeyi yapıyor.
Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diyeHayatinizda cocugu olduktan sonra calisan kadin gormediniz mi hic? Herkes oyle degil
Konu açıp, yorum yapan üyelere neden çemkiriyorsunuz anlamış değilim. Bu aralar bdvde çok görüyorum bunu. Konu açtıysan, eleştirilere açık olacaksın.Senin anlama problemin var heralde
Eliniz lezzetliyse ikramlık birşeyler yapabilirsiniz evde. Özel günler için insanlara pasta börek falanAnne olduğumdan beri çalışamıyorum
Herkes mi benim gibi ?
Neden hakaret ediyorsunuz karşınızdaki insana, hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz? Ayrıca sizi tanımıyoruz etmiyoruz özel durumlarınızı nereden bilebiliriz? Hiçbirimiz müneccim değiliz.Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diye
Bende bunların hicbiri yok!
Senin anlama problemin var heralde
Ayrıca üst komşumun durumu siZinkine benzerdi. Günde 3-4 saat okul sonrası idare etsin diye bakıcı tuttu. Bakıcı yemeğini üstten temizliğini de yapıyordu. Maaşının büyük bir kısmı bakıcıya gitse de en azından SGKm yatıyor diyordu. Büyük 10 yaşına gelince de tek başına idare etti çocuklar anne babaları işten gelinceye kadar.Asgari ucrete calısabilirim ancak
Benim çocuklar kres yasını gecti okul cagında
Okul etud saatleri is saatlerine yetmiyo
En az 13 saat dısarda olmam lazım ise gidis gelisle birlikte
Offf, senin anlama kapasiten yok herhalde, millete durup dururken ne saldırıyorsun?Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diye
Ee ne diyelim o zaman ?Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?