Sizi neden suçlar gibi yorumlar yapmışlar anlamadım. 10 aylık bebeği bırakıp sehir dışı görevini kabul etmemek en dogal hakkiniz patronla anlaşmaya bakın anlasamazsanız kurumsal haklarinizi arastirin en kötü işten cikarsiniz , isten cikmaya değer mi derseniz eger her ay degilse yada ayda 1-2 gün sehir disi + calisma saatleriniz rahatsa haftasonu varsa bence degmez. Ekonomik şartlara göre diyorum tabi eger esinizin maasi iyise yine değer.
Anne oldunuz diye işveren neden imtiyaz tanisin diyenler nasil bir kafa yasiyor anlamiyorum cevap sorunun icinde. Hamileler, emzikli kadinlar , yaslilar, engelliler sosyal ayrimciliga tabidir. Doğum ile kadina bagli bir canli oldugu icin kadina sosyal imtiyazlar saglanir, saglanmasi gerekir. Burada kadinlar dogum yapiyor işler aksiyor diye kadinlari iş sektorunden uzaklastirmak mi gerekir, yoksa annelere bazi imtiyazlar saglanip kadinlari iş hayatinda tutmak mi gerekir? Hangisi bizi gelistirir? Kadinin düsmani yine kadin olmuş.
Devlet memurlari ile özel sektor calisanlarin süt izinleri bile ayni degil simdi bu hak mi? İslerine gelmiyosa calismasinlar diyelim o zaman aman sakin ilerlemeyi gelismeyi Almanya sistemi gibi sistemleri ornek almayalim.
Bende nöbetli calisan bir isteyim bol keseden atmiyorum yani fakat 2 yasa kadar nöbetli calismayacagim size bu yuzden simdi bebegi birakin bir sey olmaz diye caka satamam he 15 aylik bebeklerini (kendi istekleri ile) birakarak nobete gecen arkadaslarimiz var sorun yasamadilar. Kendi imkanlariniza gore karar verin birakmak zorunda kalirsaniz suclu hissetmeyin diye yazdim bir suru anne var bu sekilde calisan