- 10 Mart 2010
- 2.495
- 3.264
- 723
Neden disari cikmadiniz hic, hergun evin icinde olur mu? Kisin olsa usutmesinden korktunuz derim ama onda bile cikmali. Subatta dogum yaptim, en buyuk hatam disari cikmak icin 40 gun beklemek oldu. Onda bile bebegi k.valideme birakip 1 saatte olsa esimle ben ciktim. Butun yaz hergun disaridaydik. Suan okadar disari alisti ki. Kendi kapiya gidiyor. Temiz hava alinca oyle guzel uyku cekiyorlar ki.Merhaba hanımlar,
Şu anda minik kızım kucağımda uyuyor bir yandan süt sağıyorum bir yandan derin düşüncelere dalmış durumdayım.
Kızım 2.5 aylık ve biz bu sürede hastane kontrollerimiz dışında hiç dışarı çıkmadık. Hatta uzun zamandır yatak odasından da çıkmıyoruz. Burda yiyip burda uyuyup burda oturuyoruz. Kızım kucakta sallanarak uyuyor kesinlikle beşiğinde uyumuyor. Biz de bütün hayatımızı yatak odasında geçiriyoruz. Akşamları eşim varken bir nebze daha iyi fısır fısır da olsa konuşabiliyoruz ama artık gündüzleri kafayı yiyecek gibi oluyorum. Psikolojik olarak da bu odadan çıkma fikri anksiyete yaratıyor artık bende. Sanki burası güvenli alanım ve bu odadan çıkmamı gerektirecek her şey çok korkutucu geliyor. Misafirin gelmesi ya da dışarda bir işimizin çıkması çarpıntı yapıyor kalbimi sıkıştırıyor. Bu seferde yalnızlık kaçınılmaz oluyor.
Lohusa depresyonu mu,anksiyete mi, yatakta otur otur kafayı mı sıyırdım bilmiyorum. Attan düşeni attan düşen anlar diyerek benim durumumda olan anne varsa yazmasını rica ediyorum.