• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik Yalnızlığı

Merhaba süt sağma sebebiniz erken doğum mı acaba ? Yazınızı okurken sanki kendimi gördüm kızım erken doğdu 35 gün yoğun bakımda kaldı ardından 7 ay süt sağdım ve 6 ay dışarı çıkamadım yasaktı doktor odasına senden başkası girmesin dedi o süreçte eşim işinden ayrıldı ve ikimiz bakmaya başladık tam 7 ay beraber baktık sonra iş buldu gündüzleri yalnız bakmaya başladım. O hissi biliyorum öyle iyi biliyorum ki ağlamak geldi şuan içimden o duvarları hissetmek kapıdan birisi geçecek diye kulağımı dayayıp duymak balkona bile çıkmamıştım içimden gelmemişti ama sonra 1 yaşına yaklaştığında artık çıkıyorduk piknikler sahiller açık alanlar hepsine gittik yine dikkatliydik ancak kendime geldim hayata döndüm diyebilirim . Sizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum
Merhaba, kızım memeyi tutmadı çok ağladı ememedi kilo kaybı da olunca sağımda çare bulduk mecbur. 1 yaş benim için de vuslat gibi görünüyor. Umut oldunuz. Teşekkürler. Rabbim yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba, kızım memeyi tutmadı çok ağladı ememedi kilo kaybı da olunca sağımda çare bulduk mecbur. 1 yaş benim için de vuslat gibi görünüyor. Umut oldunuz. Teşekkürler. Rabbim yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sizi anlıyorum canınızı sıkmayın Rabbim kolaylık versin inanın güzel olacak

Back