- 31 Temmuz 2018
- 68
- 184
- 93
- 35
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Çocuğunuzun ,çocukluk travması olmayın!!!Biraz iç dökmek için bu konuyu açmak istedim aslında. Bazı günler siz de kendinizi berbat bir anne gibi hissediyor musunuz? Bu akşam öyle bir gün benim için... Çocukluğumda yaralandığım yerlerden yaralarken buluyorum kendimi. Küçücük yüreğine belki de unutamayacağı şeyler yüklüyorum. Böyle zamanlarda nefret ediyorum kendimden... Koşulsuz sevmek bu değil. Ben beceremiyorum galiba koşulsuz sevmeyi. Büyüdükçe aramıza bir şeylerin girdiğini, uzaklaştığımızı görmek kalbimi acıtıyor.
Her aile çocuğunda bir travma bırakacaktır.Çocuğunuzun ,çocukluk travması olmayın!!!
Ben bebeğimi büyütürken aslında kendimi de büyütüyorum, yani öyle görüyorum kendimi.Biraz iç dökmek için bu konuyu açmak istedim aslında. Bazı günler siz de kendinizi berbat bir anne gibi hissediyor musunuz? Bu akşam öyle bir gün benim için... Çocukluğumda yaralandığım yerlerden yaralarken buluyorum kendimi. Küçücük yüreğine belki de unutamayacağı şeyler yüklüyorum. Böyle zamanlarda nefret ediyorum kendimden... Koşulsuz sevmek bu değil. Ben beceremiyorum galiba koşulsuz sevmeyi. Büyüdükçe aramıza bir şeylerin girdiğini, uzaklaştığımızı görmek kalbimi acıtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?