annelikkk:!!!!!!

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
02:44 çarşamba.. Bu gece uyuyamadim derin derin dusundum basimi yastiga koydum kaldirdim. Annecimden uzakta olduğum için fotoğraflarına bakiniyodum oyle .. O an durdum düşündüm allahim sen ne buyuksun dedim. Anne olmak annelik dine kadar en ufak bi fikrim yokken simdi ise tüm fikirler icindeyim . bizi annemiz doğurdu büyüttü buyuduk çocuk olduk biraz daha büyüdük genç olduk biraz daha büyüdük kadim olduk biraz daha büyüdük evlendik. Şimdide anne oluyoruz annemizin yerini aliyoruz. Acaba dedim annemiz bizi ne için doğurdu bir erkeğin kadini olmak icinmi yoksa sadece evlat icinmi. Hangisi bilemedim ne ara geçti zaman ne ara büyüdüm evlendim anne oluyorum dedim. Daha dun annenin yanındayken şimdi ne kadar uzakliktayim bu nazil oldu dedim. O an kendime sordum acaba biz bir gün içinde bi omurmu yasiyoruz yoksa gerçektende bi omurmu. Sonra biraz daha derin düşünmeye basladim allahim dedim annemiz babamiz bir gün sana gelicek nazil ayriliriz napariz biz hayat ne üstüne kuruldu
.. Bir gün ölmek için hergun yasiyoruz.. Farkinda degilmiyiz bunun allahim ne buyuksun dedim olumu bize tatil kiliyosun ölmekten korkmuyoruz bize kotu gelmiyo . bizi bu şekilde muntazam bir şekilde yaraattin sana şükürler olsun. Anne olmak evlat sahibi olmak çok güzel olduğu halde bi o kadar da kotu.. Dusunsenize bebeginkz olacak haberini aldiginizda havalara ucuyoruz 9 ay karnimizda tasiyiruz zorluguyla en büyük anneligi simdi yapiyoruz tarofsizbir adiyla doguruyoruz omrumuzu ona adiyoruz aylar yollar geciyo biz bilmiyoruz bi bakmisizki okadar emek sarf ettiğimiz zorluklarla bu yuttuğumuz. yok nerde.evlenmiş gitmiş evlenmesi için büyütmüş beslemisiz meğer diye düşünür insan. Acaba dedim annemde bunları dusundumu tabi düşündü dedim cunmu bende onun evladiyim caniyim cigeriyim onun herseyiyim oda benim canim annem iyiki var iyiki beni doğurmuş bu guere getirmiş anne gibi yok annemizin kiymetini yanimizdayken bilelim kaybedince eyvah para etmiyor.unutmayinki. hayatta ne yaparsak o bizim karsimiza gelcek annemize ne yaptiysak onane yasattiysak aynilarini yasicaz. Allaha sukredelim her zaman cocumuzu da bu şekilde yetistirelim allah yolunda. Şimdiden baslayin ben bugün kizimla çok konuştum ve beni hic kipirdamadan dinledi konuşmam. Bitince de 3 tekme atti bana cvp verdi beni anladi bebeginizle dertlesin onlar sizi anlar duyar. Sıktım sizi kusura bakmayin öyle duygularjmi sizinle paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayin....

Back