Üzülmen , kendini değersiz hissetmen çok normal. Çok fazla fedakarlık yapmışsın, kendinden vermişsin. İnsan en çok verdiği değerin karşılığını alamayınca üzülüyor. Hele ki adam olamamış biri için. Acını yaşa. Sonradan daha çok üzülmektense şimdi üzülmen daha iyi. Ama geçeceğini bil. Her şey geçiyor. Sadece zamana ve hazmetmeye ihtiyacın var
Üzülmen , kendini değersiz hissetmen çok normal. Çok fazla fedakarlık yapmışsın, kendinden vermişsin. İnsan en çok verdiği değerin karşılığını alamayınca üzülüyor. Hele ki adam olamamış biri için. Acını yaşa. Sonradan daha çok üzülmektense şimdi üzülmen daha iyi. Ama geçeceğini bil. Her şey geçiyor. Sadece zamana ve hazmetmeye ihtiyacın var.
geçecek biliyorum insanlar nelere alışıyor zaten insan alışmasa kafayı yer heralde şimdiden sonra insanlara nasıl güvenicem bidaha birini nasıl sevicem diye düşünüyorum aşırı derece tedirgimliklerim oldu bu olaydan sonra burda evlenince daha kötü şeylerin yaşayanların denetimleri ve söyledikleri benim içimi rahatlatıyor