• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım çok mutsuzum

Bu sizin ilk ilişkiniz miydi? Aslında foyasını baştan belli etmiş. Evlilik olmaması çok daha iyi olmuş. Allah kurtarmış sizii. Benim dikkatimi çeken bu kadar çabuk aşık olup aşırı güvenip onu kaybetmekten korkmanız. Hiç çaresiz hissetmeyin aksine sevinin kurtuldum diye.
İlk ilişkim değildi ama neden böyle oldum bi anda bilmiyorum gözüm aşırı kapandı

Herkese merhaba mutsuzluğumu burdan paylaşmak istiyorum bana destek olursanız çok sevinirim. Görücü usulü ile biriyle tanıştım ilk görür görmez aşık oldum kontrolümü kaybetmiştim aslında kendisi romantik olmayan soğuk ve kaba birisiydi. Hiç sevmem bu özellikleri ama görür görmez çok etkilendim zaman geçtikçe içimdeki aşkı çok büyüttüm. Güzel bir mesleğim var arabam var ailem var. Bir anda işler evliliğe geldi 29 yaşındayım aileler tanıştı babam hiç sevmedi görür görmez adam değil dedi annem de aynı şekilde geçmişinde çok fazla alkol tüketmiş biz tanıştığımızda artık kullanmadığını söyledi alkole çok karşı birisiyim kendimde ailemde kullanmaz. Cıvıl cıvıl etrafına neşe saçan birisiyim ama şuan çok tükenmiş bir haldeyim . Nişanlanma kararı aldık ailem hiç istemiyordu özellikle annem ilgisizliği alkolü bir de eski kız arkadaşı hala bunu rahatsız ettiğini öğrenince annemde bişeyler bitmişti benim üzülmemden ailem çok korkar. Ben çok enerjik o çok soğuk birisi aşkım o kadar büyüktü ki onu her gördüğümde sarılmak elini tutmak istiyordum o ise buzdolabı gibi Sürekli romantiktim güzel sözler ediyordum o sürekli dışarda arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu ama ben onu kaybetmemek adına hiç sorun çıkarmadım ailem devamlı uyarıyordu evlenecek adam bu şekilde gezmez tozmaz diye onları hiç dinlemiyordum hiç uyarıda bile bulunmuyordum erkek arkadaşıma güvendiğimi sanıyordum hazırlıklar tamamlandı nişana kısa bir süre kala iş adı altında şehir dışına gitti orda beni çok ihmal etti sürekli alkol aldı habersiz bıraktı ben rahatsızlandım saatler sonra halimi hatırımı sordu ailem halime çok üzüldü ben aşktan gözüm öyle bi kör olmuştu ki ayrılmaktan çok korkuyordum ama o kadar umursamaz birisi ki beni kaybedeceğini bile bile bu hareketleri yaptı. Sonrasında bu ilgisizliği canıma tak etti herkes bana insan nişanına 20 gün kala neden zorunlu olmayan ni yere gider diye uyarılarda bulundu bende sorunları dile getirdiğimde bana bağırıp çağırıp ben ağlarken beni bırakıp gitti. O gün içimde bişeyler kopmuştu sanki çünkü şimdiye kadar her şeyine tamam demiştim bir kere sorun dile getirince terkedildim. Evet hayırlısı böyle biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ailem kesinlikle istemiyor alkolik olduğunu sırf eski kız arkadaşından intikam almak için benle evlendiğini düşünüyor eski kız arkadaşı güya bunu arayıp hala rahatsız ediyormuş ama ailemde bende ikimizi birden idare ettiğini düşünmeye başladık. Ailem arkamda onun ailesi çok istiyordu gelip konuşmak istediler annemler kabul etmedi tamamen bitirdiler annenin istemediği bir insandan hayır gelmez biliyorum .Yaşadığım durum çok zor kendimi çok çaresiz hissediyorum geri dönme gibi bir düşüncem kesinlikle yok ama beni hiç sevmemiş olmasını hazmedemiyorum hiç çaba göstermedi bu süre zarfında desteğinize ihtiyacım var .
Bu kadar yazının özeti: daha en baştan ne b. olduğu belli olan bir adamı kafanızda romantize etmişsiniz
Üzüleceğinize yatıp kalkıp şükredin. Bununla devam etseniz daha mı iyiydi. Ucuz kurtulmuşsunuz

Herkese merhaba mutsuzluğumu burdan paylaşmak istiyorum bana destek olursanız çok sevinirim. Görücü usulü ile biriyle tanıştım ilk görür görmez aşık oldum kontrolümü kaybetmiştim aslında kendisi romantik olmayan soğuk ve kaba birisiydi. Hiç sevmem bu özellikleri ama görür görmez çok etkilendim zaman geçtikçe içimdeki aşkı çok büyüttüm. Güzel bir mesleğim var arabam var ailem var. Bir anda işler evliliğe geldi 29 yaşındayım aileler tanıştı babam hiç sevmedi görür görmez adam değil dedi annem de aynı şekilde geçmişinde çok fazla alkol tüketmiş biz tanıştığımızda artık kullanmadığını söyledi alkole çok karşı birisiyim kendimde ailemde kullanmaz. Cıvıl cıvıl etrafına neşe saçan birisiyim ama şuan çok tükenmiş bir haldeyim . Nişanlanma kararı aldık ailem hiç istemiyordu özellikle annem ilgisizliği alkolü bir de eski kız arkadaşı hala bunu rahatsız ettiğini öğrenince annemde bişeyler bitmişti benim üzülmemden ailem çok korkar. Ben çok enerjik o çok soğuk birisi aşkım o kadar büyüktü ki onu her gördüğümde sarılmak elini tutmak istiyordum o ise buzdolabı gibi Sürekli romantiktim güzel sözler ediyordum o sürekli dışarda arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu ama ben onu kaybetmemek adına hiç sorun çıkarmadım ailem devamlı uyarıyordu evlenecek adam bu şekilde gezmez tozmaz diye onları hiç dinlemiyordum hiç uyarıda bile bulunmuyordum erkek arkadaşıma güvendiğimi sanıyordum hazırlıklar tamamlandı nişana kısa bir süre kala iş adı altında şehir dışına gitti orda beni çok ihmal etti sürekli alkol aldı habersiz bıraktı ben rahatsızlandım saatler sonra halimi hatırımı sordu ailem halime çok üzüldü ben aşktan gözüm öyle bi kör olmuştu ki ayrılmaktan çok korkuyordum ama o kadar umursamaz birisi ki beni kaybedeceğini bile bile bu hareketleri yaptı. Sonrasında bu ilgisizliği canıma tak etti herkes bana insan nişanına 20 gün kala neden zorunlu olmayan ni yere gider diye uyarılarda bulundu bende sorunları dile getirdiğimde bana bağırıp çağırıp ben ağlarken beni bırakıp gitti. O gün içimde bişeyler kopmuştu sanki çünkü şimdiye kadar her şeyine tamam demiştim bir kere sorun dile getirince terkedildim. Evet hayırlısı böyle biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum ailem kesinlikle istemiyor alkolik olduğunu sırf eski kız arkadaşından intikam almak için benle evlendiğini düşünüyor eski kız arkadaşı güya bunu arayıp hala rahatsız ediyormuş ama ailemde bende ikimizi birden idare ettiğini düşünmeye başladık. Ailem arkamda onun ailesi çok istiyordu gelip konuşmak istediler annemler kabul etmedi tamamen bitirdiler annenin istemediği bir insandan hayır gelmez biliyorum .Yaşadığım durum çok zor kendimi çok çaresiz hissediyorum geri dönme gibi bir düşüncem kesinlikle yok ama beni hiç sevmemiş olmasını hazmedemiyorum hiç çaba göstermedi bu süre zarfında desteğinize ihtiyacım var .
Bu nasıl görücü ailen bile beğenmemiş , boşluğuna denk gelmiş dış gorunusu hoşuna gitmiş sadaka ver kurtuldum diye.

Sunu asla unutmayin bir erkek sevdiginde, asik oldugunda kadin icin her seyi ama her seyi yapar. Erkekler hic karisik varliklar degil problem cozmeye calismayin. İlgisiz erkek sevmiyor demektir. Neden ilk goruste asik oldunuz bu kadar zit ve sorunlu birine neydi sizi ceken gercekten cok merak ettim.

Sorun siz de , sizin ki aşk değil, takıntı, hayal görmek, hastalık, sağlıksız bağlanma, toksik ilişki.
Hazmedemediniz şey kendi yanlış davranışlarınız ve gerçeği görmemek konusunda ki ısrarınız.
Asış sorunu bile tespit etmekten uzaksınız. Hazmedememekten bahseyorsunuz, onun sizi sevmemiş olmasından yakınıyorsunuz. Bir erkeğin,bir kadını sevmemesinde hiç bir sorun yok. Sorun size böyle davranan birinin yanında olmanız, kendinize insan olarak değer vermemeniz ve mutluluğunuzu , kadın ve insan olarak değerinizi bir erkeğin size davranışlarına bağlamanız.
Siİn halletmeniz gereken çok şey var , kolay gelsin.

Sunu asla unutmayin bir erkek sevdiginde, asik oldugunda kadin icin her seyi ama her seyi yapar. Erkekler hic karisik varliklar degil problem cozmeye calismayin. İlgisiz erkek sevmiyor demektir. Neden ilk goruste asik oldunuz bu kadar zit ve sorunlu birine neydi sizi ceken gercekten cok merak ettim.
İlk başta yaptığı hareketler beni önemsiyormuş gibi davranması çok değerliymişim gibi hissettirmesi hemen ciddi bi yola girmek istemesi seviyormuş gibi yapması bende buna inandım ailesinin çok istediğini beni sevdiklerini düşündüm onunda beni sevdiğini istediğini zannettim başkasının gözünde bakınca yaptığım şey aptalca farkındayım verdiğim emeklere çok üzülüyorum hiç tartırmamıstık nasıl tepkiler vereceğini görememiştim eski kız arkadaşını istemiyor o kız takıntılı demişti ailesinde ki herkes Te öyle demişti beni inandırdı

Sorun siz de , sizin ki aşk değil, takıntı, hayal görmek, hastalık, sağlıksız bağlanma, toksik ilişki.
Hazmedemediniz şey kendi yanlış davranışlarınız ve gerçeği görmemek konusunda ki ısrarınız.
Asış sorunu bile tespit etmekten uzaksınız. Hazmedememekten bahseyorsunuz, onun sizi sevmemiş olmasından yakınıyorsunuz. Bir erkeğin,bir kadını sevmemesinde hiç bir sorun yok. Sorun size böyle davranan birinin yanında olmanız, kendinize insan olarak değer vermemeniz ve mutluluğunuzu , kadın ve insan olarak değerinizi bir erkeğin size davranışlarına bağlamanız.
Siİn halletmeniz gereken çok şey var , kolay gelsin.
Sorun bende biliyorum sağlıksız bağlandım hiç bir şeyi göremedim ama bi tartışma çıkana kadar her şey o kadar yolundaydı ki göremedim beni seviyor değer veriyor gibi davrandı şuan bunların farkındayım alkol içtiğini sakladı benden gittiği yerleri hep biliyordum ilgisiz değildi ilk başlarda ben inandım güvendim sadece yanlış olduğunu biliyorum içimde bi umut falan yok buraya rahatlamak için yazdım

Bu nasıl görücü ailen bile beğenmemiş , boşluğuna denk gelmiş dış gorunusu hoşuna gitmiş sadaka ver kurtuldum diye.
Onlar talep etti ailemde bi görüş dedi ama sonradan tanıdıkca hiç içlerine sinmedi sık sık dışarı çıkması alkol içmeye başlaması bide eski kız arkadaşı ortalığa çıkınca iyice nefret ettiler

Kiz canina kastın mi var allah kurtarmis seni

Bu aşk değil takıntı yapmışsın illa benimle olacak ilerde düzelir gibi bir şeyler beklemişin heralde ya düzgün görünen adamlar bile evlenince bozulabiliyor da bu mu düzelsin Allah aşkına, insan kendine bunu niye yapar evlenince ne olmasını bekliyosunuz düzelmesini falan mı bir anda içki içmeyecek size düşecek ve sevecek miydi dibinizden ayrılmayacak mı sanıyorsunuz .
Evleneceğiniz kişi anne babanızdan da çok vakit geçireceğiniz artık öncelikli ailenizin olacağınız eviniz yuvanız oluyor yani çocuk oyuncağı değil bir ömürlük bir karar bile bile evlenilir mi böyle biriyle . Bence evlilik zaten bir kumar gibi yani düzgün görünen bir evlilikte bile sorunlar olabiliyor ama siz sonucu göz göre göre gitmeye çalışmışsınız ve şanslısınız ki kurtulmuşsunuz vallahi sevinmeniz lazım hayatınız kurtulmuş

Bu adam seni sevseydi arkadaşlarıyla vakit geçirmek yerine seninle vakit geçirirdi ve seven insan hiçbir şekilde terk etmez seni terk etmeyi göze aldığına göre seni hiç sevmiyor adam seninle evlenmek için evlenirdi ve hiç mutlu olamazdın sen

İlk başlarda hiç böyle değildi ilgilenirdi gittiği yerleri haber verirdi bende rahatsız etmezdim onu hiç bir zaman o kadar çok fedakarlık gösterdim ki omun için bir tanesini bile haketmemiş hastayken hastanelere götürdüm ne ailem ne ben hiç bir zaman maddi bir şey talep etmedim gözünün içine bakıyordum resmen oda bana öyle söylüyordu babam sevsin diye çok uğraştım ama sevemediler bir türlü ailesi beni cok severdi sonrasında çok uğraştılar ama o kadar egoist ki yaptığı hataları asla kabul etmedi üstüne annen baban benim gittiğim herlere karışamaz dedi sonrasında mesaj attı ama pişman olark değil yeniden denemek için ama kabul edemedim ilerde çok üzüleceğimi düşünüyorum
İşte burada yazdıklarınızı bundan sonraki ilişkinize yapmıyorsunuz. Dehşet büyük hatalar.

Kendinizi paspas etmenin yolları başlıklı şahane bir deneyim. Bence destek alın gerçekten. Bu kadar rezilliğe rağmen hala seviyorum diyen kişi mutlaka destek almalıdır.

Benimle de vakit geçiriyordu sürprizler falan yapıyordu ama tabi 2 gün benle 2 gün dışarda kesin. Beni sevdiğine inandırdı her şey içime sinecek şekilde organize ediyordu evlenme teklifleri hediyeler içime sinen her şeyi yapmaya çalışıyordu bende buna inandım aptal gibi arkadaşlarıyla tanıştırdı işte çalıştığım yere geliyordu ben sorun yok zannettim ta ki bir sorun çıktığında çaba göstermeyene kadar . Bana ne için çaba göstericem diye bağırdı güya hiç bir hatası yok onun için normal olan şey iş için gittiği tatil . Orda da bana kötü davrandı güya arıyor soruyormuş beni kurtulduğumun farkındayım ama kötü hissediyorum işte kendimi

üstüne üstelik beni suçladı aileme anlattığım için aileyi dahil etmemem konusunda annesi babası uyardı beni neymiş aileyle paylaşılmazmış ben anlatmamıştım zaten ama ailem sorun olduğunu anladı çünkü o kız beni rahatsız etmişti herkes kıza deli takıntılı dedi bende inandım

Emeklerime üzülüyorum, o yüzden ayrilamiyorum." diyen insanlarin yillar sonra egzama, mide ülseri, panik atak, kronik migren, fibromiyalji, hipertansiyon, uykusuzluk, çarpinti, hagimato tiroiditi ve sedef hastaligiyla bogugurken, bu kez de kendilerine nasil klydiklarini fark ettiklerine tanik oldum. O zaman anladim ki insan sadece baskasini degil, kendini de yavas yavas terk edebiliyor, adina sabir dedigi o sessizlikte.

İnstagramda karşıma çıktı buraya yazmak istedim

Yok emeklerime üzülüyorum ama ayrıldım sadece hayatıma devam etmekte çok zorlanıyorum ama o bu konuda çok iyi hiç bir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyor alma verme dengemi ayarlayamadım bunun pişmanlığı var sürekli kendimi sorguluyorum evlenince evden dışarı çıkmazdı alkolü içse bile bana zarar veremezdi falan diyorum hala bunu diyen insanlara bu kadar kızarken kendi düştüğüm durumda bu evlenince düzelir

Ya da düzelecek şeyler bana göte olanlar o asla düzelecek bir huyu olduğunu düşünmüyor en basiti ben güzel cümleler duymak istemediğim de bile içimden geliyor ama söyleyemiyorum demişti tabi ilk zamanlar dışında . Dışarı çıkıyorum sanki nereye gidiyorum diyor alkolü sosyal ortamda içiyorum diyor bana zararı olmadığını düşünüyor tabi son yaptığı da iş gezisi altında gezme. Bu bile normal ona göre

Neden buz gibi soğuk birine bağlandınız? Size ilginç gelme sebebi ne acaba. Kimi anımsatmış olabilir? Etrafta kim var ya da vardı eskileri büyükleri düşünün bi. Acaba size hangi kişiyi anımsattığı için bu ceset torbasını aşk sandınız?

Sen aklını kiraya mı verdin naptın olmaması yönünde her türlü işaret var oldurmaya çalışıyorsun.Ailen uyarmış seni adam zaten baştan belliymiş.Aşk bu değil güzel kardeşim.Seninki göz göre göre uçuruma gitmek.Neyseki evlenmeden belli etmiş kendini ki bunlar fragman emin olabilirsin.Arkanı dön koşarak uzaklaş hatta bide fakir falan sevindir kurtuldum diye.Seni gerçekten önemseyen biri çıkana kadarda ilk günden aşık olma mümkünse.Önce kendine sık sık şunu hatırlat.Ben zaten değerliyim bunu birinden duymaya ihtiyacım yok.He doğru kişi olduğunda bunu sana söylemeyecek yaşatacak.

Back
X