• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem 3. kez evlenmek istiyor

sizin bile düzenden anladığınız tek şey evlilik

ve gelip bir de annenize kızıyorsunuz....
Benim değil çevremdeki orta yaşın basma kalıp düşünceleri bana da diyorlar sende evlen düzenini kur diye. Sizde onu kastediyorsunz sandım. Annemin yaşadıklarını gördükçe daha soğuk bakıyorum ben maalesef

Evleneceği adam hakkında neden olumsuz düşünüyorsunuz? Belki iyi bir insandır.
Öz babanızın hala size yardım etmesi çok takdir edilesi ama annenizle arasında bilmediğiniz bir şey geçmiş olmalı. Yoksa neden bir çocuğa rağmen boşansınlar.
Kadınların mizaçları farklı. Kimisi boşandıktan sonra tövbe eder erkeğe. Kimisi de sığınacak bir gölge arar. Sizin anneniz 2. Tipten. Hayatını erkek odaklı yaşamış.
Üvey baba ile kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz, bunlar sizde travma yaratmış olabilir. Psikolojik destek alın. Hayat onların hayatı. Yetişkin insanlara karışamayız. 25 yaşındaymışsınız. Siz kendi hayatınızı kurmaya odaklanın.

Acaba her seferinde daha iyisi olur diyemi düşünüyor. Bazı arkadaşlar sizi ilgilendirmez demiş fakat bence ilgilendirir. Siz evlimisiniz.
Hep beni harcadılar, bu sefer öyle olmayacak diyor🤷 Bu gün böyle diyor yarın evlenmeyeceğim de diyebilir. İyi değil psikolojisi çocuk gibi davranıyor. Ben bekarım

Psikolojisi iyi değil, daha iki ay önce yok asla evlenmem diyordu. Şimdi böyle. Boşanalı da 5 ay oldu. Karmakarışık hissediyorum
Annende masallah cok hizli😐😂 sen kac yasindasin ne is yaparsin evli misin? Yani eger kendi duzenin varsa senin..seni ilgilendirmez demiycem ama yapabilecegin birsey yok..annenin psikolojisi iyi degil o yuzden boyle ani kararlar aliyor bence..

Aslinda henuz genc, calismak yerine maddiyat icin evlenmek bana anormal geldi.

Cocuk bakamaz mi mesela? Bir ofiste cay temizlik yapamaz mi?

Seviyor evlenecek deseniz bambaska bi yorumum olurdu ama anneniz yagmurdan kacarken doluya tutulacak gibi...

C
Mutlu olacağı kesin mi? Adamın fotoğrafını gördüm hiç iyi elektrik alamadım. Ya bu devirde adam gibi adam mı kaldı zaten. Anneannemle sakin bi hayat yaşamak varken neden koca kahrı çekmek daha cazip geliyor ki. Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu. Evlilikte ne b*k var ya ne
Cok bencilsiniz konu sahibi. Ne siz ne de anneniz birbirinizin düşüncelerine duygularına yaptıklarına karışamazsıniz bunu öğrenemediniz mi hala ? İsterse 5. Kocayla evlenir sizi alakadar etmez bu durum . Annesi ile yaşamak istemiyor belli ki ömrünü yalnız geçirmek istemiyor ne yapsın ömür boyu sizi mi pispislasin ?

Annem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya
Yalnızlık allaha mahsustur sen evlisin anlamıyorsundur onun ne hissettiğini yalnızlığını
Benimde babam vefatlı ama hercuma günü anneme sorarım evlenmek istiyormusun diye çünkü sevapmış buyüzden annen evlenmek istiyorsa evlensin senin birşey demende yanlış
Yalnızlık uykuda başucunda tek uyumak çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın🤲

Ya kızmayın ama aklıma dünkü Esra Erol programında kaç kez evlendiğimi bilmiyorum diyip dolandırılan abla geldi. 🙄

Siz sesinizi cikararak en dogrusunu yapiyorsunuz bence.Ben annemin hayatidir diyip saygi gosteremezdim ne yazik ki. Yanlisi varsa yanlis yapiyorsun derdim. Uzulerek soyluyorum ,Bana dert lazim , diyen birinin saglikli bir psikolojide oldugunu dusunmuyorum. Bu mantikla bir evlilikte nereye kadar mutlu olabilir ki zaten ?
Tabikide mutlu olmak onunda hakki. Ama bilemiyorum. Yasadiklari onca sey.. ders cikarmasi gerekirdi.

Dusunsene, ayni durumda siz olsaydiniz anneniz size ne kadar uzulurdu kim bilir ? Kizim yapma etme diye nasihatlarda uyarilarda bulunurdu. Simdi siz ona annelik edeceksiniz. Desteginizle ilginizle kimseye muhtac olmayacak..
Cozum evlenmek degil. Herhangi bir saglik problemi yoksa gitsin kendi annesinin evine, calisabilir. Kendini bu sekilde oyalayabilir.
Kurslara vs katilsin hobi edinsin.

Annem 45 yaşında dul kaldı hiç evlenmedi bazen derim keşke evlenseydi çok zorluk yaşadı bizler küçüktük bizim için evlenmedi ama hayatını da yaşayamadı ..istiyormuş evlensin cici babayla alakası yok size de babalık yapacak hâli yok ya
Kişiden kişiye değişiyor galiba benim annemde 22 yaşındaymış babam vefat ettiğinde adla düşünmemiş suan 46 yaşında yine aynı düşüncede tek babam yani tabi ki saygımız sevgimiz sonsuz anneme şükürler olsun ki sizinde dediğiniz gibi bizim için evlenmedi hayatını yaşamadı ama biz uğraşıyoruz şimdi iki kız o yaşamadığı hayatı yaşayalım imkan sağlayalım diye
Ama boşanmak ayrı birsey galiba yani eşin vefat etmesi gibi olmuyor o zamn nasil olurdu bılmıyorum ama iyi düşünüp karar vermeli

Yalnızlık allaha mahsustur sen evlisin anlamıyorsundur onun ne hissettiğini yalnızlığını
Benimde babam vefatlı ama hercuma günü anneme sorarım evlenmek istiyormusun diye çünkü sevapmış buyüzden annen evlenmek istiyorsa evlensin senin birşey demende yanlış
Yalnızlık uykuda başucunda tek uyumak çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın🤲
Ben anneme sorsam evlenmek istiyor musun diye atar herhalde beni evden yüzüme de bakmaz gibi geliyor sadece bir kez dayım şakasına sordu yanı dedi ki bir daha evime gelme dedi o derece 24 sene olmuş ama şakasını dahi yapılmasına izin vermez

Ben anneme sorsam evlenmek istiyor musun diye atar herhalde beni evden yüzüme de bakmaz gibi geliyor sadece bir kez dayım şakasına sordu yanı dedi ki bir daha evime gelme dedi o derece 24 sene olmuş ama şakasını dahi yapılmasına izin vermez
Doğrudur olabilir zaten ben istemiyorum demişti daha hiç sormadım annemde zaten çok çektiği için istemezz ben sadece sordum yalnızlık allaha mahsus olunca denedim

Back
X