Annem aldatılıyor.. Fikirlerinize ihtiyacım var

İyi geceler.. Ben de burayı üye olmadan takip edenlerdenim ama şu an başımda büyük bir sorun var.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere babam annemi aldatıyor. Bunu annem fark etti yaklaşık iki hafta önce. Bana söyledi, babamın davranışları da buna işaret ediyordu. Geçen hafta bir gece babam uyurken whatsapp'ını whatsapp web'de aktif hale getirdik. Annem zaten ev hanımı, bir haftadır bütün gün onu takip etti. Basit bir program indirip kolayca screenshot almasını öğrettim. O da delilleri toplamaya başladı. Yüzyüze görüşüyorlar mı bilmiyoruz ama birbirlerini gördüklerini konuşmalardan anlıyoruz. Zaten babamın işyerine çok yakın bir yerde çalışıyor. Ve işin kötüsü kadın da evli ve çocukları var. Ve babam bunu iki sene önce de yapmıştı ama annem affetti.

Fikir almak istediğim nokta; annem kadınla konuşmaya niyetli. Bunun hiçbir yararı olmadığını söyledim. Kadın korkacak ve olay kapanacak. Kadının kocasının da bilmeye hakkı var karısının ne haltlar karıştırdığına. Ama kocasını nasıl bulacağız bilmiyoruz. Bu konuda yardım istiyorum.. Sadece kadının adını ve çalıştığı yeri biliyoruz. Kocasının kim olduğunu nasıl bulabiliriz ?
yalnız kocası karısını öldürebilir türlü türlü adetler edinmiş insanlar var.bilmeye hakkı var kesinlikle katılıyorum ama korkutalım derken siz sonradan vicdan azabı cekmeyin.

O kadın gidecek yenisi gelecek,babanı zorla yoldan çıkarmışa benzemiyor kadın zira babanın ikinci vukuatı,babaya işlem yapılması gerek bence.

Anneniz babanızdan boşanacak mı? Diğer kadına böyle bir kötülük yapmak neden? Ülkemizde kadın cinayetleri aldı başını gidiyor. Buna sebep olmak, böyle bir risk almak neden? Bırakın o kendi hatasıyla kalsın. Çok istiyorsanız kadınla konuşun ama kocasına söylemek sizin üstünüze vazife değil. Kadın erkek ihanet durumlarında adam aldatsa da kadın suçlu kadın aldatsa da kadın suçlu! Birine ders vermek istiyorsanız, bu babanız olmalı ve kanun önünde yapılmalı...

sız bütün kadınları korkutun,babanın yanına kar kalsın,töbe bu adam kadın değilde erkek bulsa cinsel tercıhını değişse,o zamanda erkeğimi korkutcaksınız?bence çok yanlış,ve adam karısnı öldürebilir,çocuklar yetım kalabılır,ben olsam o kocayı boşarım,nasılsa belalarını bulmuşlar(yanı bırbırılerını bulmuşlar)

İyi geceler.. Ben de burayı üye olmadan takip edenlerdenim ama şu an başımda büyük bir sorun var.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere babam annemi aldatıyor. Bunu annem fark etti yaklaşık iki hafta önce. Bana söyledi, babamın davranışları da buna işaret ediyordu. Geçen hafta bir gece babam uyurken whatsapp'ını whatsapp web'de aktif hale getirdik. Annem zaten ev hanımı, bir haftadır bütün gün onu takip etti. Basit bir program indirip kolayca screenshot almasını öğrettim. O da delilleri toplamaya başladı. Yüzyüze görüşüyorlar mı bilmiyoruz ama birbirlerini gördüklerini konuşmalardan anlıyoruz. Zaten babamın işyerine çok yakın bir yerde çalışıyor. Ve işin kötüsü kadın da evli ve çocukları var. Ve babam bunu iki sene önce de yapmıştı ama annem affetti.

Fikir almak istediğim nokta; annem kadınla konuşmaya niyetli. Bunun hiçbir yararı olmadığını söyledim. Kadın korkacak ve olay kapanacak. Kadının kocasının da bilmeye hakkı var karısının ne haltlar karıştırdığına. Ama kocasını nasıl bulacağız bilmiyoruz. Bu konuda yardım istiyorum.. Sadece kadının adını ve çalıştığı yeri biliyoruz. Kocasının kim olduğunu nasıl bulabiliriz ?
kocasını bulup napacaksınızki.babanız bunu 2. ye yapıyormuş hadi bunu bulup anlattınız anneniz affedicek mi affetti diyelim 3. nün garantisi var mı.kadınlada adamlada konuşmak çok saçma annenizin elinde delil var adem versin mahkemeye donuna kadar alsın babanızın o ona yeter.

Kadının kocasına söyleyin.adiliklerinin cezasını çeksinler

Kadının kocasını bulsanız ne olacak ki kadının sorumluluğu kocasına size değil babanızın sorumluluğunun size olduğu gibi . Işinizi babanizla görün bence.
Koca eninde sonunda ogrenecektir.
Bırakın onlarda kendi içinde halletsin .
Anneniz delillerini toplasın,boşanma davası sonunda annenize bağlanan ve siz okuyorsanız size bağlanan nafakayla babanızın maaşı kuşa döner zaten.
Babanıza ortada kalır öylece ki bu en büyük ceza bence .
Yine de siz bilirsiniz sosyal medya hesaplarından yorumları falan karistitsanix bulabilirsiniz kocasının ismini sanirim.

Annen yine affeder gibime geldi. Tek amacı kadını rezil edip hırsını dindirmek bence. Boşanmaz o rezil adamdan

kadinin cocuklari olmasa bende soyleyin derdim ama colugu cocugu var,belki kocasi manyagin teki.
kadini olduruverirse o yavrular anasiz kalacak ve annelerini cok kotu olarak anacaklar.
babaniza ve o kadina ayar vermeniz lazim.
ozellikle babaniza cunku colugun cocugun hakkina giriyor.
haklisiniz gonul istiyor kadin yaptigini ceksin ama ulke manyak dolu,kadin cinayetleri her yerde kol geziyor,belki gercekten kocasi ruh hastasi gurur duskunu bi adam nerden biliyorsunuz
sizde yeni bitanesine sebep olmayin nolur.

Ödürmeyeceğini bilemem.. Ölse de ölür. Eşini ayakta uyutuyor hanımefendi

siz aklinizi kacirmissiniz!
hirsiniz gozunuzu kor etmis.
deli misiniz siz bu nasil bi yorum? insan oluyor hanimefendi,tavuk esek at degil.
Allah sizi islah etsin.
kadinin yaptigi cok cirkin ama sizin dusunceniz ondan da cirkin.
size mi kaldi kocasinin namus bekciligini yapmak? kimsiniz siz?
anneniz malesef ilk defa aldatilmamis,yilanin basi babaniz kusura bakmayin,eger atar yapacaksaniz babaniza atar yapin,insanlarin hayatlariyla oynamaya hakkiniz yok.
gidin kadinin ailesiyle irtibata gecin hizinizi alamazsaniz.

Kadının kocasına söyleyeceksiniz ve belki kadın öldürülecek,dayak yiyecek,çocuklarından ayrı kalacak vs. Ama anneniz babanızı affedecek.

Kadının ve babanızın ahlaksızlığı su götürmez bir gerçek ama siz önce kendi ailenize bakın.

Annenin boşanmaya niyeti yok galiba..
O zaman niye ortamı aleve vereceksiniz?
Belki o kadının başına çok kötü şeyler gelecek duyulunca. Belki babanızın başına da çok kötü şeyler gelecek.
Ama anneniz evli kalmaya devam edecek..

Diyelim ki o kadından ayırdınız. Babanız isterse başka bir kadın bulamayacak m? İsterse tekrar aldatamayacak mı?

Anneniz aldatılmayı neden kabul ediyor?
Aldatıldığını anladığı anda k*çına tekmeyi basması lazımdı.

Aldatıla aldatıla evliliğe devam edne kadınlar, hiç mızlanmasın bence.

Annen önceden de aldatılmış. Şimdi de aldatılıyor. Sonra da aldatılacak, emin ol.

Bosanmayacaksa kurcalama klişesine katılıyorum. Anneniz zaten önceki aldatmayi sindirmis şimdi neden kurcaliyor!

annenizle nikah akdi olan babanız ,koca olarak sadakatli davranmayan babanız,siz babanıza hesabını sormak yerine karşı taraftaki kadını kocasına haber vererek kadını babanızın hayatından çıkartarak babanızın annenizle evliliğine devam etmesini sağlamak istiyorsunuz.yani tek suçlu karşı taraf oluyor bu durumda babanız hayatına aynen devam edecek annenizle.

Babanıza haddini bildirmeniz gerekirken, kadını mı cezalandırmaya çalışıyorsunuz?

O kadın gider başka kadın gelir, belli ki babanız sadakatsiz.

Anneniz sineye çekiyorsa , diğer kadınları cezalandırmaya çalışmak neyi çözecek ?
Görmesin , duymasın, sussun otursun, böylece evliliğini devam ettirmiş oluyor zaten.

Back
X