• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem aldatıyor demiştim.adamla konuştum...

papatya822

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
19
0
16
İstanbul
geçen yıl konu açmıştım.belki hatırlayan vardır.babam doğuda görev gereği.a.annem tam bir evcimen bir kadındı.ailesi için hayatını yaşamadı nerdeyse.4 4 lük kadın.babam 3 yıldır doğuda görev gereği.şube müdürü.babam hep hayatını yaşadı.ihmalkar davrandı.annem bi hataya kapıldı geçen yıl.ama mutlu olduğunu gördüm.müdahale etmk istedm.nsl söyliceğimi bilemedim.biter mi diye bekledim.kadının hayatı değişti mutluluğu.ne olacaksa olsun dedim.7-8 ay geçti.adamla konuştum sonunda.anlaım çok mutlular ama adam utandı bir nevi.ilişkiyi yavaş yavaş bitirmesini istedm.babam 5 ay sonra gelecek.gerçi o da kendi hayatını yaşıyo hep öyleydi.kızgınlığımdan bişy diyemedim belki de anneme.sonuç bitireceğine söz verdi o kişi

geçen yıl konu açmıştım.belki hatırlayan vardır.babam doğuda görev gereği.a.annem tam bir evcimen bir kadındı.ailesi için hayatını yaşamadı nerdeyse.4 4 lük kadın.babam 3 yıldır doğuda görev gereği.şube müdürü.babam hep hayatını yaşadı.ihmalkar davrandı.annem bi hataya kapıldı geçen yıl.ama mutlu olduğunu gördüm.müdahale etmk istedm.nsl söyliceğimi bilemedim.biter mi diye bekledim.kadının hayatı değişti mutluluğu.ne olacaksa olsun dedim.7-8 ay geçti.adamla konuştum sonunda.anlaım çok mutlular ama adam utandı bir nevi.ilişkiyi yavaş yavaş bitirmesini istedm.babam 5 ay sonra gelecek.gerçi o da kendi hayatını yaşıyo hep öyleydi.kızgınlığımdan bişy diyemedim belki de anneme.sonuç bitireceğine söz verdi o kişi[/QUOTE
evliliği zorla sürdürmekte doğru bişi değil bence. yetişkin insanlar sonuçta. tabiki aldatmanın hiçbir türlüsü doğru karşılanamaz annen için de baban için de.. ama ben senin yerinde olsaydım annemle konuşurdum. aldatmanın hoş olmadığını, eğer gerçekten birlikte mutlu değillerse zaten o evliliğin tam bir evlilik sayılmadığnı boşanmaları gerektiğini söylerdim. yada annen adamla ilişkisini kesip babana dönecek. ama bence iki türlüde kararı annen versin. aldatma işi de noktalansın bi şekilde.

bütün konularınız annenizin aldatmasıyla alakalı lüfwn bunu tek konudan yapın
lütfen artık bir tek bu konudan devam edin başka konu açmayın bunla alakalı

Back
X