Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını yakın arkadaşım yaşıyor ve takdir doğru düzgün yok. Kiz, psikologa gitti. Ne yapsam fayda etmiyor bunlara diye. Psikologun dedigiKonuya nereden gireceğimi bilemiyorum.
İçeriği annem ve kardeşlerim.
ben aslında çok iyi para kazanmıyorum ama ailemle yaşadığım için babama hep yardimcı oluyorum kira veriyorum mutvak alışverişi yaparım elimden ne geliyorsa . Anneme özel harçlık 200 lira veriyorum her ay. Bana geri kalan para 150 lira onunla bütün ay idare ediyorum.
Kız kardeşim benden iyi kazanıyor ve bütün parasını kendine harcar. Bir yere gitsek annem onun elini cebine atmasına kıyamıyor bekler ben ödeyeyim. Kardeşim ödemeye kalksa “ bende var der öder” bana gelince elini cebine bile atmaz. Bana ödeyir
Zoruma giden beni birde cimri ilan ediyor. Her ay başı ona kendimden daha çok para ayırdığımı bile bile. Bunu bir kaç kez yaptı en son olayda o gün verdiğim paramı geri istedim.
Aslinda konu para değil yaptığı haksızlık. Kardeşlerimle tartışsam hep beni yargılar. O kadar bağırır ki kardeşlerim ondan yüz alır. Ve sonra bütün ev halkı benle konuşmaz. Haftalarca böyle gider. Ben günlerce yemekten kesilirim stresten. Kardeş dediğim 34 yaş ve üstü ben ortancıyım.
sonra randevuları olunca doktorda benim işten izin almamı bekler. Bunu çok yaptım.
en son gelmedim ve o hep koruduğu kardeşim götürdü burnundan getire getire. Çalışıyormuş da işten sonra saatlerce doktorda bekleyecekmiş de diye diye.
ben götürünce lafını bile etmiyorum ve o hep koruduğu çocukları gene de daha çok değer görüyor. Gezmeye gidince haberim olmaz ama doktorda randevusu olunca ilk bana haber eder. Gezmelerini onlarla alışveriş ve doktor işlerini benle yapar. Onlar zahmete girmesin diye.
şimdi kızlar ben ne yapsam. Artık ailem ve annem demek istemiyorum hep morelim sifir. Ayrı eve çıkma gücüm de yok . Annem neden böyle?
E madem bir önemin iz yok .siz de aynı değeri verin onlara .yaşadığın tecrübelerden hiç ders almamışsin .Denedim canım. Gülüyor ve bana diyor ki, sen çok kafaya takıyorsun.
örneğin ablam “ üniversite okumamış kreşte çalışıyor ve 24 saat ne kadar sevildiğini anlatır, hocaların kendisinden fikir aldığını anlatır, bende çok uzattığı için ve ne yapsam konu kapanmadığı için “sen olmasan orası batar “ diyorum. Sonra benle kavga etmeye başlar annem de hep onları haklı görür. Çok yorucu inanin böyle yaptığı için arkadaşları bile kesti ondan iletişimi. Ve suçlu gene ben
Tmm babanıza gereken kadar verin gerisine karışmayın. Hele annenize harçlık bilmem ne asla ama asla vermeyin .Babama kıyamıyorum bütün yük onda. Babama vermesem vicdanen rahatsız olurum
Hep aile aile dedik böyle oldu. Pandemiden dolayı onlarala olmak istedim çünkü yanlızlık da bir yere kadar. Dolaşıyoruz sohbet felan. Nedense 3-4 defa dan sonra birşey bulup beni uzaklaştırıyorlar yanlarından.E madem bir önemin iz yok .siz de aynı değeri verin onlara .yaşadığın tecrübelerden hiç ders almamışsin .
Mevsun değil, mezun. Mutvak değil mutfak. Ortancaların kaderidir bu. Babam da eşim de ortanca, ailelerin enayileri onlardır hep.Yapıyorum sonra barışınca gene aynısı oluyor. İçlerinde en tahsillisi benim . Beni görünce hep ne kadar başarılı olduklarını dile getiriyor kardeşlerim.
ben haftanın 20 saati çalışıyorum, koronadan dolayı. Ama bu üniverste mevsunu olduğum bile kardeşlerimi oldukça rahatsız ediyor. Lafını bile etmiyorum tahsilimin yanlarında. Benden hep rahatsızlık duyuyorlar
Hayır ben hiç konuşmam yanlarında onlar hep işlerinden bahseder. Benim arkadaşım bana “ belki okudun diye çekemiyorlar” dedi bir kere. Oradan aklıma geldi acaba ondan olur mu diye.Kendin sürekli okudum okudum diyorsun nick in bile üni kardeşinin işini küçümsüyorsun kim olsa uzaklaşır
Olur olur hem de bal gibi olur. Hiç anne güzellemesi yapmayacağım gayet evladını kendine rakip gören , evlat ayrımı yapan anneler var bu dünya da. Sizin ki de onlardan biri demek ki. Paranızı yedirmeyin ve kendinizi geri çekin.Hayır ben hiç konuşmam yanlarında onlar hep işlerinden bahseder. Benim arkadaşım bana “ belki okudun diye çekemiyorlar” dedi bir kere. Oradan aklıma geldi acaba ondan olur mu diye.
Araba alın kendinize taksidini ödeyin kira size kalmamış. Siz elinizi çekince diğerlerinden ister anneniz çok yüz vermeyin kimseye anne bile olsaBen babama veriyorum halen emekliler. Kardeşimde çalışıyor kuruş vermez. Babam da gururundan istemez
Ya kusura bakmayın ama dayanamadım; nasıl üniversite “mevsunu”sunuz siz? Daha düzgün Türkçe yazmayı berecemiyorsunyz? Mevsun nedir, Mezun olmasın o? İlk mesajda da “mutvak, morel” var benzeri şekilde. Lütfen biraz özen gösterelim.Yapıyorum sonra barışınca gene aynısı oluyor. İçlerinde en tahsillisi benim . Beni görünce hep ne kadar başarılı olduklarını dile getiriyor kardeşlerim.
ben haftanın 20 saati çalışıyorum, koronadan dolayı. Ama bu üniverste mevsunu olduğum bile kardeşlerimi oldukça rahatsız ediyor. Lafını bile etmiyorum tahsilimin yanlarında. Benden hep rahatsızlık duyuyorlar
Çok iyimsersin keşke hayır diyebilsenKonuya nereden gireceğimi bilemiyorum.
İçeriği annem ve kardeşlerim.
ben aslında çok iyi para kazanmıyorum ama ailemle yaşadığım için babama hep yardimcı oluyorum kira veriyorum mutvak alışverişi yaparım elimden ne geliyorsa . Anneme özel harçlık 200 lira veriyorum her ay. Bana geri kalan para 150 lira onunla bütün ay idare ediyorum.
Kız kardeşim benden iyi kazanıyor ve bütün parasını kendine harcar. Bir yere gitsek annem onun elini cebine atmasına kıyamıyor bekler ben ödeyeyim. Kardeşim ödemeye kalksa “ bende var der öder” bana gelince elini cebine bile atmaz. Bana ödeyir
Zoruma giden beni birde cimri ilan ediyor. Her ay başı ona kendimden daha çok para ayırdığımı bile bile. Bunu bir kaç kez yaptı en son olayda o gün verdiğim paramı geri istedim.
Aslinda konu para değil yaptığı haksızlık. Kardeşlerimle tartışsam hep beni yargılar. O kadar bağırır ki kardeşlerim ondan yüz alır. Ve sonra bütün ev halkı benle konuşmaz. Haftalarca böyle gider. Ben günlerce yemekten kesilirim stresten. Kardeş dediğim 34 yaş ve üstü ben ortancıyım.
sonra randevuları olunca doktorda benim işten izin almamı bekler. Bunu çok yaptım.
en son gelmedim ve o hep koruduğu kardeşim götürdü burnundan getire getire. Çalışıyormuş da işten sonra saatlerce doktorda bekleyecekmiş de diye diye.
ben götürünce lafını bile etmiyorum ve o hep koruduğu çocukları gene de daha çok değer görüyor. Gezmeye gidince haberim olmaz ama doktorda randevusu olunca ilk bana haber eder. Gezmelerini onlarla alışveriş ve doktor işlerini benle yapar. Onlar zahmete girmesin diye.
şimdi kızlar ben ne yapsam. Artık ailem ve annem demek istemiyorum hep morelim sifir. Ayrı eve çıkma gücüm de yok . Annem neden böyle?