• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babaannemi istemiyor

Ya herkesin kendine haklı sebepleri mutlaka vardır asla yargılamıyorum ama bu konudan bağımsız bir yanımda çok üzülüyor anne babalara. Evlatlarını zorlukla büyütüp sağlıklı şekilde belli yaşa getiriyorsun ama hastalığında çocukların sana bir ev

Anneniz çok haklı bakmak zorunda değil hele ki vaktinde kendisine kötü davranan kimseye destek borcu yok. Babanız çok istiyorsa kendisi baksın ama maalesef hepimiz biliyoruz ki erkekler genelde eşlerine yüklerler, ama işin sonunda hayırlı olan gelin olmuyor, bütün övgüler erkeğe gidiyor vay ne hayırlı evlat çıktı diye. Madem 7 kardeşler herkes aylık üçer beşer bin çıkarsın bakıcı tutup mis gibi baktırsınlar. Yok öyle bütün yükü gelinlere bindirmek, gelinin de kendi ailesi var.

Bir de sanki konudaki babaanne kişisi bakıma muhtaç gibi yorumlar yapılmış ama konuda öyle bir bilgi yok, ben mi yanlış anladım?
Kuzen aramış, babaanne oğlunu görmek istiyor demiş, baba da hemen eve getirip yerleştirmeye çalışmış. Normalde nerede, kiminle yaşıyor ki bu kadın? Gidip ziyaret edemiyor mu mesela?

Ben de konuyu okuyunca öyle anladım. Babaanne oğlunu görmek istemiş. E gitsin oğlu haftada 2-3 gün, anadır, oğlu gönlünü hoş etsin. Veya uzaktaysa alsın 1 hafta izin annesinde kalsın. Kadını neden yerinden yurdundan edip sizin evinize getiriyorsunuz?

Back
X