canım merhaba benim iki kızım var biri iki aylık biri 4 yaşında benim eski konularımı okursan seninkilerden daha beteri olduğu için belki için soğur biraz...en yakın olay dün yaşandı eşimi işe götürmem gerekti arabada bebe ağlar dönüşte diye aradım biriniz gelsin diye 3 kişi var evde anne ve 2 abla çocuğu alalım dediler hayır dedim zaten kalmayacağız hemen döneceğiz ağlarsa kucağa alın diye 5 dakikalık yol gelmediler ...akşam aradım nasıl insanlarsınız neden gelmediniz çocuk katıldı yolda dedim biz anlamadıkki dediler neyse bugün gittim ablam ne dedi biliyomusun bayramda 3 gün oradaydık sadece gündüz gece kalmadık 3 gün sizi kim çeker ne biçim ailesiniz diyorsun ama dedi ..ve daha sonra kızımın yere attığı pislik içindeki üzerine kıllar yapışmış elma dilimlerini yermişin kızının yemediklerini diye uzattı ...aldım çocukları geldim her olayda bir daha gitmeyeceğim diyorum ama maalesef olmuyor işte ailemden nefret ediyorum ama yapacak bişiy yok...daha sana çok olay anlatırım böyle örneğin kızım isilik olduğu için vantilatörü açmıştım bir akşam küçük ablam fişi çekip aldı bende terliyorum dedi ...doğum yapacağım günlerde kavga çıkardı kocam beni bırakıp otogarlarda onu aradı buldu geldi çok kere ağlayarak gelmişimdir evime daha çok olay var yani kendini topla bi an önce