- 8 Mayıs 2023
- 2
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi paskalya23
Merhaba kızlar birazcık uzun olacak özür dilerim ama anlatmaya ihtiyacım var biz 2 kız 1 erkek kardeşiz ben ve kız kardeşim 20 li yaslarimizin başından sonuna kadar deli gibi çalıştık ev kira fatura mutfak bütün masrafları ödedik çünkü odemezsek babam sürekli huzursuzluk çıkarıp küfür ederdi. Hatta bizi evden atmaya dahi kalkisirdi neyse erkek kardeşim ile aramda 3 yaş fark var ben 26 o 23 yaşında bu yaşına kadar bir kırık iğne almışligi bir fatura odemisligi yok ama babam annem bayılıyorlar ona ne çalışıyor ne eve yardimda bulunuyor küfürbaz pis adamin teki ama babam annem bayılıyorlar ona. Erkek kardeşime araba aldılar bir kere bindiğimiz bile olmadı .biz kardeşimle fatura kira mutfak masrafı derken üzerimize bir mont ayakkabı dahi alamazken babam kardeşime kredi kartını veriyor bütün limitleri tüketiyor al kız arkadaşınla gez toz genc adamsın diyor. Alkol sigara tüketiyorlar birlikte. Ben artık sinir hastası oldum bu genc yaşımda stresten uyuyamiyorum. Sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz ama kendime ne ceyiz yapabiliyorum ne de para biriktirebiliyorum. Babama konusunu açtığımda hallederiz diyor 2 senedir hallediyor. Sevgilime evde yaşadığım baskıyı anlatamiyorum o da üzerime çok geliyor ailene anlat sozlenelim aileler tanışsin artik diyor. Ama ben bu insanları karşıma alıp iki cümle kurunca kim ne yapsın seni sen gidersen eve kim bakacak kız kardeşin nasıl evi gecindirsin . Tüm bunların cevabını veren bekliyorlar ama o şerefsiz erkek kardeşime gelince o ne yaparsa yapsın araba para piçin çalışmasına gerek bile yok . Maaşı 300 TL eksik verince evde o.rospu ilan ediliyorum sevgilisine yedirmistir diye küfürler yağıyor evden atılmaya tehdit ediliyorum artik cinnet geçirme noktasına geldim. Ne yapıcam ne edicem inanın bilmiyorum Keşke hiç dogmasaydim Keşke var olmasaydim.