annem babam sürekli tehtit ediyor.

işten çıkmalı mıyım?

• Ankete Katılan
    139
bencede is görün kadınların geldigi durum aman kocam aman beyim ama esim erkegim sacmalık yaaa

adam hem issiz hemde kendi cocuguna bakmıyo bide karısı annesine kıızıo sasırtıcı valla yazık kızın annesine damat geck geck gezsin cocuguna bakmasın kızı sürünsün calıssın yorulsun ama damat efendi kendi cocuguna bile bakamasın pessssssssssss
ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor. :(

Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..

2.5 aylık bebeğe babası bakıyorsa, 1.5 yasindaki çocuğa esiniz cok rahat bakabilir..

Ayrıca aileniz eşiniz evde boş otururken kendileri çocuğa baktığı için bu şekilde konuşuyorlardır.

Ayrıca annenize bakıcı ücreti vermiyorsaniz da külfet gelir cocuk bakmak..bence annenize piyasa sartlarina göre ücret verin..

Sizin anneniz olmasi bu işi bedelsiz yapacağı anlami taşımaz..
Kesinlikle.
mjesecina mjesecina Eşiniz bakmalı bence ama illa annem baksın diyorsanız ücretini de vermelisiniz. Sonuçta kolay bir iş değil yaptıkları. Hiç değilse mutfak masrafları vs karşılamalısınız. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz.

Eylül'de işe dönecem ve bebegim 2.5 aylık olmuş olacak, eşimle dönüşümlü bakacağız..

2.5 aylık bebeğe babası bakıyorsa, 1.5 yasindaki çocuğa esiniz cok rahat bakabilir..

Ayrıca aileniz eşiniz evde boş otururken kendileri çocuğa baktığı için bu şekilde konuşuyorlardır.

Ayrıca annenize bakıcı ücreti vermiyorsaniz da külfet gelir cocuk bakmak..bence annenize piyasa sartlarina göre ücret verin..

Sizin anneniz olmasi bu işi bedelsiz yapacağı anlami taşımaz..
ne kadar saçma ben para teklif etsem annem çok ama çok kızar. torunuma karşılık alarak mı bakıcam diye. senin parana ihtiyacım yok der. siz kendinizi geçindirin önce der.

ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor. :KK43:
Ne demek babaya güvenmemek..
Çocuğun babasina bakımda güvenmiyorsunuz diye ailenizi ezemezsiniz ki..

babası evde yatıyor, çocuğa anneannesi bakıyor.
böyle saçmalık olabilir mi?
baba iskele babası mı?

o bakamaz demek ne demek?
yapmayı biliyor da bakmayı mı bilmiyor?
sadece kadınların genlerine özel bir şey mi çocuk bakmak?
erkekler neden bakamıyor?

kocanız tüm gün evde yatıyor, siz bunu dert etmek yerine ana babanızı dert ediyorsunuz.

tam tersi durum olsa, siz işsiz olsanız, çocuğunuzu babaannesine mi baktırırdınız yoksa kendiniz mi bakardınız?

hey allahım ya.

bence annenizin bu zamana kadar baktığına şükredin.
ben anneniz olsam bakmam, babası dururken ben ne alaka.

Kesinlikle.
mjesecina mjesecina Eşiniz bakmalı bence ama illa annem baksın diyorsanız ücretini de vermelisiniz. Sonuçta kolay bir iş değil yaptıkları. Hiç değilse mutfak masrafları vs karşılamalısınız. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz.
asla kabul etmezzz.... üstüne bir de kızar bana. en fazla mutfak için alışverişlerime birşey demez ama para vermeye kalksam kızar.

yoo burdayım :) neden kaybolayım...
Eşiniz baksın fikri size ya da eşinize ters gibime geldi çünkü. Yani bence normali, eşiniz evdeyken annenize teşekkür edip eşinizin bakmasıydı. İnsanlar size ters davranmakta haklı. Baba evde takılsın yaşlı başlı insanlar kaka temizlesin. Sizce de terslik yok mu?

Kesinlikle.
Anneye bakım karsiligi para vermek saçmaymiş..

Anneye bakım karsiligi para vermek saçmaymiş..
evet saçma. onlar kendi torunlarına bakıyor. para için bakıcaklarsa ne anlamı var. ben her zaman elim dolu gidiyorum ihtiyaç duydukları birşey varsa alıyorum. mutfak esya vb. ama para almayı asla kabul etmezler. üstüne bide bana kızarlar....

asla kabul etmezzz.... üstüne bir de kızar bana. en fazla mutfak için alışverişlerime birşey demez ama para vermeye kalksam kızar.
Çocuğunuza bakmak istemiyorlar. İlla bakmalarını istiyorsanız onlar bir şey sağlamak zorundasınız, bir avantajları olmalı. Kızsa da ısrar edin madem, ikna edin. Yazık değil mi o insanlara çocuk büyütüp rahata erdikleri sırada bir bebeğin sorumluluğunu daha yükleniyorlar.

Eşiniz çalışsın düşük de olsa bir maaşla. O parayla bakıcı tutun, annenizin yanında baksın. En mantıklısı evde babanın bakması ama madem bakamıyor bakıcı parasını kazansın bari...

ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor. :KK43:

yapmayı biliyorsa bakmasını da bilecek. yurtdışında bu kavram var. ordakiler baba değil mi?
gerçekten garipsiniz. ne kıymetli eşiniz varmış.

eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.

bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.

Sen böyle dersen rahatını bozmaz ve tabi ki bakmaz. Bakmak zorundasın babasısın diyeceksin ki bakacak. Ben evdeyim. Eşim çalışıyor. Bazı geceler ben yorgun oluyorum eşim kalkıyor bakıyor. Yorgunluk Bi tek işe gitmekle olmaz bunun farkında. Sabah bebeğimiz çok erken uyanıyor bazı günler eşim onunla kalkıyor beni uyandırmıyor işe gidene kadar ilgileniyor giderken uyandırıyor vs. Çünkü o onun babası. Yani bunu yapmak zorunda. Hele ki çalışmıyorsa tabi ki yapıcak. Sen nasıl kocan çalışırken ev hanımı olsan evi hem temizliceksin hem yemek yapıcaksın hem çocuk bakıcaksın hem mutfak alışverişine çıkıcaksın vs vs vs. Oda alt tarafı 1buçuk yaşında kızına bakacak. Bebek değil 3 4 aylık bebek olsa belki zor olur anne ister. Ama 1 bucuk yaşında Bi çocuğa bakmak baba için imkansız bişi gibi konuşmayın lütfen... Kendinizi sıkmayın. Söyleyin ve çocuğunuza baksın ya da işe girsin. Sıkıntıları tek başınıza omuzunuza almayın

En mantiklisi esinizin bakmasi ne yani aksama kadat evde oturacak erkek olarak bu zoruna gitmeyecek ama cocuk bakmak zoruna gidecek ya da cok direniyorsa asgari ucretle bir ise girecek cocugun bakici parasini cikaracak, bakici cocuga bakarken anneniz arada gelip kontrol eder yeterli olur...esiniz evdeyken ailenize bu kadar yuklenmeniz yanlis onlarinda zoruna gider kizlari calissin kendileri toruna baksin esiniz de evde takilsin olur mu oyle sey

esin neden bakmiyor cocuga evdeyse ve calismiyorsa, pardon orasini goremedim ama her sayfayida okumadim??

Ben hala anlamadim cocuga neden bakmiyor esiniz? Eh cocuga bakamaz ... calissada fazla kazanmaz en iyisi evde otursun degmez falan....
... ama o zaman eve bi kus alip besleseydiniz daha iyidi.
Girsin bi ise asgari ücretle calissin. Yada cocuga baksin ...

Hiç denediniz mi peki?
Bence gayet de iyi bakar. Siz eşiniz kabul etmez diye teklif etmek istemiyorsunuz.. Bir nevi huzursuzluk çıkmasın diye..

Bence anne babanızın işi çıksın veya tatile gitsin. ÇOCUĞUNUN bakımı tam gün ona kalsın.. :KK66:
Babasına güvenilmeyecek de kime güvenilecek?

Back
X