- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.581
- 298
Annesine cocuk bakımı konusunda güveniyor amaSizi tehdit eden anneye de güvenmiyorsunuz ama çocuk onun yanında. Çocuğuna kendin bak demekte güven göstergesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesine cocuk bakımı konusunda güveniyor amaSizi tehdit eden anneye de güvenmiyorsunuz ama çocuk onun yanında. Çocuğuna kendin bak demekte güven göstergesi.
Baba çocuğa bakmayacaksa kim bakacak? 23 kromozomu verirken iyi, ağlayınca “annesiiii” Benim büyük oğlan 3 yaşlarındayken iş, meslek, para kazanma vs bunlar hakkında sorular soruyordu. Sohbet bitince şöyle dedi: Anne sen para kazanıyorsun, e yemek de yapıyorsun. O zaman babaya ne gerek var?Ya benim kv bakiyordu ogluma, acilen gitmesi gerekti, baska sans da olmayinca babam geldi birkac hafta bakti. Ki kac yasinda adam yani, o bile bakabildiyse babasi kendi cocuguna bakamicak mi!
Hatta bu vesile ile babam joker bakici oldu( kendisi emekli annem calisiyor), artik benim cocuklara da yegenlerime de bu tarz acil durumlarda babam bakiyor.
Eşiniz işsizmis o zaman o baksın cocugunuzamerhaba kızlar. çocuğuma annemle babam bakıyor. ben çalışıyorum. eşim işsiz şuan.
annemle babam en ufak bi anlaşmazlıkta ya da çocukla ilgili bir problemde işten çık çocuğuna kendin bak diyor. ben işten çıkarsam napıcaz. eşim lise mezunu. bir yere girse alacağı maaş belli. nasıl geçiniriz. benim maaşım iyi işim de iyi. napacağımı şaşırdım.
anne baba da olsa kızıma onlar bakıyor diye onlara gebe kalıyorum işte... bi çok laflarını yutuyorum.
mecbur olmasam kim ister ki çocuğunu bırakmayı..oof aaaa içim acıyor resmen.
Bir tanesi var,arkadas anlattıkça sinir oluyorum.Bizim Türk erkekleri doğuştan yetersiz, çocuğu kucağına alamaz, yediremez, alt değiştiremez, nasıl bakabilir..
Alemsiniz..
ben bakabileceğine inanmadığım için eşime baktırmıyorum. annemler gibi bakamayacak olmasından dolayı. yoksa eşim ben eve gelene kadar evi bal dök yala hale getirir. evdeki her işi yapar. ama ben çocuk konusunda bir erkeğe babası bile olsa güvenemiyorum annemlere güvendiğim kadar. bütün gün bakamaz. ben tanımaz mıyım eşimi. bi kaç saat bakar ama akşama kadar zor.![]()
Eski baba zihniyeti...Bir tanesi var,arkadas anlattıkça sinir oluyorum.
Cocugu kucağına bile almıyor
Bir de baska gerekceleri de var
Cocuk şımarmasın mış.
Sanki azrail cocuk ondan korkacak
Evde birinden korkmasi lazimmis.
Yok yeaaaa.
Onlarca insan guveniyor mecburen, tanıdık aracılığıyla bulunan insanlar olabilir mesela yada kres tarzi bir yerbakıcıya guvenip nasıl bırakırım![]()
Ha bi zahmet demi ya.Eşiniz çalışmıyorsa çocuğa o baksn ne yapıyor tüm gün?
Çocuğunuz kaç yaşında kreş yaşı gelmiş mi
Nasil mamasi bezi corbasi zor yapamaz benim esim calistigi halde izne ciktiginda yapiyo. Anneniz babaniz buna mi kiziyoeşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
bakıcı konusunda da yanlış anlaşılmasın tabiyki kötü bir şey değil bakıcı tutmak ama maaşımı oan verirsem biz nasıl geçincez. annemle babam gbi bakıcıya güvenemem demek istedimm . kızım da başkasında durmaz zaten. yabancılar.
Gencecik eşiniz bakamiyor elli yaşında ananiz babanız nasıl baksın?eşim tek başına bakamaz diye düşünüyorum. maması kakası. bezi çorbası. ve durmayan bir çocuk.
Annenizin yerinde olsam şöyle düşünürdüm “ evi kızım geçindiriyor,çocuga biz bakıyoruz,bizim tembel damat da evde yatıyor,bildiğin besliyoruz adamı ohh ne ala” o kocayı bi kendine getirin artık,dört ay çok uzun bi süre,evi gelip yemeği temizliği de siz yapıyorsunuzdur muhtemelenyoo burdayım :) neden kaybolayım...
Babam annem rahatsız olduğu zaman bize ablamla ikimize bakti. Gayette iyi bakti. Belkide biz etiketliyoruz bakamaz diye.Bizim Türk erkekleri doğuştan yetersiz, çocuğu kucağına alamaz, yediremez, alt değiştiremez, nasıl bakabilir..
Alemsiniz..
2.5 aylık bebegime Eylülden itibaren eşim ile dönüşümlü bakacagiz..bendeki akıl, 2 el, 10 parmaktan eşimde de olduğuna gire mecbur bakacak...Babam annem rahatsız olduğu zaman bize ablamla ikimize bakti. Gayette iyi bakti. Belkide biz etiketliyoruz bakamaz diye.